life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Παιζουμε εντοs εδραs Διο................Πέστο στον γερομπλίζ ν'ανεβάσει ψηφοφορία
Παιζουμε εντοs εδραs Διο................Πέστο στον γερομπλίζ ν'ανεβάσει ψηφοφορία
εγώ δίνω ερωτηματολόγιοΌχι βέβαια.
Για τα διαδικαστικά βέβαια να σου πω ότι συνήθως οι τύπισσες δεν ρωτάνε, σε παίρνουνε στο αυτοκίνητο και στο χαμούρεμα πάνω στον πετάνε έξω οπότε έτσι και αλλιώς έχουν ιδία άποψη τι παίζει.
Μονο οι μιλφαρες μανΌχι βέβαια.
Για τα διαδικαστικά βέβαια να σου πω ότι συνήθως οι τύπισσες δεν ρωτάνε, σε παίρνουνε στο αυτοκίνητο και στο χαμούρεμα πάνω στον πετάνε έξω οπότε έτσι και αλλιώς έχουν ιδία άποψη τι παίζει.
απο εμενα θα περνες πίσω λευκή κόλλα χαρτίεγώ δίνω ερωτηματολόγιο
εσυ εισαι τυχερος..εγω στην ηλικια μου παιζω με το εξ χαμστερΝαι ρε μαν, στην ηλικία μου με μιλφάρες παίζω. Τέταρτο ραντεβού λέει η άλλη
από εμένα θα έπαιρνες τον πονοκέφαλο σου πίσωαπο εμενα θα περνες πίσω λευκή κόλλα χαρτί
εγώ στη ηλικία μου παίζω με το τηλεκονδρολεσυ εισαι τυχερος..εγω στην ηλικια μου παιζω με το εξ χαμστερ
εχει και δονηση?εγώ στη ηλικία μου παίζω με το τηλεκονδρολ
Αμα ηταν εξολοκληρου στο χερι μας και χωρις καν ραντεβου τυπισσαυποκειμενικο ειναι τυπε! εσυ σε ποιο ραντεβου τον χωνεις?
μεσω skype?Αμα ηταν εξολοκληρου στο χερι μας και χωρις καν ραντεβου τυπισσα
πονηρε Σαούλεχει και δονηση?
πονηρε Σαούλ
Ναι ο Σαουλ φταιει τωρα....Πρωτα μαs καβλωνειs ηλεκτρονικα και μετα σου φταινε οι αλλοιπονηρε Σαούλ
Εγώ τι έκανα ?απλά δίνω το κονδρολ στον βασιλοφρονα
Αμα ηταν εξολοκληρου στο χερι μας και χωρις καν ραντεβου τυπισσα