deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Καλο αυτό δεν θα τους φανει και η διαφοραΔημοκρατία λένε οτι έχουνε αλλά ο ταγίπ βγαίνει εδω και εκατό χρόνια πρωθυπουργός προεδρος της δημοκρατίας κτλ
Όλα είναι ατμοςΤην σημερινή εποχή δεν υφίσταται μακρυά.
Oλα αυτα θα τα φτιαξει ο Πουτιν........Τοπε ο Παι-ισιοsΚαλο αυτό δεν θα τους φανει και η διαφορα
Αν είναι η Dasha σε nude photo leaks σ΄έφαγα καημένε μου
Την σημερινή εποχή δεν υφίσταται μακρυά.
οφ τοπικ αλλα εγω δεν είμαι από αυτους που διαλεγουν νταβα...Oλα αυτα θα τα φτιαξει ο Πουτιν........Τοπε ο Παι-ισιοs
Καμμια σχεση.....Ειναι κοριτσι τηs διπλανηs μπαλκονο-πορταsΑν είναι η Dasha σε nude photo leaks σ΄έφαγα καημένε μου
Δωστε κανα ινφο ρε ρεμαλια...
Να πιρφορισω η θα πεσω σε ξερα;
Εμειs τα αγορακια τι ηθελεs να βαζουμε/θαυμαζουμε ???Λαιφ πάλι βυζα βάζεις ?
όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.Koukou ζιγκ εύγε για την βοήθεια στο μπουμπι. Διομηδακο μου να τον ξεγραψεις τον παλιομπλιζ που έκανε βόλτες σε εχθρικά εδάφη. Δεύκα κουκλακι τι κάνεις ?αγιε οι άνθρωποι με πάθη συχνά ξεχνούν την αγωγή τους. Λαιφ πάλι βυζα βάζεις ?
ρωτησα τι εισαι αλλα δεν μου ειπες :Sρωτα εμενα οτι θελειςς
Πιρφορα ελευθερα......Οι χυλοπιτεs αλλωστε ειναι γευστικο αν και παρεξηγημενο φαγητοΔωστε κανα ινφο ρε ρεμαλια...
Να πιρφορισω η θα πεσω σε ξερα;
χμμ ε να τα φτιαξουμε τοτεεε
ποια; και προσεχετι θα πεις...Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να μη δύναμαι να αποφανθώ θετικά στην πρόταση σας, στην καρδιά μου υπάρχει μόνο μία.
δεν ξερω μου βγαζει κατι σε μπρουταλ και ψαρωνωΠιρφορα ελευθερα......Οι χυλοπιτεs αλλωστε ειναι γευστικο αν και παρεξηγημενο φαγητο
Koukou ζιγκ εύγε για την βοήθεια στο μπουμπι. Διομηδακο μου να τον ξεγραψεις τον παλιομπλιζ που έκανε βόλτες σε εχθρικά εδάφη. Δεύκα κουκλακι τι κάνεις ?αγιε οι άνθρωποι με πάθη συχνά ξεχνούν την αγωγή τους. Λαιφ πάλι βυζα βάζεις ?