Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μπράβο σε θαυμάζω.Εγώ τίποτα  :S

νταξει εμενα μαρεσει ειναι σα χομπι το βρισκω πολυ δημιουργικο ..
παντως δεν ειναι απαραιτητο να μαγειρευεις εδω στη αγγλια καμια γυναικα απο αυτες π γνωρισα δε μαγειρευει...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
να σ πω κατι..εμενα μαρεσει παρα πολυ αυτο..αλλα οταν εχω συσχετιστει πρωτα με τον αλλον...
πχ παμε βολτα..κ να μ πεις βγαλε τα βυζια σ τωρα...
η να περπαταω κ να μ πιασει το κωλο στο ασχετο..
η να πλενω τα πιατα κ να ερθεις να μ πεις θελω να σε γαμησω τωρα πανω στο νεροχυτη...
για μενα ειναι το καλυτερο μ αρκει να μην το πεις με το καλημερα σας χωρις να γνωριζομαστε!

Τι να σου πω καλά ακούγονται αυτά, πάντως αυτήν που θυμάμαι έντονα είναι μία τύπισσα, πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, που κατά καιρούς την φλέρταρα, με φλέρταρε και αυτή κατά διαστήματα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάντα όμως είχαμε διαφορά φάσης. Τέλος πάντων όταν συντονιστήκαμε με κάλεσε σπίτι της, ήμουνα στον καναπέ, πήγα να πω κάτι, γέλασε, με κοίταξε κατάματα, έτριψε το πόδι της στον πούτσο μου, μου είπε τέσσερις λέξεις που θα τις θυμάμαι για πάντα, με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι της.

Αν χρειάζεται η άλλη να το σκεφτεί αν θα γαμηθεί μαζί μου ή αν χρειάζεται να το σκεφτώ εγώ, άστο δεν πειράζει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Τι να σου πω καλά ακούγονται αυτά, πάντως αυτήν που θυμάμαι έντονα είναι μία τύπισσα, πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, που κατά καιρούς την φλέρταρα, με φλέρταρε και αυτή κατά διαστήματα για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πάντα όμως είχαμε διαφορά φάσης. Τέλος πάντων όταν συντονιστήκαμε με κάλεσε σπίτι της, ήμουνα στον καναπέ, πήγα να πω κάτι, γέλασε, με κοίταξε κατάματα, έτριψε το πόδι της στον πούτσο μου, μου είπε τέσσερις λέξεις που θα τις θυμάμαι για πάντα, με πήρε από το χέρι και με πήγε στο κρεβάτι της.

Αν χρειάζεται η άλλη να το σκεφτεί αν θα γαμηθεί μαζί μου ή αν χρειάζεται να το σκεφτώ εγώ, άστο δεν πειράζει.

τι σ ειπε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο  ειναι  πεσιμο