life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ειναι μακρυα το Ηνωμενο Βασιλατο ..........Προχωρα , ετσι κι αλλοιωs θα φυγουν απ την ΕΕδεν ξερω μου βγαζει κατι σε μπρουταλ και ψαρωνω
Ειναι μακρυα το Ηνωμενο Βασιλατο ..........Προχωρα , ετσι κι αλλοιωs θα φυγουν απ την ΕΕδεν ξερω μου βγαζει κατι σε μπρουταλ και ψαρωνω
ποια; και προσεχετι θα πεις...
όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.
Αστα εμπλεξα πολύ αλλα δεν γαμιεται... πρωτη φορα θα είναι;ρωτησα τι εισαι αλλα δεν μου ειπες :S
καλή ήτο δεν λέγω. Απλά το σκ δεν ξεκουραστηκα πολύ. Είχα δουλειε πολλαιΈρη
Όμορφα μάτια μου, είχες καλή μέρα;
κ με ποιον θα τρωω τριγωνα τωρα εγω???Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να μη δύναμαι να αποφανθώ θετικά στην πρόταση σας, στην καρδιά μου υπάρχει μόνο μία.
οκκοπελα εξ αγγλιας, μη εκδιδομενη!
σε καλυψα?
Mια απο τις αγαπημενες μου.(Η παλια πολη) Χαοτικη πολη πραγματικα ειναι η Μπανγκοκ (επισης μια απο τις αγαπημενες μου)μιλας για την ΠΟΛΗ;;;
Η πενταγιω είναι κοριτσάκι και καλό από όσο φαίνεται. Να είστε κύριοι. Όχι στο κρεβάτι..
αφου τοτε παντρολογιοταν με τον αγιο σε τι σκατα ραντεβού να ερθει ο ανθρωπος;Άσε ρε, και ο Βλαχάντερος που κάλεσα σε ραντεβού θανάτου για τα μάτια της κο κο κο την έκανε.
Kαλησπέρα σας δίδα Ερι.Koukou ζιγκ εύγε για την βοήθεια στο μπουμπι. Διομηδακο μου να τον ξεγραψεις τον παλιομπλιζ που έκανε βόλτες σε εχθρικά εδάφη. Δεύκα κουκλακι τι κάνεις ?αγιε οι άνθρωποι με πάθη συχνά ξεχνούν την αγωγή τους. Λαιφ πάλι βυζα βάζεις ?
οκ
Εγω θα σου τη λεω όμως στο νημα να ξερεις.
Ειμαι κατι σαν το πειραχτηρι της παρεας
Η πενταγιω είναι κοριτσάκι και καλό από όσο φαίνεται. Να είστε κύριοι. Όχι στο κρεβάτι..
Μπανγκόκ δεν εχω παει αλλα εχω ταξιδεψει ας πουμε αρκετα για τα χρονια μου. Η αποψη μου είναι γενικη δεν μου αρεσουν οι μεγαλες πολεις γενικα... Μισω τους ρυθμους τουςMια απο τις αγαπημενες μου.(Η παλια πολη) Χαοτικη πολη πραγματικα ειναι η Μπανγκοκ (επισης μια απο τις αγαπημενες μου)
Και μια και μιλαμε για πολεις απο ποια πολη; Αν επιτρεπεται φυσικα.κοπελα εξ αγγλιας, μη εκδιδομενη!
σε καλυψα?
οσο λιγοτερο εκτεθείς τοσο πιο καλα θα περασεις στο σαιτ.dont worry δεν εισαι ο μονος π μ τη λεει σαυτο το αφιλοξενο σαιτ !!
dont worry δεν εισαι ο μονος π μ τη λεει σαυτο το αφιλοξενο σαιτ !!
Μα πωs τα λεs ετσι !!!!!!!!!!!!To νήμα διαθέτει μόνο gentlemen,σαψαλαελαφρωs μεταχειρισμενουs μεν, gentlemen δε.
Eπειδή το είπε η Ερι ;) ------>κ με ποιον θα τρωω τριγωνα τωρα εγω???
οσο λιγοτερο εκτεθείς τοσο πιο καλα θα περασεις στο σαιτ.
Γνωμη μου.