raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 5.006
Το αλιντι είναι γκαβλαρα κ θα συμμαχησω αβλεπι
σύρε βρες κάνα πακι μωρή μπαζολα που μου θέλεις και μπουρδελα...Το αλιντι είναι γκαβλαρα κ θα συμμαχησω αβλεπι
αχαχαχαχγια να με κάνετε σάντουιτς?
αι ντου
Mπες στα παγκακια τυπε ππυ ξεχειλιζουν τεστοστερονη,αλλα δε ξερω μηπως ειναι του ματς για αρχηπρεπει να αρχισω να μπαινω σε μπρουταλ θρεντ να φτιαξω προφιλ αντρουα ο αλλος με περασε για ντιντι ισως πρεπει να αφησω και μουσι μαλλον θα κανω και τατου απο χενα
Mπες στα παγκακια τυπε ππυ ξεχειλιζουν τεστοστερονη,αλλα δε ξερω μηπως ειναι του ματς για αρχη
τα παγκακια είναι μουνοπαγιδα....Mπες στα παγκακια τυπε ππυ ξεχειλιζουν τεστοστερονη,αλλα δε ξερω μηπως ειναι του ματς για αρχη
εχεις γνωρισει μουνι αμερυμνο σε παγκακι?τα παγκακια είναι μουνοπαγιδα....
γκαλουμποι εντωμεταξυ ειναι ....
Υ.Γ ευχαριστω ποποφ θα ερθεις στην αναγκη μου και συ..και θα κοπουν τα γελακια
Τι γιουροβίζιον ρε τύπε? Δίπλα γίνεται της πενταγιώτισσας το κάγκελοΚαλα ρε ολοι γιουροβιζιον βλεπεται
Φυγανε ολοι; Τοσο ξεχεσιμο που επεσε εδω μεσα, να δω πως θα το καθαρισει το θρεντ ο νηματοθετης αυριο το πρωι. Και μετα κοροιδευε το κυριο Ραοπαο οτι κανει λαντζα στο σπιτι της πεθερας του. Αντε να δουμε τωρα κυριε Μπλιζ.
Τι λες ρε τυπε εδω δεν βγηκαμε σημερα για να δει η κοπελα μου γιουροβιζιον,πλακα μας κανεις :SΤι γιουροβίζιον ρε τύπε? Δίπλα γίνεται της πενταγιώτισσας το κάγκελο
τυπε επρεπε να ζητησεις ανταλαγματα,οπως με την εκκλησιαΤι λες ρε τυπε εδω δεν βγηκαμε σημερα για να δει η κοπελα μου γιουροβιζιον,πλακα μας κανεις :S
Ε τι νομιζεις ετσι θα την αφηνα..το παιξαμε μαζι στο στοιχημα να περασει η ελλαδα στον τελικοτυπε επρεπε να ζητησεις ανταλαγματα,οπως με την εκκλησια