lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Διομήδης μπορεί και να χει πάθει εγκεφαλικό τα τελευταία λεπτάΔιομηδη εσυ;
Ο Διομήδης μπορεί και να χει πάθει εγκεφαλικό τα τελευταία λεπτάΔιομηδη εσυ;
Διπλοτσίμπουκο σέρβιρε το Αεκάκι.
Off Topic το ξέρω αλλά .... ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Δεν μου αρεσει η μπαλα αλλα ρε φιλε είναι η μονη απαντηση που περιμενα από γαυρο...Εγώ πάντως τα λέγα το πρωι με ένα φιλαράκι οτι θα βγάλει λεφτά ο πρόεδρος πάλι σήμερα.
Μόνο ΑΕΚτζήδες deuka μου.Ρεγκίνα θέλεις να γαμήσεις έναν γαύρο;
Εκ πείρας, λέειΣα να παίζεις μονό, δε λέει.
Αφού δεν έχεις κατέβει σε πρωτάθλημα, προπόνηση μόνο δε φτάνει.
Χωρίς παρεξήγηση, οι γαύροι είναι πολύ ντεκαβλέ στην πλειοψηφία τους. Η ποδοσφαιρική τους παιδεία βγαίνει και στο κρεβάτι τους. Κοινώς, από έξω εμφάνιση και από μέσα .... γάματα.Αφού δεν έχεις κατέβει σε πρωτάθλημα, προπόνηση μόνο δε φτάνει.
Για βαλε βαθμολογια συμφωνα με τις ομαδες...Χωρίς παρεξήγηση, οι γαύροι είναι πολύ ντεκαβλέ στην πλειοψηφία τους. Η ποδοσφαιρική τους παιδεία βγαίνει και στο κρεβάτι τους. Κοινώς, από έξω εμφάνιση και από μέσα .... γάματα.
Χωρίς παρεξήγηση, οι γαύροι είναι πολύ ντεκαβλέ στην πλειοψηφία τους. Η ποδοσφαιρική τους παιδεία βγαίνει και στο κρεβάτι τους. Κοινώς, από έξω εμφάνιση και από μέσα .... γάματα.
Είναι θέμα συμπεριφοράς ζιγκ. Οι περισσότεροι γαύροι έχουν μια ιδιαίτερη έπαρση η οποία συνήθως δεν έχει αντίκρυσμα. Και είπα στην πλειονότητα τους. Δε το είπα για να προσβάλω κάποιον από δω.Για βαλε βαθμολογια συμφωνα με τις ομαδες...
τυπισσα θα μπορουσαμε να πουμε οτι οι γαυροι ειναι οι ελλεεινιδες των οπαδων :SΕίναι θέμα συμπεριφοράς ζιγκ. Οι περισσότεροι γαύροι έχουν μια ιδιαίτερη έπαρση η οποία συνήθως δεν έχει αντίκρυσμα. Και είπα στην πλειονότητα τους. Δε το είπα για να προσβάλω κάποιον από δω.
Είσαι μακράν το αγαπημένο μου νικτυπισσα θα μπορουσαμε να πουμε οτι οι γαυροι ειναι οι ελλεεινιδες των οπαδων :S
τυπισσα θα μπορουσαμε να πουμε οτι οι γαυροι ειναι οι ελλεεινιδες των οπαδων :S
νεοδημοκρατησα;Είσαι μακράν το αγαπημένο μου νικ
Μη με μπερδεύεις τώρα. Πανηγυρίζωνεοδημοκρατησα;