erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω εχει; αφου οταν εχει φεγγαρι μου λενε δεν εχουμε μαριδες σαρδελες και τετοιαναι πολυ δυσκολο να βρεις μαριδα![]()
δεν ξερω εχει; αφου οταν εχει φεγγαρι μου λενε δεν εχουμε μαριδες σαρδελες και τετοιαναι πολυ δυσκολο να βρεις μαριδα![]()
Αν έτρωγα κιόλας θα ήταν καλύτεραθα φτιαξω νικ μου μονο εσυ με καταλαβαινεις :-*
ολο τον αφρο τρωςδεν ξερω εχει; αφου οταν εχει φεγγαρι μου λενε δεν εχουμε μαριδες σαρδελες και τετοια
σου αρεκει; εισαι λιχουδης ε; χαχαχαχαχΑν έτρωγα κιόλας θα ήταν καλύτερα
Όλα τα ψάρια ωραία είναιολο τον αφρο τρως![]()
πεθαινω για σαρδελα ψητη παντρεμενη για γαυρο σαχανακι και τηφανητουλι. ψοφαω μπραμπ..ολο τον αφρο τρως![]()
Ναιγαμωτο και δεν μου φτιάχνουν συχνάσου αρεκει; εισαι λιχουδης ε; χαχαχαχαχ
ειναι χαζος καλε αυτος δεν ξερει ειναι της αριστοκρατιας που τρωει μονο ακριβα ψαρια δεν ξερει την χαρα της σαρδελιτσας μιαμΌλα τα ψάρια ωραία είναι
Διομήδη . Μπραμπ. Άγιε. Νικ.Μπλιζ.ερι.άστατε.δευκα.Άλεξ-ροζυ .ερειζερ.σταρνταστ και λοιποί κλώνοι την καλησπέρα μου.
Επιστρέφω από διακοπές σύντομα.
τρωω παπαλινα ρε βλητο αλλα που να ξερεις εσυ απ αυτα στο κορδελιο την θαλασσα δεν την βλεπεις ουτε απο την ταρατσαειναι χαζος καλε αυτος δεν ξερει ειναι της αριστοκρατιας που τρωει μονο ακριβα ψαρια δεν ξερει την χαρα της σαρδελιτσας μιαμ
η παπαλινα ειναι η λινα του παπα;τρωω παπαλινα ρε βλητο αλλα που να ξερεις εσυ απ αυτα στο κορδελιο την θαλασσα δεν την βλεπεις ουτε απο την ταρατσα![]()
η παπαλινα ειναι η λινα του παπα;![]()
μηπως να φτιαξω σουτζουκακια με σαλτσιτσα;![]()
μα ειναι χαζος.. σου λεω αυτος ο μπραμπ. Που να ξερω τι ειναι η παπαλινα που τρωει. Τιποτα ακριβο ειναι; γιατι δεν παιζει να τρωει κατι λαικο ο χαμενος..![]()
σαρδέλα νομίζω πως είναι.
τυπε αυτη νομιζει οτι το αντρεκοτ ειναι πουλερικο τι να λεμε τωρα![]()
σαρδέλα νομίζω πως είναι.
Όλα τα ψάρια ωραία είναι