troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.928
- Πόντοι
- 5.506
εχει πολυ ωραιες κοπελες στα μπαρακια θειε....της καλω για πρωινοΤα λεφτά, που έβγαλες στα Κάλαντα, παιδί μου, που τα ξοδέψεις;;;
εχει πολυ ωραιες κοπελες στα μπαρακια θειε....της καλω για πρωινοΤα λεφτά, που έβγαλες στα Κάλαντα, παιδί μου, που τα ξοδέψεις;;;
Ο κ. @Μπιρλας είπε ότι στα Κάλαντα των Χριστουγέννων ήσουν μεθυσμένος και τραγουδούσες Βασίλη Καρρά.εχω δουλεια θειε....λεμε τα καλαντα με τον συνεργατη σου βιρλα.
Ρουμάνες είναι;;;εχει πολυ ωραιες κοπελες στα μπαρακια θειε....της καλω για πρωινο
ο κοσμος δεν εχει συνορα θειε...της γραμμες της βαζουμε εμεις....Ρουμάνες είναι;;;
Χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχ...ο κοσμος δεν εχει συνορα θειε...της γραμμες της βαζουμε εμεις....
παντου ειναι πειραιας
βαλε και καθαρο σωβρακο θειε...Το μεσημέρι θα γευματισω εις γνωστόν ιχθυεστιατόριον της πόλεως, μετά απλέτου θέας προς το Θερμαϊκόν κόλπον!
Ως εκ τούτου υπάγω εις το λουτρόν δια την έναρξιν της προπαρασκευής της εξόδου μου.
Τα λεφτά, που έβγαλες στα Κάλαντα, παιδί μου, που τα ξοδέψεις;;;
Βεβαίως!
μήπως τα επένδυσε έξυπνα?
Αγαπητέ κ. @blizardeye ούτε για μια στιγμή η sugar δεν απαίτησε κάτι...Ούτε μία στον ορίζοντα...
Όλες είναι στο χαρέμι του κ. @amjik υπό την αιγίδα της μελαχρινής και λεσβίας Sugar, που τον αρμέγει...
Πεντάκις φευ εις την αγαμίαν!
Αχάριστος είναι ο κ. @blizardeye και τι δεν το έχουμε δώσει.Τον γνωρίζω τον κύριο amjik, την καλύτερη δουλειά κάνει . Θα σας δώσει και σας μην ανησυχείτε, κατά βάθος είναι ψυχούλα.
Θέλει την μελαχρινή του δόση ο γερομπισμπικης Έχει πάθει στέρηση τώρα τελευταία.Αχάριστος είναι ο κ. @blizardeye και τι δεν το έχουμε δώσει.