Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σου ειχα πει ενα κολπο για να φαινεσαι ομορφη αλλα μαλλον δεν με ακουσες. Να κανεις κολλητη σου μια πιο ασχημη απο εσενα και να βγαινετε μαζι. Αυτοματως εσυ γινεσαι η πιο ωραια της παρεας και σε κοιτανε ολοι. Εγω ειμουνα ο πιο περιζητητος της παρεας και ολοι με θελανε μαζι τους οταν πηγαινανε για καμακι, γιατι ειμουνα ο πιο ασχημος και ολοι φαινοντουσταν Τομ Κρουζ μαζι μου:grin:

Καλημερα παιδακια.
:grin: :grin: :grin: :hi:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ωραία το καταλαβαίνω. Γρήγορη γιατί ? Επίσης το δεν κάνεις παιδιά επίσης δεν το κατάλαβα. Κ με τον κωλο δεν κάνεις κ με άλλα. Τόση αξία όμως μόνο η πιπα έχει κ είναι περίεργο σε εμένα ν ακούω την φράση ε έστω δωστης μια πιπα μην την γαμας. Γιατί λέγεται αυτό
γρηγορη είναι γιατι δεν θες μπανια μετα κλπ. Μπορεις να το κανεις οπουδήποτε σαν ένα απλο χαμουρεμα. Εννοείται ότι γαμας αλλα είναι ωρες που απλα θες μια πιπα να χαλαρωεις και μονο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Χέρμαν;”, τον ρώτησε ο Μπάγκλι.

“μάλιστα κύριε;”

“τι νιώθεις; ή πώς νιώθεις”

“δεν νιώθω τίποτα, κύριε”

“σ’ αρέσουν οι μπάτσοι;”

“όχι μπάτσοι, κύριε – αστυνομικοί. είναι τα θύματα της επιθετικότητάς μας ακόμη και όταν καμιά φορά μας προστατεύουν πυροβολώντας μας, φυλακίζοντάς μας, χτυπώντας μας και βάζοντάς μας πρόστιμα. δεν υπάρχει κακός μπάτσος. συγνώμη, αστυνομικός ήθελα να πω. αντιλαμβάνεστε ότι εάν δεν υπήρχαν αστυνομικοί, θα έπρεπε να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας;”

“και τότε τι θα συνέβαινε;”

“αυτό δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, κύριε”.

“υπέροχα. πιστεύεις στο Θεό;”

“ω, μάλιστα κύριε, στο Θεό και στην Οικογένεια και στην Κοινωνία και στο Κράτος και στην τίμια εργασία”.

“θεέ και κύριε!”

“τι συνέβη, κύριε;”

“συγνώμη. λοιπόν, τι θα έλεγες για μια δουλειά με υπερωρίες;”

“ω, ναι κύριε! θα ήθελα να εργάζομαι 7 μέρες την εβδομάδα εάν είναι δυνατόν, και μάλιστα να κάνω δύο δουλειές, αν είναι δυνατόν”.

“γιατί;”

“για τα λεφτά, κύριε. λεφτά για έγχρωμες τηλεοράσεις, καινούρια αυτοκίνητα, αγορά σπιτιού με μετρητά, για μεταξωτές πιτζάμες, 2 σκυλιά, ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, ασφάλεια ζωής, ασφάλεια ιατρική, ωω για όλων των ειδών τις ασφάλειες και τη φοίτηση στο κολέγιο για τα παιδιά μου εάν θα έχω παιδιά και αυτόματες πόρτες στο γκαράζ και ωραία ρούχα και πανάκριβα παπούτσια, και κάμερες, και ρολόγια, και δαχτυλίδια, πλυντήρια, ψυγεία, καινούρια σαλόνια, καινούριες κρεβατοκάμερες, χαλιά από τοίχο σε τοίχο, προσφορές στην εκκλησία, θέρμανση με θερμοστάτη και…”

“εντάξει σταμάτα. και πότε θα τα χρησιμοποιείς όλα αυτά;”

“δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας, κύριε”.

“εννοώ, άμα θα δουλεύεις μέρα – νύχτα και υπερωρίες, πότε θα απολαμβάνεις όλες αυτές τις πολυτέλειες;”

“ω, θα βρεθεί μια μέρα, θα έρθει εκείνη η μέρα, κύριε!”

“και δεν σου περνάει από το μυαλό σου ότι σαν μεγαλώσουν τα παιδιά σου θα σε θεωρούν μαλάκα;”

“εφόσον θα τα έχω διαπαιδαγωγήσει όπως θέλω, κύριε! φυσικά και όχι!”

“θαυμάσια. τώρα λίγες ακόμα ερωτήσεις”

“μάλιστα, κύριε”

“δεν πιστεύεις πως όλος αυτός ο ασταμάτητος μόχθος είναι επιβλαβής στην υγεία και στο πνεύμα, στην ψυχή, τι λες…”;

“ω μα τι λέτε, εάν δεν θα εργαζόμουν συνεχώς δεν θα έκανα τίποτα άλλο από το να αράζω και να πίνω ή να ζωγραφίζω ή να γαμάω ή να πηγαίνω στο τσίρκο ή να κάθομαι στο πάρκο και να χαζεύω τις πάπιες. τέτοια πράγματα”.

“δεν πιστεύεις ότι είναι ωραίο πράγμα να κάθεσαι και να χαζεύεις τις πάπιες μές στο πάρκο;”

“δεν μπορώ να κερδίσω χρήματα κατ’ αυτόν τον τρόπο, κύριε”.

“εντάξει. άντε γαμήσου”.

“τι είπατε κύριε;”

“εννοώ, η συζήτησή μας τελείωσε”.

“εντάξει. αυτός είναι έτοιμος. Νταν. καλή δουλειά. δώσ’ του ένα συμβόλαιο, βάλ’ τον να το υπογράψει, να μην το διαβάσει βεβαίως. πιστεύει ότι είμαστε καλοί άνθρωποι. πήγαινέ τον στην διεύθυνση που έδωσαν. θα τον κρατήσουν. έχω μήνες να στείλω τέτοιο κελεπούρι”.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν λεφτά. Παντού ταξιδιωτικά κουπόνια και μπλοκ επιταγών και πιστωτικές κάρτες. Δε τα παίρνουν μαζί τους. Πίστωση παντού. Παίρνει κανείς την επιταγή με το μισθό του και την έχει ήδη ξοδέψει. Βάζουν υποθήκη ολόκληρη τη ζωή τους για να αγοράσουν ένα σπίτι. Και μετά πρέπει να γεμίσουν το σπίτι μ’ ένα σωρό άχρηστα πράγματα και να αγοράσουν αυτοκίνητο. Και είναι πια υπόδουλοι του σπιτιού και οι νομοθέτες ξέρουν την κατάσταση και τους φορολογούν μέχρι να πεθάνουν με φόρους περιουσίας. Κανένας δεν έχει λεφτά. Τα μικρά μαγαζιά σύντομα θα κλείσουν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
«Ήμουν αυτό που λένε αισθηματίας. Συγκινιόμουν με ένα σωρό χαζά πράγματα: γυναικεία παπούτσια κάτω από ένα κρεβάτι, μια ξεχασμένη φουρκέτα στο νεροχύτη, από τον τρόπο που έλεγαν «πάω να κατουρήσω», από τις κορδέλες τους, όταν τις έβλεπα να διασχίζουν το δρόμο 1.30 το απομεσήμερο, από τα ατέλειωτα βράδια του συντροφικού πιοτού, από τους καβγάδες, τις ψιλοκουβέντες, τότε που σκέφτεται κανείς την αυτοκτονία.

Και ακόμα έλιωνα όταν ένιωθα να συντελείται το θαύμα, όταν καθόμουν μαζί τους στο αμάξι μου, όταν αναθυμιόμουν τους έρωτές μου στις 3 τα ξημερώματα, όταν μου έλεγαν ότι ροχαλίζω, όταν άκουγα τα ροχαλητά τους, όταν μόνος μου σε ένα εστιατόριο διάβαζα την εφημερίδα μου και ήθελα να ξεράσω γιατί σκεφτόμουν πως τώρα είναι παντρεμένη με έναν διανοητικά ανάπηρο οδοντίατρο. Όταν έπινα, όταν χόρευα. Όταν φλέρταρα, όταν φλέρταραν. Όταν κοιμόμουν μαζί τους...» «Και η αγάπη;» Ρώτησε η Βάλερι.

«Η αγάπη δεν παρουσιάζει προβλήματα σε εκείνους που ξέρουν να αντέξουν την ψυχική φόρτιση. Είναι σαν να προσπαθείς να κουβαλήσεις έναν σκουπιδοτενεκέ στην πλάτη σου πάνω από ένα ποτάμι αφρισμένα κάτουρα.» «Οι ερωτευμένοι συχνά είναι νευρωτικοί, επικίνδυνοι. Χάνουν κάθε αίσθηση προοπτικής και χιούμορ. Γίνονται υστερικοί, ψυχωτικοί, ανιαροί. Καμιά φορά γίνονται και δολοφόνοι.»

«Έτσι και αλλιώς οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αδιέξοδες. Μόνο οι δυο πρώτες βδομάδες έχουν ενδιαφέρον, μετά τα πράγματα γίνονται επίπεδα, πλαδαρά. Οι μάσκες πέφτουν και εμφανίζονται τα αληθινά πρόσωπα: τρελοί, ηλίθιοι, παρανοϊκοί, εκδικητικοί, σαδιστές, δολοφόνοι. Η σύγχρονη κοινωνία έχει δημιουργήσει ανθρώπους που κατασπαράσσουν ο ένας τον άλλον. Κανίβαλοι. Τα πάντα μοιάζουν με μονομαχία μέχρι θανάτου που διαδραματίζεται πάνω σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου... Η μεγαλύτερη διάρκεια που μπορούμε να ελπίζουμε για μια σχέση μας είναι δυόμισι χρόνια.»

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
γκομενες ειναι αυτες που κανουν πουτανα την πιστωτικη σου καρτα  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :'(
παντως εμενα δεν με ανησυχει το σαιτ...
image.jpg

:grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Απορια. Ποιες ειναι οι γκομενες και ποιες οι πουτανες. Δεν μπορει η γκομενα να ειναι πουτανα η η πουτανα γκομενα; :grin:

γκόμενες είναι αυτές που στα πρήζουν μετά το γαμήσι, οι πουτάνες αυτές που σου αφήνουν ελεύθερο το κρεβάτι να απλωθείς  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom