life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
θα δω λίγο τιβι κ θα κοιμηθω σας χαιρετώ κ σας καληνυχτω
Καληνυχτα
Eδω βλεπω θεματα πωs να σκανδαλισετε τον γατο σαs ........Αχαχαχαχαχα δεν παιζονται
θα δω λίγο τιβι κ θα κοιμηθω σας χαιρετώ κ σας καληνυχτω
Παιδιά ο πιλατοθ Μόνο μουναρες δέχεται ν τον αγγίζουν.
Αυτα ειναι μηχανηματα του Εωσφορου. Να μην τα χρησιμοποιειτε!!!Κάποιος πείραξε τη μονάδα μέτρησης στην ψηφιακή ζυγαριά μου. Δεν μπορεί να ´ναι κιλά όλα αυτά που δείχνει!
Κρατιόμουν μακριά, αλλά παραπάτησα σήμερα το πρωί και σοκαρίστηκα.Αυτα ειναι μηχανηματα του Εωσφορου. Να μην τα χρησιμοποιειτε!!!
Καλημέρα Ζιγκ, καλά να τα περνάς! Εμείς πλέονκαλημέρα φιλοι μου
Από σημερα αδειούχος
Έχουμε και τις καλοκαιρινές διακοπές ...Την χτυπησε ο ιος του πασχα... Θα συνελθει αλλα μεχρι τοτε ερχονται Χριστούγεννα
Το αλκοόλ δεν παλεύεται! Από νωρίς ...εκει είναι χαλαρες οι μασες, εχει και τα μπανακια... Το παλευεις καπως. Οι χειμερινες διακοπες είναι οι χειροτερες
Την χτυπησε ο ιος του πασχα... Θα συνελθει αλλα μεχρι τοτε ερχονται ΧριστούγενναΚάποιος πείραξε τη μονάδα μέτρησης στην ψηφιακή ζυγαριά μου. Δεν μπορεί να ´ναι κιλά όλα αυτά που δείχνει!
εκει είναι χαλαρες οι μασες, εχει και τα μπανακια... Το παλευεις καπως. Οι χειμερινες διακοπες είναι οι χειροτερεςΈχουμε και τις καλοκαιρινές διακοπές ...
καλημέρα αδερφε ευχαριστω.Καλημέρα Ζιγκ, καλά να τα περνάς! Εμείς πλέον
Οντως και το ριμαδι δεν χανεται με τιποτα... Ότι πινεις το κουβαλας σε βαρος μεχρι τα γεραματαΤο αλκοόλ δεν παλεύεται! Από νωρίς ...