wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Σε ζηλεύω!!!!Α, καλα περνας και συ, ειδικα με δαυτους που εμπλεξες..... τυχερος ειμαι που δουλευω στη μοναξια μου στον υπολογιστη.![]()
![]()
Σε ζηλεύω!!!!Α, καλα περνας και συ, ειδικα με δαυτους που εμπλεξες..... τυχερος ειμαι που δουλευω στη μοναξια μου στον υπολογιστη.![]()
![]()
Εννοω καποιον που δεν θα μπορουμε να συνεννοηθουμε και η συζητηση θα καταληγει στο "ποσα θες για να γινει η δουλεια μου" λες κ ειναι θεμα λαδωματος.εννοείς σαν αυτό που είχε η ...Γάρμπο ως 1 ο χορευτή στο μπαλέτο της,θα σου κακόπεφτε?
![]()
![]()
![]()
ποσα θες για να γινει η δουλεια μου ?Εννοω καποιον που δεν θα μπορουμε να συνεννοηθουμε και η συζητηση θα καταληγει στο "ποσα θες για να γινει η δουλεια μου" λες κ ειναι θεμα λαδωματος.
Δεν σας ζαλιζω αλλο ενταξει ειμαι υπο ελεγχο, δεν θα δειρω καποιον μεχρι να φυγω διακοπες, ελπίζω....![]()
Εισαι μαλακας!!!ποσα θες για να γινει η δουλεια μου ?![]()
![]()
και μεις δεν τις παρεχουμε αμισθιΕισαι μαλακας!!!![]()
![]()
Αυτες τις υπηρεσιες δεν τις χρεωνουμε ;)
Δεν το ειπα γιατι ειναι βαρυ.. αλλα γιατί εχει κίνδυνο αλλοιώσεων εμενα ο κρεοπώλης μου λεει να μην αγοραζω συκωτι τοκαλοκαιρι κατι θα ξερει..ενω σουτζουκακια και μουσακα![]()
Δεν σας τις ζητησαμε ομωςκαι μεις δεν τις παρεχουμε αμισθι![]()
Ερι Ερι
Αντε μαμησου Ερη......
![]()
![]()
![]()
το δικο μου να μην φας γιατι εχει σιγουρα κυρωσηΔεν το ειπα γιατι ειναι βαρυ.. αλλα γιατί εχει κίνδυνο αλλοιώσεων εμενα ο κρεοπώλης μου λεει να μην αγοραζω συκωτι τοκαλοκαιρι κατι θα ξερει..
λιγο μεζεκλικι μπορουμε να προσφερουμε παντωςΔεν σας τις ζητησαμε ομως![]()
Προστιμο???το δικο μου να μην φας γιατι εχει σιγουρα κυρωση![]()
Το καλυτερο ψαρι ειναι το ΦΡΕΣΚΟ ψαρι. Νιωθεις Νικ!!! ;)
Προστιμο???
![]()
![]()
![]()