You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (1 μέλη και 121 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ναι τις περισσοτερες φορες που βαριεμαι να βαλω τα πιατα στο πλυντηριο θα ανταλλαζα 2 ωρες σεξ με μια καθαρηστριααυτο καταλαβες εσυ??
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Πεντάγιω ξέρεις να μαγειρεύεις?
ναιιι
Μπράβο σε θαυμάζω.Εγώ τίποτα :S
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Μπράβο σε θαυμάζω.Εγώ τίποτα :S
νταξει εμενα μαρεσει ειναι σα χομπι το βρισκω πολυ δημιουργικο ..
παντως δεν ειναι απαραιτητο να μαγειρευεις εδω στη αγγλια καμια γυναικα απο αυτες π γνωρισα δε μαγειρευει...
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εχεις πηξει στα fish and chips
Οχι ρε συ παχαίνουν αυτά δεν τα τρωω,όλο νερόβραστα και ψητά προτιμώεχεις πηξει στα fish and chips
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
δεν υπαρχει προβλημα θα σε γαμησω και θα παραγγείλουμε απ έξωΜπράβο σε θαυμάζω.Εγώ τίποτα :S
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
να σ πω κατι..εμενα μαρεσει παρα πολυ αυτο..αλλα οταν εχω συσχετιστει πρωτα με τον αλλον...
πχ παμε βολτα..κ να μ πεις βγαλε τα βυζια σ τωρα...
η να περπαταω κ να μ πιασει το κωλο στο ασχετο..
η να πλενω τα πιατα κ να ερθεις να μ πεις θελω να σε γαμησω τωρα πανω στο νεροχυτη...
για μενα ειναι το καλυτερο μ αρκει να μην το πεις με το καλημερα σας χωρις να γνωριζομαστε!
Τι να σου πω καλά ακούγονται αυτά, πάντως αυτήν που θυμάμαι έντονα είναι μία τύπισσα, πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, που κατά καιρούς την φλέρταρα, με φλέρταρε και αυτή κατά διαστήματα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάντα όμως είχαμε διαφορά φάσης. Τέλος πάντων όταν συντονιστήκαμε με κάλεσε σπίτι της, ήμουνα στον καναπέ, πήγα να πω κάτι, γέλασε, με κοίταξε κατάματα, έτριψε το πόδι της στον πούτσο μου, μου είπε τέσσερις λέξεις που θα τις θυμάμαι για πάντα, με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι της.
Αν χρειάζεται η άλλη να το σκεφτεί αν θα γαμηθεί μαζί μου ή αν χρειάζεται να το σκεφτώ εγώ, άστο δεν πειράζει.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
δεν υπαρχει προβλημα θα σε γαμησω και θα παραγγείλουμε απ έξω
Πηγεs κατευθειαν στο τριτο ραντεβου
Μπάχαλο τα κανε τζαμπα τα σεμιναρια τόσες σελιδεςΠηγεs κατευθειαν στο τριτο ραντεβου
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ε δεν ειναι κακο και το μπαρμπεκιου ψητο ειναι, διαιτηςΟχι ρε συ παχαίνουν αυτά δεν τα τρωω,όλο νερόβραστα και ψητά προτιμώ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Τι να σου πω καλά ακούγονται αυτά, πάντως αυτήν που θυμάμαι έντονα είναι μία τύπισσα, πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, που κατά καιρούς την φλέρταρα, με φλέρταρε και αυτή κατά διαστήματα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάντα όμως είχαμε διαφορά φάσης. Τέλος πάντων όταν συντονιστήκαμε με κάλεσε σπίτι της, ήμουνα στον καναπέ, πήγα να πω κάτι, γέλασε, με κοίταξε κατάματα, έτριψε το πόδι της στον πούτσο μου, μου είπε τέσσερις λέξεις που θα τις θυμάμαι για πάντα, με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι της.
Αν χρειάζεται η άλλη να το σκεφτεί αν θα γαμηθεί μαζί μου ή αν χρειάζεται να το σκεφτώ εγώ, άστο δεν πειράζει.
τι σ ειπε?
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
Πηγεs κατευθειαν στο τριτο ραντεβου
Που είναι η πουτσα???τι σ ειπε?
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
πιο ραντεβου ειναι που σου αγοραζει γουφερ και σου φερνει την κολλητη της για πειραματισμους?Πηγεs κατευθειαν στο τριτο ραντεβου
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Που είναι η πουτσα???
axaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa