Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλή επιστροφή και προσοχή. Μακελειό έγινε πάλι το Πάσχα.ναι σε καμια ωριτσα φευγω :'(
Καλή επιστροφή και προσοχή. Μακελειό έγινε πάλι το Πάσχα.ναι σε καμια ωριτσα φευγω :'(
ευχαριστω. Στα ταξιδια το παω χαλαρα. Γι αυτο ξεκιναω και παντα νωρις... Θα φτασω ωρα φαγητου στον αγιο κωνσταντινοΚαλή επιστροφή και προσοχή. Μακελειό έγινε πάλι το Πάσχα.
Δε λέει διαφορετικά, ειδικά όταν είσαι διακοπές.ευχαριστω. Στα ταξιδια το παω χαλαρα. Γι αυτο ξεκιναω και παντα νωρις... Θα φτασω ωρα φαγητου στον αγιο κωνσταντινο
Καλημέρα. Εγώ πάλι νομίζω ότι κάτι μας κρύβετε!ευτυχώς που γαμάει ο βλανδής, αλλιώς......................
καλημέρα κύριοι
καλως τον. Ο αλλος επεστρεψε απο Αθηνα και θα κοιμαται 2 μερες;ευτυχώς που γαμάει ο βλανδής, αλλιώς......................
καλημέρα κύριοι
Καλημέρα. Σας ξελόγιασε η Αθήνα;Καλημερα νεοι και νεες.
καλα ξυπνητουριαΚαλημερα νεοι και νεες.
Κοίταξε, εμείς την αλήθεια λίγο πολύ την ξέρουμε. Λεπτομέρειες θέλουμε! Ελπίζω η παρατεταμένη σιγή του άρχοντα να οφείλεται στη συγγραφή κριτικής. Εμείς δηλαδή είμαστε που βγήκαμε στη φόρα ...αφήνω να μιλήσει ο ίδιος και μετά εγώ θα πω αλήθειες
Κοίταξε, εμείς την αλήθεια λίγο πολύ την ξέρουμε. Λεπτομέρειες θέλουμε! Ελπίζω η παρατεταμένη σιγή του άρχοντα να οφείλεται στη συγγραφή κριτικής. Εμείς δηλαδή είμαστε που βγήκαμε στη φόρα ...
ουτε πίπα ρε γερό;Δυστυχώς ουδέν συνέβη.
Εντατική επαγγελματική απασχόλησις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος δεν επέτρεψαν άσεμνη συνάντηση.
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ, είχατε φροντίσει να δώσετε οδηγίες προς ναυτιλομένους έγκαιρα ...Εξαιρετική η τελευταία κριτική του κ. Vlandis!
Εξαιρετική η τελευταία κριτική του κ. Vlandis!
Εγω το πιο ακραιο που εχω κάνει, ηταν να συναντησω μια παντρεμενη σπιτι της, ενω ο αντρας της ηταν στο νοσοκομειο για να προσεχει το παιδι τους, που ειχε κανει εγχειριση.
Επισης εχω παει βραδυ στο γενικο κρατικο νικαιας να συναντησω μια αποκλειστικη νοσοκομα, η οποια φυλαγε το βραδυ μια τυπισσα με εγκεφαλικο, σε δίκλινο (οπου το δευτερο κρεβατι ηταν αδειο και κοιμοταν η ιδια). Η πλακα ηταν οτι μπηκα στο νοσοκομειο χωρις να με ελεγξει κανενας για τιποτα, στις 2 τα χαραματα.
Και χαμουρευομασταν στο διπλανο κρεβατι, ενω η αρρωστη βογγαγε.
Για το τελευταιο οσο το θυμαμαι, δεν ειμαι περηφανος καθολου. Και αναρωτιεμαι πώς το εκανα.
Χτύπησες νέο επίπεδο, το φιδέμπορας δεν αρκεί.