P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
εσενα θα σε λέμε λιτσα απο το αγελαδιτσαχαχα ωραιο!! εμας το χαμστερακι μας το λεγαμε πικατσου!
θελω επειγοντωςς διακοπεςςς
είναι πολύ ελευθερα ζωα δεν είμαι σιγουρος ότι γουσταρουν και τοσο στο σπιτι
είναι πολύ ελευθερα ζωα δεν είμαι σιγουρος ότι γουσταρουν και τοσο στο σπιτι
Mπραβο σας ρε παιδια!εμενα και κακτο να μου δωσεις θα καταφερω να το κανω να ξεραθει :-
Στην πιστα μοτοκρος στα λεγρενα εχει μία γουρνα που μαζευει νερα άμα βρεχει. Να κυλιστεις
Mπραβο σας ρε παιδια!εμενα και κακτο να μου δωσεις θα καταφερω να το κανω να ξεραθει :-
εσενα θα σε λέμε λιτσα απο το αγελαδιτσα
κ εμενα το πουλι μου (σκαστε μαλακισμενα) ειναι μια χαρα.το ποδι το παταει κανονικα,εχει τρελα κεφια,τρωει,κελαηδαει.ο δοκτωρας δεν το πιστευε.τον ειχε ξεγραμμενο στη καλυτερη μου ειπε αρωτηριασμο το ενα που ειχε κανει φλεγμονη.του κανω ακομα μασαζ βεβαια.μαλλον το συνηθησε και γουσταρει.γεια σας
Ειμαι πολύ χαρούμενος το μονο που εχει ο σκυλακος μου είναι μερικες μασες για να ισιωσει
μικρος οσα γατακια ειχα μεσα τα εχανα γιατι κανανε παρεες και ερχονταν μονο για φαι... Από τοτε τις ταιζω αλλα δεν τις σκλαβωνω.Και όμως μερικές το επιδιώκουν σαν τρελές.
κ εμενα το πουλι μου (σκαστε μαλακισμενα) ειναι μια χαρα.το ποδι το παταει κανονικα,εχει τρελα κεφια,τρωει,κελαηδαει.ο δοκτωρας δεν το πιστευε.τον ειχε ξεγραμμενο στη καλυτερη μου ειπε αρωτηριασμο το ενα που ειχε κανει φλεγμονη.του κανω ακομα μασαζ βεβαια.μαλλον το συνηθησε και γουσταρει.
αφου σκεφτομαι καμια φορα μη βγαλει την ογδοντουρα να μου δωσει
κ εμενα το πουλι μου (σκαστε μαλακισμενα) ειναι μια χαρα.το ποδι το παταει κανονικα,εχει τρελα κεφια,τρωει,κελαηδαει.ο δοκτωρας δεν το πιστευε.τον ειχε ξεγραμμενο στη καλυτερη μου ειπε αρωτηριασμο το ενα που ειχε κανει φλεγμονη.του κανω ακομα μασαζ βεβαια.μαλλον το συνηθησε και γουσταρει.
αφου σκεφτομαι καμια φορα μη βγαλει την ογδοντουρα να μου δωσει
για το χαμστερ λες; όχι βεβαια θα το φαι η σκυλα μου όπως και να χει... Το βλεπει για παιχνιδι... κυνηγοσκυλο βλέπεις ;)ισχυει...αφηνεις παραθυρα ανοιχτα να βγαινει? εμενα καθε φορα ετρεμε το φιλοκαρδι μ οτι θα φυγει κ δε θα ξαναγυρισει. τελικα γυρναει...μονο που τον εχω αφησει στη μαμα μου να της κανει παρεα..εδω στην αγγλια δυσκολα βρισκεις σπιτι petfriendly
Παιδια θα παει μακριά η βαλίτσα με το ζωικό βασίλειο θελουμε να γαμησουμε
Καλυτερα να μαθουμε ψαρεμα.....Δεν υπαρχει αλλη διεξοδοsΠαιδια θα παει μακριά η βαλίτσα με το ζωικό βασίλειο θελουμε να γαμησουμε