life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το συνδεει με φορτιστη ???????Όταν έχει πονοκέφαλο;
Το συνδεει με φορτιστη ???????Όταν έχει πονοκέφαλο;
Μα άμα γαμηθείς με τον άλλο τα έχεις μάθει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις.
Και το βασικότερο ξέρεις αν θέλεις να τον ξαναδείς.
Καληνύχτα στην όμορφη παρέα.
Εχω ραντεβού με τον Μορφέα που με παίρνει απο το πρώτο ραντεβού.
τελικα ρε παιδια δε καταλαβα εγω...στα ποσα ραντεβου ειναι πρεπων να της τον σφιριξεις? :-
ναι ξερεις δυο ανθρωποι δεν φτανει ταιριαζουν μονο ερωτικα...αλλα κ η σκεψεις, αντιληψεις, επιλογες κλπ
ειναι πολλα τυπε
ΩραίοοοςΚαλά το λες για πλάκα, εγώ στην τελευταία πάντως της το 'πα στον καφέ.
Αυτά τα ανακαλύπτεις αγκαλιά ενδιάμεσα. Οι πολλοί καφέδες πειράζουν το στομάχι και τα νεύρα.
Απ το πρωτο.......αλλα τηs αφηνειs το περιθωριο να μη νομισει οτι την περναs για ευκολητελικα ρε παιδια δε καταλαβα εγω...στα ποσα ραντεβου ειναι πρεπων να της τον σφιριξεις? :-
και εγω το εχω πει αυτο σε γκομενα στον καφε...απλα δεν επινε καφε μαζι μουΚαλά το λες για πλάκα, εγώ στην τελευταία πάντως της το 'πα στον καφέ.
στο λενε τα παιδια αλλα δεν ακους..αν το κανω οπως το νιωθω με το που κατεβει να την παρω αντι για καλησπερα θα της πω πετα εξω τα βυζια τωρα. Εγω και αλλοι 5 δις αντρες στον πλανητη
δηλαδη για να πηδηχτεις με καποιον πρεπρει να φτασεις στο σημειο να του πλυνεις τα πιατα? :oνα σ πω κατι..εμενα μαρεσει παρα πολυ αυτο..αλλα οταν εχω συσχετιστει πρωτα με τον αλλον...
πχ παμε βολτα..κ να μ πεις βγαλε τα βυζια σ τωρα...
η να περπαταω κ να μ πιασει το κωλο στο ασχετο..
η να πλενω τα πιατα κ να ερθεις να μ πεις θελω να σε γαμησω τωρα πανω στο νεροχυτη...
για μενα ειναι το καλυτερο μ αρκει να μην το πεις με το καλημερα σας χωρις να γνωριζομαστε!
δηλαδη για να πηδηχτεις με καποιον πρεπρει να φτασεις στο σημειο να του πλυνεις τα πιατα? :o