Από τις ξεροδαμασκηνιές σου, στον Ισθμό;Πάω να μαζέψω ξερά δαμάσκηνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Από τις ξεροδαμασκηνιές σου, στον Ισθμό;Πάω να μαζέψω ξερά δαμάσκηνα
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Αφού είσαι άμπαλο γαυράκι και δεν γνωρίζεις και την γλώσσα που μιλάμε στο νησί, τι περίμενες;Μα δεν καταλαβαίνω τι λέτε με τον κο νηματοθέτη.
Από το άνωθι post σας, για παράδειγμα, κατάλαβα τις λέξεις "σήμερα", "είναι", "το", "του", "και" "πάμε", "για", "τη", "νίκη", "μέσα" και "στο" και δεν έχω καμία ιδέα για το νόημα της φράσης.
Τώρα ναι!Της άρεσε το γκοτζιμπερι που είναι κι αντιοξειδωτικο
Μην ειρωνεύσαι τον καινούργιο φίλο μας γιατί είναι ο Βασιλιάς του φιστικιού και δεν συγχωρείΓιατί; Έχεις πει και χειρότερα.
Ναι κληρονομιά απτό παππούΑπό τις ξεροδαμασκηνιές σου, στον Ισθμό;
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Οι Floyds ήταν κάτι σαν την σημερινή Τραπ τότε...
Είμαι πολύ πολύ πιο ηλικιωμένος, κύριε!
Και όμως, κ. Ωρίωνα...Μα δεν καταλαβαίνω τι λέτε με τον κο νηματοθέτη.
Από το άνωθι post σας, για παράδειγμα, κατάλαβα τις λέξεις "σήμερα", "είναι", "το", "του", "και" "πάμε", "για", "τη", "νίκη", "μέσα" και "στο" και δεν έχω καμία ιδέα για το νόημα της φράσης.
Ούτε 200 μηνύματα έχω.. εύκολο είναι να θυμηθείς
Θα της τηλεφωνήσω και θα της μεταβιβάσω το ενδιαφέρον σας
Μη σφίγγεστε, θα μας μείνετε στα χέρια.Και όμως, κ. Ωρίωνα...
Ακόμη με στοιχειώνει..
Ακόμη σφίγγεται το στομάχι μου...
Ακόμη...
Έχετε απόλυτο δίκιο!Νομιζω οτι το μυνημα αυτο μειωνει δραματικα την <<τεχνη>> του τοτε..
Η τραπ δεν ειναι μουσικη ειναι σκουπιδι..
Παρεμπιπτόντως YNWA
Σοφόν το σαφές!Αφού είσαι άμπαλο γαυράκι και δεν γνωρίζεις και την γλώσσα που μιλάμε στο νησί, τι περίμενες;
Ο γέρος πάει και από σφίξιμο!Μη σφίγγεστε, θα μας μείνετε στα χέρια.
Της τηλεφώνησα, αλλά δεν έχει διάθεση για δεσμούς αυτή την περίοδο και δεν ήθελα να το πω για να μη στεναχωρηθεί ο αξιότιμος νηματοθετηςΑυτό για παράδειγμα
Μη σφίγγεστε, θα μας μείνετε στα χέρια.
Δεν με νοιάζουν πια οι μελαχρινές.Της τηλεφώνησα, αλλά δεν έχει διάθεση για δεσμούς αυτή την περίοδο και δεν ήθελα να το πω για να μη στεναχωρηθεί ο αξιότιμος νηματοθετης
Το κάνεις όλο και χειρότεροΤης τηλεφώνησα, αλλά δεν έχει διάθεση για δεσμούς αυτή την περίοδο και δεν ήθελα να το πω για να μη στεναχωρηθεί ο αξιότιμος νηματοθετης
Σαν τις ξανθές ( σταφίδες) δεν έχειΔεν με νοιάζουν πια οι μελαχρινές.
Μόνο χυλοπίτες μου σερβίρουν.
I stick to my blondes!
Σχεδον τυχαια βρισκομαι εδω και ο <<κοκκινος ερωτας>> με εκανε να απαντησω..Έχετε απόλυτο δίκιο!
Καλώς ήρθατε στο Νήμα μας!
Άρχοντα, δεν πιστεύω να χτύπησες τίποτα τσίπουρα πρωί πρωί και να λες τέτοια χαζά, ε;Πάω για ξεροβερυκοκα
Everton μόνο
Πες του σταφίδα χωρίς στραγάλι δεν τρώγεταιΤι να πρωτοθυμηθώ;
Μπα μη το λες, μέσος όρος είναι γύρω στα 35Σχεδον τυχαια βρισκομαι εδω και ο <<κοκκινος ερωτας>> με εκανε να απαντησω..
Χωρις παρεξηγηση (λογικα) ειμαι αρκετα μικροτερος απο εσας και δεν ανηκω σε αυτο το ηλικιακο γκρουπ..