brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
Διομηδη εσυ;
Διομηδη εσυ;
μου θυμιζεις τη βλαχοπουλου στο εργο που φωναζε ο αλλος μια "ελα καραισκακη μου,ελα κολωκοτρωνη μου!!"Συγχαρητήρια στην Αεκ
όσο για μαλακισμένα που φοραγαν σήμερα τη φανέλα του Θρύλου να πανε να γαμηθούν όλοι πλην του Τσόρι που στα 37 του είχε πολύ μεγαλύτερη ψυχή από όλους.
καληνύχτα σας
τυπε αυτος ο φορτουνης ηταν μεγαλη φουρτουνα σημερα :-Συγχαρητήρια στην Αεκ
όσο για μαλακισμένα που φοραγαν σήμερα τη φανέλα του Θρύλου να πανε να γαμηθούν όλοι πλην του Τσόρι που στα 37 του είχε πολύ μεγαλύτερη ψυχή από όλους.
καληνύχτα σας
Γιατι??? Κανουν οι μαυροι απεργια ??Το μονο που μένει σημερα ειναι να μου την πέσει κι η πενταγιωτισσα με ερωτικο πιεμ
τυπε υποψιάζομαι οτι ειναι μαύρος με πουλί ΚινέζουΓιατι??? Κανουν οι μαυροι απεργια ??
μου θυμιζεις τη βλαχοπουλου στο εργο που φωναζε ο αλλος μια "ελα καραισκακη μου,ελα κολωκοτρωνη μου!!"
και μετα "αντε ρε κρεας"
καληνυχτα τωρα γιατι το λερωσες κ εσυ το στοματακι σου..
Μαλλον Κινεζοs θαναι που δεν εβαλε αντιλιακοτυπε υποψιάζομαι οτι ειναι μαύρος με πουλί Κινέζου
Γι αυτο πινουμε καθε μερα....να ξεχασουμε, να ξεχασουμε, να ξεχασουμε....Τι ελεγεs πριν??δεν πάω για ύπνο ρε, να μεθύσω πάω για να ξεχάσω
http://forum-media.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=900516[/img[/URL]]
[/quote]
Πανηγυριζουμε κουφαλα ε?????????
Καλα κανειs ;D ;D
http://forum-media.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=900516[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
σωστά. Η λέξη βγαίνει από το μπιστρα που σημαίνει γρήγορα όπως έγραψες. ΙσχύειΈρη, από κάποιον φίλο, είχα παλιά ακούσει την ερμηνεία της λέξης "Μπιστρό", ότι τάχα προέρχεται από το ρωσικό "быстро"
και καλά, το μέρος με το γρήγορο φαγητό, της εποχής εκείνης (πρόγονο του fast food), που πάλι τάχα, -κατά τα λεγόμενά του- δημιούργησαν
στο Παρίσι, μετανάστες από τη Ρωσία. Urban legend? Τι να πώ; Ξέρεις εσύ κάτι σχετικό και συγκεκριμένο;;
μεχρι και η ρετσίνα βρήκε γκόμενο και μάλιστα απο το μπουσωστά. Η λέξη βγαίνει από το μπιστρα που σημαίνει γρήγορα όπως έγραψες. Ισχύει
σωστά. Η λέξη βγαίνει από το μπιστρα που σημαίνει γρήγορα όπως έγραψες. Ισχύει