tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.638
- Πόντοι
- 606
γαμηθηκεςκαλημέρα Σταν
γαμηθηκεςκαλημέρα Σταν
Βασικα δεν μας καυλωνει ο δυναμισμος σε μια γυναικα. Την θελουμε γατουλα... Δεν ξερω αν με πιανειςζιγκ πεθ μου τώρα που είμαστε μόνοι.γιατι δεν μου κάθεται κανένα γκομενακι. Κοιτάτε πάντα τόσο πολύ την εμφάνιση ?
τιγρακι εισαι. Χρειαζεσαι θηριοδαμαστηΚ δεν είμαι εγώ γατάκι ?
δεν θα σου ταιριαζει :-Δηλαδή πρέπει να γίνω πιλατοθ ?
Καλημέρα νικολακι μου. Τι κάνεις ?
ετσι και την πεσεις σε ΧΑιτη και διαλέξεις τον Λακη πες μου πρωτα να παρω ποντικοφαρμακο, μετα να κοψω τις φλεβες μου και μετα να πεσω στις ραγες του τραινου η να κοψω μονο φλεβες και να πεσω στο τραινο και να μην φαω την πικρα;Τι να το κάνω τον σύλλογο ? Σκέφτομαι ν την πεσω στο Λάκη.λες να μην μου ξανά μιλήσει ο άγιος ?
καλημέρα νικκαλημέρα
Θα γραφτεις στον συλλογο;
ιδρυτικό μέλος
Σου ειχα πει ενα κολπο για να φαινεσαι ομορφη αλλα μαλλον δεν με ακουσες. Να κανεις κολλητη σου μια πιο ασχημη απο εσενα και να βγαινετε μαζι. Αυτοματως εσυ γινεσαι η πιο ωραια της παρεας και σε κοιτανε ολοι. Εγω ειμουνα ο πιο περιζητητος της παρεας και ολοι με θελανε μαζι τους οταν πηγαινανε για καμακι, γιατι ειμουνα ο πιο ασχημος και ολοι φαινοντουσταν Τομ Κρουζ μαζι μουζιγκ πεθ μου τώρα που είμαστε μόνοι.γιατι δεν μου κάθεται κανένα γκομενακι. Κοιτάτε πάντα τόσο πολύ την εμφάνιση ?
όλες είναι όμορφες όμωςΣου ειχα πει ενα κολπο για να φαινεσαι ομορφη αλλα μαλλον δεν με ακουσες. Να κανεις κολλητη σου μια πιο ασχημη απο εσενα και να βγαινετε μαζι. Αυτοματως εσυ γινεσαι η πιο ωραια της παρεας και σε κοιτανε ολοι. Εγω ειμουνα ο πιο περιζητητος της παρεας και ολοι με θελανε μαζι τους οταν πηγαινανε για καμακι, γιατι ειμουνα ο πιο ασχημος και ολοι φαινοντουσταν Τομ Κρουζ μαζι μου
Καλημερα παιδακια.
ωραία το καταλαβαίνω. Γρήγορη γιατί ? Επίσης το δεν κάνεις παιδιά επίσης δεν το κατάλαβα. Κ με τον κωλο δεν κάνεις κ με άλλα. Τόση αξία όμως μόνο η πιπα έχει κ είναι περίεργο σε εμένα ν ακούω την φράση ε έστω δωστης μια πιπα μην την γαμας. Γιατί λέγεται αυτόγιατι είναι ωραια, γρηγορη και δεν κανεις παιδια
Αντι να ψαχνεις για γκομενο λοιπον, πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις για ασχημη φιλεναδαόλες είναι όμορφες όμως