zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ομορφος είναι αλλα δεν θ αντεξω χειρουργεια και αναρωσεις αν χρειαστεί.όμορφος είναι
Θα πρεπει να μενει αρκετες ωρες μονος του και είναι θεμα
ομορφος είναι αλλα δεν θ αντεξω χειρουργεια και αναρωσεις αν χρειαστεί.όμορφος είναι
το ελπιζω γιατι δεν το εφερα τοσα χιλιόμετρα για να το ταλαιπωρησω.θα αντέξει ο ίδιος, μη φοβάσαι
Μπραβο σου ρε φιλε. Μακαρι να μπορουσα και εγω να ξανασχοληθω, αλλα επαθα μεγαλη πλακα μετα το θανατο του δικου μου. Προτιμω για την ωρα να ταιζω αδεσποτα.Ο εικονιζόμενος μικρος εθεαθη μαζι με τα 7 αδερφακια του παρατημένος στο Πηλιο...
Όπως καταλαβαίνετε διαλεξα τον πιο αδυναμο και τωρα τρωει γιαουρτι διπλα στην μεγαλη μου που τον κοιταει σαν βλημα.
Το κακο είναι ότι τωρα που τον βλεπω δειχνει συμπτώματα δυσπλασίας. :'(
Με αλλα λογια παλι καλα τα καταφερα
Σ'έσβησα,λυπάμαιχαχαχαχαχαχα...
Το εζησα κι αυτο. Εκει ηπιαμε καφε το Σαββατο...
Αθήνα γαμημένη ο Παοκ δεν πεθαίνεικαλησπέρα σας από Αθηνα
μαλακας πιαστηκα ;)Αθήνα γαμημένη ο Παοκ δεν πεθαίνει
Γιατί γύρισες
Διο καλησπερα ...Αυτα ειναι διχαστικα μηνυματα σε μια εποχη που εχουμε πιο σοβαρα θεματαΑθήνα γαμημένη ο Παοκ δεν πεθαίνει
Γιατί γύρισες
Δεν γινοταν να τα αφήσω εκει... Ηθελα να τα παρω όλα αλλα δεν δεχονται σε φιλοζωικη τοσα μαζεμένα κουταβια.Μπραβο σου ρε φιλε. Μακαρι να μπορουσα και εγω να ξανασχοληθω, αλλα επαθα μεγαλη πλακα μετα το θανατο του δικου μου. Προτιμω για την ωρα να ταιζω αδεσποτα.
Διο καλησπερα ...Αυτα ειναι διχαστικα μηνυματα σε μια εποχη που εχουμε πιο σοβαρα θεματα
Ποτέ κ.Λαιφ, πάντα συμφωνάμε στον κωλοκόφτηΔιο καλησπερα ...Αυτα ειναι διχαστικα μηνυματα σε μια εποχη που εχουμε πιο σοβαρα θεματα
Εγω ειμαι εναντιον αυτηs τηs ατελειωτηs κοντραs απο οποια πλευρα κι αν προερχεται ....Κατι που δεν το συμεριζονται οχι οι ξενοι αλλα οι ΕΛΛΗΝΕΣ .............και βεβαια ολα τα μερη μου ειναι αγαπηταΕγώ πάντως αγαπάω Θεσσαλονίκη, μου έχει λείψει
Καλήν εσπέραν να έχετε μαμαζέλ.Καλησπερα!! τι μου κανετε??
Καλήν εσπέραν να έχετε μαμαζέλ.
Ολα καλά;
εσυ τωρα κουκλακι εισαι; κλωνος εισαι; Τι εισαι;)
μια χαρα διομηδη!! πριν λιγο σχολασα! κ χαλαρωνω επιτελουςς
εσυ?
Kαλά είμαι, ευχαριστώ που ρωτάτε.)
μια χαρα διομηδη!! πριν λιγο σχολασα! κ χαλαρωνω επιτελουςς
εσυ?
και η Αθήνα λες ότι είναι μεγάλη πόλη;Εγω δεν τις θελω τις μεγαλες πολεις :S