διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
To νήμα διαθέτει μόνο gentlemen, σάψαλα μεν, gentlemen δε.
To νήμα διαθέτει μόνο gentlemen, σάψαλα μεν, gentlemen δε.
Eπειδή το είπε η Ερι ;) ------>
πως;παει τωρα εκτεθηκα.. :S
Εχεις πάει σίγουρα λοιπόν ν΄ανταλλάξουμε απόψειςMια απο τις αγαπημενες μου.(Η παλια πολη) Χαοτικη πολη πραγματικα ειναι η Μπανγκοκ (επισης μια απο τις αγαπημενες μου)
Kαλα εσυ δεν καμεις διαιτα ?κ με ποιον θα τρωω τριγωνα τωρα εγω???
Πολη εχω παει 6 φορες. Τη τελευταια φορα εκανα και σεξοτουρισμο. Σας εστελνα ανταποκρισεις.Εχεις πάει σίγουρα λοιπόν ν΄ανταλλάξουμε απόψεις
κ εγω εχω παει. Σε καμια περιπτωση δεν εχει τους τρελους ρυθμους των αλλων πολεων αλλα οπου υπαρχει τοσος κοσμος και φασαρια δεν υπαρχει αυτό που λεμε επιπεδο ζωης.Εχεις πάει σίγουρα λοιπόν ν΄ανταλλάξουμε απόψεις
αφου τοτε παντρολογιοταν με τον αγιο σε τι σκατα ραντεβού να ερθει ο ανθρωπος;
Καλώ σε ραντεβού θανάτου τον Βλαχάντερο, θα τον εξαφανίσω.
Ραντεβού σε 10 λεπτά στον Τερκενλή Τσιμισκή.
Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να καταγγείλω δημόσια τον Βλαχάντερο ο οποίος δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο ραντεβού θανάτου στον Τερκενλή με αποτέλεσμα να φάω την σοκολατόπιτα μόνος μου.
Κο κο κο Βλαχάντερε;
Συνάντησα την Έρη που την έστησε ο Γλου Γλου , η οποία μου έπρηξε τα αρχίδια να της εξηγήσω τι εννοούσα όταν έγραψα ότι αποπειράθηκε να στραπονάρει τον Άγιο άνευ λόγου και αιτίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, επιβαίνω στο liar jet που μου δάνεισε ο Ρίκι για να μεταβώ στο ραντεβού χωρίς καθυστέρηση.
Kαλα εσυ δεν καμεις διαιτα ?
δεν διαβαζα εμπαινα κ ελεγα μια καλημέρα... Αν θες πες ;)μαλλον δε ταξιδευουν τα νεα γρηγορα εκει
Το πιασα το υπονοουμενοεννοειταιιι αλλαα για τον deuka θα το φαω το τριγωνακιιιι
Συγγνώμη δεν τις παρακολούθησα.Πολη εχω παει 6 φορες. Τη τελευταια φορα εκανα και σεξοτουρισμο. Σας εστελνα ανταποκρισεις.
Άσε Ζιγκ, μεγάλη κότα ο Βλαχάντερος τελικά, έχεις χάσει επεισόδια...
Το πιασα το υπονοουμενο
Καλησπερα!! τι μου κανετε??
εννοειταιιι αλλαα για τον deuka θα το φαω το τριγωνακιιιι
δεν διαβαζα εμπαινα κ ελεγα μια καλημέρα... Αν θες πες ;)
Αυτο το υποκοριστικο σε "ακι" να ξερεις οτι ειναι συνηθες σε αυτο το θρεντ. Εξαιρειται ο κυριος Τριβε βεβαιως και ο κυριος Αστατος για διαφορετικο βεβαια λογοεννοειταιιι αλλαα για τον deuka θα το φαω το τριγωνακιιιι
θα φας καλα τυπεΑγαπητέ σύζυγε, πέτα το όπως είσαι.