Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (0 μέλη και 123 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στην καταψηξη δε βρομαει τιποτα  :grin:
Ζκαταψυξ  μπαινουν  φαγωσιμα  τετραποδα,   αρνακια, κατσικακια, γουρουνακια  και  ψαρικα
Επισηs παγωτα και παγακια...Πουθενα  δεν αναγραφει ο κατασκευαστηs  .....γατακια  :grin: :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεύκα πόσες είχες ?

Έχω δύο τα τελευταία χρόνια. Πάντα είχα όμως, από ένα έως τρία το μέγιστο, δεν τα μάζευα εγώ ακριβώς, με βρίσκανε κατά κάποιο τρόπο. Η μεγάλη, που με βασανίζει, είναι δέκα τώρα, έχει αρχίσει να βαραίνει λίγο, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μπορεί να πάθει κάτι, αλλά περνάνε τα χρόνια :(

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ζκαταψυξ  μπαινουν  φαγωσιμα  τετραποδα,   αρνακια, κατσικακια, γουρουνακια  και  ψαρικα
Επισηs παγωτα και παγακια...Πουθενα  δεν αναγραφει ο κατασκευαστηs  .....γατακια  :grin: :grin:
Μη το λες, ξερεις ποσα γατια εχουν γινει μοσχαρισιος κιμας γυρω απο μερακλιδικα χασαπικα?  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι να σε συγχύσω ρε. Φύγε μωρή της έλεγα και ξανασκαρφάλωνε στο λεπτό πάνω μου.  Είχα δύο επιλογές, ή να την πνίξω ή να την ταΐσω, την τάισα τελικά, γαμώ τον αγαπούλη μου, και κάνω τον κούκο από τις 6.00
Mην υποκυπτεις σε εκβιασμους. Αμα μαθουν ετσι, η επιμονη τους θα μεγαλωνει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μη το λες, ξερεις ποσα γατια εχουν γινει μοσχαρισιος κιμας γυρω απο μερακλιδικα χασαπικα?  :grin:
Δεν  εμπιστευομαι τα μερακλιδικα.......Και  ειμαι παντοτε παρων οταν κοπτεται  ο κιμαs
"""Παρουσια του  πελατη"""" :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Mην υποκυπτεις σε εκβιασμους. Αμα μαθουν ετσι, η επιμονη τους θα μεγαλωνει.

Εντάξει είναι, σχεδόν πάντα με περιμένουν να ξυπνήσω, δεν ξέρω τι την έπιασε σήμερα και λύσσαξε. Συνήθως αν έχω ξενυχτήσει κανά Σάββατο και ξυπνήσω Κυριακή πιο αργά μου την πέφτει. Η μικρότερη βέβαια ποτέ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εντάξει είναι, σχεδόν πάντα με περιμένουν να ξυπνήσω, δεν ξέρω τι την έπιασε σήμερα και λύσσαξε. Συνήθως αν έχω ξενυχτήσει κανά Σάββατο και ξυπνήσω Κυριακή πιο αργά μου την πέφτει. Η μικρότερη βέβαια ποτέ.
Κοιτα, ειναι ενα παιχνιδι. Αμα τις εχεις μαθει μια συγκεκριμενη ωρα, και δεν φανε εκεινην την ωρα αντιδρουν. Μερικες φορες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. Το θεμα ειναι να περναει παντα το δικο σου. Πετα την απο το κρεβατι, κλεισε την πορτα. Μην περασει το δικο της ομως.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καταλαβαίνω τι λες, πάντα σταθερά τις ταϊζω, πέρα από το πρωϊνό που είναι σταθερή η ώρα λίγο πριν φύγω για δουλειά και την υπόλοιπη ημέρα, για έλεγχο βάρους, αν της έβαζα συνέχεια φαγητό δεν θα σταμάταγε.  Με την πόρτα, μην νομίζεις, δεν χαμπαριάζει, θα γρατζουνάει μέχρι να μπει μέσα, όχι για φαΐ, για να ξαπλώσει δίπλα μου, έχει πρόσβαση σε όλο το σπίτι, οπότε κλειστές πόρτες δεν παίζουν.

Είναι πάντως περίπτωση η μεγάλη, δεν μου έχει ξανατύχει άλλη σαν και αυτήν, δεν αφήνει κανέναν να την αγγίξει εκτός από εμένα, γρατζουνάει με την μία, δεν ξέρω πως μου βγήκε τόσο άγρια από μωρό την έχω που σκοτώθηκε η μάνα της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
...σ βιντάφκαγιου β ρουκάχ  ;)

ee676ecc2201537b9af19b4bce8e86d4.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στα πάντοτε αξιόμαχα κι ετοιμοπόλεμα γερόντια  :hi:
Όλα ήρεμα και καθαρά στο νήμα. Παραδίδω σκυτάλη και χαιρετώ την πρωινή παρέα!
Ο κος Vlandis παρακαλείται να πράξει τα δέοντα για το εγερτήριο.
Η γκ-ζά Έρη, καλό να προσέχει με αυτή την χίτραγια λιαγκούσκα που συναναστρέφεται και φωτογραφίζεται
(μάλλον σου κάνει τα γλυκά μάτια απ' όταν έμαθε ότι ο Μαθουσάλας θα σου αφήσει τα πάντα. Σίγουρα έχει γίνει κόμμα με τον αχαΐρευτο
για να σε ξεπαστρέψουν)...

Χαιρετούρεν  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom