blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Αν σου πω οτι εχω διωξει (με τακτ) γκομενα απο το σπιτι [size=30pt]επειδη ειχα ραντεβου στο σκαιπ?[/size]
Αν σου πω οτι εχω διωξει (με τακτ) γκομενα απο το σπιτι [size=30pt]επειδη ειχα ραντεβου στο σκαιπ?[/size]
Καλημέρα σας κύριε Νηματοθέτα!
Και η ανάλογη δική σας, τα σπάει, και έριξα ήδη σχόλιο
προς έγκριση, όπου σας προειδοποιώ για κάτι λιαν σημαντικό
Σας ευχαριστώ!
Αναμένω να το αναγνώσω.
Είναι για το καλό σας, για να λάβετε μέτρα...
μορνινγκς
3 χυλοπιτες χτες μαζεψα στο γκαζι
2 φοιτητριες μια μιλφ
Δεν πειράζει. Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!
Ήταν τουλάχιστον μιλφάρες???Καλώς τον!
Ο κ. dopamina έφαγε 3 χυλόπιτες χθες στο Γκάζι...
Πρέπει να σταματήσει να χαλάει τον καιρό του στις φοιτήτριες και να επικεντρωθεί στο πραγματικό νόημα της ζωής, στα μιλφ.
Από μικρός ήξερα που ήθελα να φτάσωΣεις είσθε κάτω των 30 ετών πλην όμως φαίνεται ότι θα φθάσετε ψηλά στην ζωή σας!
Από μικρός ήξερα που ήθελα να φτάσω
Διεγείρατε την περιέργειά μου.
Μπορείτε να το αναρτήσετε και στο νήμα μας αφού ίσως αργήσει να δημοσιευθεί στα σχόλια;
Καλημέρα στον φίλτατο Popov!έχει να κάνει με το πονηρό και φθονερό ανεψούδι σας...
Καλημέρα στον φίλτατο Popov!
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν πλέκονται εγκώμια από τις "βαριές" πένες του χώρου μου προξενούν αμηχανία. Θα δυσκολευτώ να επανακάμψω.Καλημέρα φίλτατε! Άψογη κριτική! Έριξα ήδη σχόλιο!
Δηλαδη ΟΝΤΩΣ καθε πρωι η πρωτη σου δουλεια ειναι να ψαξεις τι ποσταρισα το βραδυ, ετσι?
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν πλέκονται εγκώμια από τις "βαριές" πένες του χώρου μου προξενούν αμηχανία. Θα δυσκολευτώ να επανακάμψω.