Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ζιγκ πεθ μου τώρα που είμαστε μόνοι.γιατι δεν μου κάθεται κανένα γκομενακι. Κοιτάτε πάντα τόσο πολύ την εμφάνιση ?
Βασικα δεν μας καυλωνει ο δυναμισμος σε μια γυναικα. Την θελουμε γατουλα... Δεν ξερω αν με πιανεις  :grin:

Οι δυναμικες γυναικες είναι καλες για φιλες  ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δηλαδή πρέπει να γίνω πιλατοθ ?
δεν θα σου ταιριαζει  :-
Γι αυτό σε αγαπάμε και θα κανουμε συλλογο.
Μολις γυρισω από τις διακοπες θα κανω καταστατικο ερηνοφρονων  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι να το κάνω τον σύλλογο ? Σκέφτομαι ν την πεσω στο Λάκη.λες να μην μου ξανά μιλήσει ο άγιος ?
ετσι και την πεσεις σε ΧΑιτη και διαλέξεις τον Λακη πες μου πρωτα να παρω ποντικοφαρμακο, μετα να κοψω τις φλεβες μου και μετα να πεσω στις ραγες του τραινου η να κοψω μονο φλεβες και να πεσω στο τραινο και να μην φαω την πικρα; :think:
καλημέρα νικ :hi:
Θα γραφτεις στον συλλογο;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
ωραια μερα παιδια μεχρι να ρθει καποιος να μας την γαμησει  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε παιδιά γιατί η πιπα θεωρείται πιο αυτονόητη κ από το σεξ (απορίες Σαββάτου)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.071
Πόντοι
19.795
ζιγκ πεθ μου τώρα που είμαστε μόνοι.γιατι δεν μου κάθεται κανένα γκομενακι. Κοιτάτε πάντα τόσο πολύ την εμφάνιση ?
Σου ειχα πει ενα κολπο για να φαινεσαι ομορφη αλλα μαλλον δεν με ακουσες. Να κανεις κολλητη σου μια πιο ασχημη απο εσενα και να βγαινετε μαζι. Αυτοματως εσυ γινεσαι η πιο ωραια της παρεας και σε κοιτανε ολοι. Εγω ειμουνα ο πιο περιζητητος της παρεας και ολοι με θελανε μαζι τους οταν πηγαινανε για καμακι, γιατι ειμουνα ο πιο ασχημος και ολοι φαινοντουσταν Τομ Κρουζ μαζι μου:grin:

Καλημερα παιδακια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σου ειχα πει ενα κολπο για να φαινεσαι ομορφη αλλα μαλλον δεν με ακουσες. Να κανεις κολλητη σου μια πιο ασχημη απο εσενα και να βγαινετε μαζι. Αυτοματως εσυ γινεσαι η πιο ωραια της παρεας και σε κοιτανε ολοι. Εγω ειμουνα ο πιο περιζητητος της παρεας και ολοι με θελανε μαζι τους οταν πηγαινανε για καμακι, γιατι ειμουνα ο πιο ασχημος και ολοι φαινοντουσταν Τομ Κρουζ μαζι μου:grin:

Καλημερα παιδακια.
όλες είναι όμορφες όμως

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι είναι ωραια, γρηγορη και δεν κανεις παιδια :2funny: :2funny: :2funny:
ωραία το καταλαβαίνω. Γρήγορη γιατί ? Επίσης το δεν κάνεις παιδιά επίσης δεν το κατάλαβα. Κ με τον κωλο δεν κάνεις κ με άλλα. Τόση αξία όμως μόνο η πιπα έχει κ είναι περίεργο σε εμένα ν ακούω την φράση ε έστω δωστης μια πιπα μην την γαμας. Γιατί λέγεται αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom