Επισκέπτης
καλησπέρα κωλο-παπουδιΚαλησπερα βλαχαδερε. Καλησπερα παιδακια. Καλησπερα στους πιρφορους και στους αλλους.
καλησπέρα κωλο-παπουδιΚαλησπερα βλαχαδερε. Καλησπερα παιδακια. Καλησπερα στους πιρφορους και στους αλλους.
εγω ημουν λεβεντης τυπε, εσυ? ;)
υ.γ : τυπε εχεις προχειρες τις προβλεψεις-προφητειες του μεγαλεκου για τις εκλογες???φημες λενε οτι μονο τα ονοματα των κομματων επιασε....
Ποιο ειναι λοιπον το καλυτερο σεναριο για τον Συριζα?
Να ειναι πρωτος με 32-33%. Οκ, να το δεχτω. Και να εχει και τον Καμμενο στη Βουλη.
Αυτο σημαινει το πολυ 135 εδρες για τον Συριζα και 10-12 για τον Καμμενο.
Μετα?
Oμολογω οτι οι τελευταιες πληροφοριες μου, με κανουν να δισταζω να δωσω την προγνωση, επειδη ερχονται σε αντιθεση με αυτα που πιστευα οτι θα γινουν.
Ας πουμε περιμενα ανοδο Χρυσης Αυγης και ΠΑΣΟΚ σε νουμερα ανω του 7%, πλην ομως μαθαινω οτι η πολωση συντριβει και τους δυο. Επίσης, μαθαινω οτι η ΛΑΕ ειναι το πιθανοτερο να μεινει εκτός βουλης, συντριβομενη κι αυτη απο τον Συριζα. Παμε για δικομματισμο του 65% "α λα παλαιά".
Θα κάνω λοιπον εναν συνδυασμό και θα δωσω την προβλεψη μου, ετσι οπως πηγαζει απο τις τελευταιες πληροφοριες μου, μολονότι βαθια μεσα μου δεν πιστευω οτι η ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ θα ειναι τοσο χαμηλα.
Παμε λοιπον.
NΔ: 32-33%
Συριζα: 31,5-32,5%
ΧΑ: 6,5-7%
ΚΚΕ: 6-6,5%
Ποταμι: 5,5-6%
ΕΚ: 4-4,5%
ΠΑΣΟΚ: 4-4,5%
ΛΑΕ: 2,5-3%
ΑΝΕΛ: 1,5-2%
Σας εχει τσουξει ΤΟΣΟ πολυ που η ΝΔ ξαναγεννηθηκε σε 7 μηνες ε? Ξιδι.
Ε τι να κανουμε, οσο κι αν προσπαθειτε οι χρυσαυγιτες, δεν θα σας κανουμε τη χαρη να βγαλετε πρωτο το συνεταιρακι σας τον Συριζα.
Μα μιλαμε σοβαρα τωρα?
Μιλαμε για ενα αποτελεσμα 36,4-27,8 πριν επτα μολις μηνες, με δημοφιλια 80% και ηδη ολα γυρισαν τουμπα.
Ποσο πιο ανικανη πρεπει να αποδειχθει μια κυβερνηση?
Φυσικα τον καλούμε για συγκυβερνηση. Αυτο θελει το 60% του κοσμου στις δημοσκοπησεις.
Ειναι πολυ σωστη τακτικη, που αποδιδει.
Αντιθετως δεν αποδιδει διολου η τακτικη του Συριζα για ...αυτοδυναμια.
Το αν ψηφισε η δεξια το μνημονιο του Τσιπρα, αυτο εκθετει τον Τσιπρα και οχι τη δεξια.
Δεν πειραζει ρε τύπε, εμας μας αρεσει. Εμεις βρηκαμε αρχηγο που μεσα σε δυο μηνες εκανε το κομμα πρωτο, ενω ηταν 20 μοναδες πισω.
Εσεις να μας διδαξετε πως βρισκετε αρχηγο που εξαφανιζει το κομμα στο 0,8%.
τυπε ο αλεξ σπανια πεφτει εξω
τυπε ο αλεξ σπανια πεφτει εξω
ηξερε και την αυτοκτονια τον ΜιχαλολιακουΝταξ... Το ποσοστό του Λαϊκού Σνυδέσμου το έπιασε.
Λέτε να είναι κρυφοχρυσαυγίτης;
ηξερε και την αυτοκτονια τον Μιχαλολιακου
τυποι ο αλεξ επικαλουταν εσωτερικη πληροφορηση καθοτι πηδαγε την τσιφ εξεκιουτιβ οφισερ της μετρον αναλυσις ετσι του χε πει τουλαχιστον αφου ηταν πωλητρια στα καλλυντικα στο χοντο
Μεγιστος μαλακας...Άλλος πιρφόρος αυτός...
Πρώτα βγαίνει στο ραδιόφωνο και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα και έπειτα μιλά για σκόπιμη παρερμηνεία και δολοπλοκία του συγκεκριμένου Μ.Μ.Ε εις βάρος του.
'Οχι στα κόμματα!
Ναι στους κόμματους!!!
Για την ακρίβεια τσιφ εξεκιουτιβ κλινιγκ οφισερ.
Καθαρίστρια στα γραφεία της μέτρον ανάλυσης είναι.
η ερι πως και δεν μπηκε ακομα??λετε ακομα να κανει καταμετρηση????