Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.625
- Πόντοι
- 2.606
τυχαία πετυχα αυτό το live, έχω χαζέψει...τώρα αν σου πώ ότι αυτήν την στιγμή έχω βάλει και ακούω το Houses of holy
τυχαία πετυχα αυτό το live, έχω χαζέψει...τώρα αν σου πώ ότι αυτήν την στιγμή έχω βάλει και ακούω το Houses of holy
τυχαία πετυχα αυτό το live, έχω χαζέψει...
εδώ και καιρό προτιμώ τα live για να πω την αλήθειαγενικά τα 4 τελευταία των zeppelin τα θεωρώ πολύ κατώτερα από τα 4 πρώτα , αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι πάντα μου άρεσε , η live εκτέλεση πολύ καλή
εδώ και καιρό προτιμώ τα live για να πω την αλήθεια
τα βρίσκω πιο ενδιαφέρον
εκτός αν είναι studio ηχογραφήσεις όπως το Piece of Mind πχ που είναι παιγμένο ζωντάνα στο στούντιο...
Επικό live.ένα φανταστικό τραγούδι,
για την ιστορία το how many tears υπάρχει στο πρώτο LP των HELLOWEEN με τίτλο Walls of Jericho οπού ελείψη τραγουδιστή τραγουδάει ο κιθαρίστας Kai Hansen
Το φοβερό στην συγκεκριμένη εκτέλεση είναι ότι τραγουδάνε τόσο ό Kai Hansen όσο και οι 2 μετέπειτα τραγουδιστές των HELLOWEEN
Αν αυτό το συγκρότημα είχε καλύτερα λόγια, ίσως να γινόταν και το κορυφαίο της ροκ.
No quarter, κύριε!
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Ώρα 5.21π.μ.
No quarter ... πολύ σκληρή κατάσταση ...
Εντάξει.
Δεν ακούω αυτήν την εποχήνNo quarter, κύριε!
No quarter ....
Υ.Γ. Τα δέοντα στη Sugar! Αλήθεια, γνωρίζει περί εμού και περί της ανεξαντλήτου οικονομικής δυνατότητός μου;;; (Συνταξιούχος ΟΓΑ κλπ κλπ);;;
Περάστε, περάστε!!Γέροντες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ήρθαμε να ξεσκονίσουμε τα υπνοδωμάτια.