P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Εισαι σιγουρη οτι δε ρευτικε και δε το καταλαβες?
λολλ 100%
Εισαι σιγουρη οτι δε ρευτικε και δε το καταλαβες?
ηταν ο πιο αδύναμος της αγελης και δεν προλαβαινε να φαει από το 1 γευμα την ημερα που τους πηγαινε ο αλβανοςκαλως τον!
τι ειχε?
ηταν ο πιο αδύναμος της αγελης και δεν προλαβαινε να φαει από το 1 γευμα την ημερα που τους πηγαινε ο αλβανος
ηταν ο πιο αδύναμος της αγελης και δεν προλαβαινε να φαει από το 1 γευμα την ημερα που τους πηγαινε ο αλβανος
Τωρα τον βρηκα και τον εφερα στην Αθηνα. Ηταν 8 κουταβια παρατημένα σε μια παραλια... Πηρα το πιο αδυναμο και νομιζα ότι εχει δυσπλασια αλλα δεν εχειαν θελεις κανε κ καποια επεξηγηση!
Ζιγκ τέλεια.
ειμαι vegan
Ουτε εγω ηθελα δευτερο σκυλι στο σπιτι με ότι αυτό σημαινει αλλα δεν το σκεφτηκα να τον αφήσω ουτε με επαμβασεις και τετοια...Ζιγκ έτσι μάζεψα την δεύτερη που έχω, ήταν η πιο αδύνατη της συμμορίας και δεν προλάβαινε να φάει, ούτε είχε δύναμη να χωθεί. Την μάζεψα γιατί θα πέθαινε όταν έφευγα από εκεί που έφευγα, δεν ήθελα δεύτερο ζωντανό αλλά...
Ουτε εγω ηθελα δευτερο σκυλι στο σπιτι με ότι αυτό σημαινει αλλα δεν το σκεφτηκα να τον αφήσω ουτε με επαμβασεις και τετοια...
Ο μονος φοβος μου ηταν ότι θα επρεπε να περναει αρκετες ωρες μονος και εγχειρισμενος
Δυο σκυλια, ένα χαμστερ και μερικες αδεσποτες γατες που πανε κ ερχονταιΠόσα έχεις ρε τύπε;;;
Δυο σκυλια, ένα χαμστερ και μερικες αδεσποτες γατες που πανε κ ερχονται
τικι, από το ποντικι ;)γατουλη εχω κ γω!!! το χαμστερ σ πως το λες?
τικι, από το ποντικι ;)
είναι πολύ ελευθερα ζωα δεν είμαι σιγουρος ότι γουσταρουν και τοσο στο σπιτιγατουλη εχω κ γω!!!
Δυο σκυλια, ένα χαμστερ και μερικες αδεσποτες γατες που πανε κ ερχονται