You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 482K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 96
- Like
- 20.236
- Πόντοι
- 26.236
Δεν έτυχε να ξανά ακούσω προσωπικές δουλείες του M. Friedman, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πιο πολύ τον θυμόμουν για τις επικές συνεργασίες του με τον D. Mustaine. Από αυτά που άκουσα έχει ωριμάσει πολύ μουσικά και έδειξε και άλλες πτυχές του ταλέντου του.άλλη μια φορά...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Said/asked this heathen...Υπάρχει Αγιος Βασίλης
Η κομμουνιστής είστε ή τζιχαντιστης!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Είστε αχόρταγος!Η μόνη μας ελπίδα για να βρούμε γκέισα από την Κίνα
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Τελικά μάλλον Ερυθρός Χμερ είστε...Ευτυχώς έχω μια γκέισα, επομένως δεν χρειάζομαι τον Αγιο Βασίλη
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Εγκρίνει δεν εγκρίνει, παιδί μου...θα εγκρινεις να σε σιγονταρω στην προεδρια
Εσύ είσαι αποκληρωμένος.
Disinherited! For life...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Με τα πόδια, παιδί μου.θα ερθω κινα μαζι σου παππουλακο μου
Όπως ο Μάρκο Πόλο.
Θα μας φέρεις και ζυμαρικά όταν επιστρέψεις.
Αν επιστρέψεις... Και δεν σε κρατήσουν ως συλλεκτικό είδος!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Εξαιρετικές οι μουσικές παρεμβάσεις σας, κύριε!
Και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ!!!
I treasure them. Literally!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Χαίρομαι πολύ που εκτός από τα πολλά καλά που έχετε, είστε και γνώστης της καλής μουσικής!!!Δεν έτυχε να ξανά ακούσω προσωπικές δουλείες του M. Friedman, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πιο πολύ τον θυμόμουν για τις επικές συνεργασίες του με τον D. Mustaine. Από αυτά που άκουσα έχει ωριμάσει πολύ μουσικά και έδειξε και άλλες πτυχές του ταλέντου του.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό το Johnny Red δεν σας ταιριάζει.
I have my tyres washed with that..
Υπάρχουν τόσα single malt whiskies...
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 96
- Like
- 20.236
- Πόντοι
- 26.236
Την Τετάρτη άκουσα ότι το καλοκαίρι θα μας επισκεφθούν οι Savatage για μια συναυλία στα πλαίσια προώθησης του νέου τους άλμπουμ, που θα λάβει μέρος σε έναν καινούργιο συναυλιακό χώρο έξω από την Κατερίνη ονόματι Terra... κάτι. Ένα συγκρότημα που λάτρευα μικρός, ελπίζω να παίξουν αρκετά από τα παλιά τους...
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 96
- Like
- 20.236
- Πόντοι
- 26.236
Το σκέφτομαι εδώ και καιρό να το αλλάξω. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν πίνω αλκοολ σχεδόν ποτέ. Ίσως 2-3 φορές το χρόνο και όταν το κάνω γίνομαι ντίρλα.Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό το Johnny Red δεν σας ταιριάζει.
Παλαιότερα τα ποτά που μου άρεσαν και κατανάλωνα τόσο φανατικά που είχα το προσονύμιο "Ο Νεροχύτης" (γιατί ότι έριχνες μέσα το τραβούσα):
Τσίπουρο χωρίς (μόνο από μοσχάτο σταφύλι και χωρίς τσάμπουρα)
Μεταξά 5* γιατι των 7* δεν μου άρεσε τόσο
Talisker Lagavoulin απο καπνιστά single malt απο το Νησάκι
Macallan (απο τα αγαπημένα μου)
απο τα απλά μου άρεσε αρκετά το Tullamore
και Vodka Standard
Το nickname Johnny Red το επέλεξα για λόγους προσωπικούς τους οποίους δεν θέλω να αναφέρω αυτή την στιγμή...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Fair enough!Το σκέφτομαι εδώ και καιρό να το αλλάξω. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν πίνω αλκοολ σχεδόν ποτέ. Ίσως 2-3 φορές το χρόνο και όταν το κάνω γίνομαι ντίρλα.
Παλαιότερα τα ποτά που μου άρεσαν και κατανάλωνα τόσο φανατικά που είχα το προσονύμιο "Ο Νεροχύτης" (γιατί ότι έριχνες μέσα το τραβούσα):
και Vodka Standard
Το nickname Johnny Red το επέλεξα για λόγους προσωπικούς τους οποίους δεν θέλω να αναφέρω αυτή την στιγμή...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Διαβάστε παρακαλώ το παρακάτω...Το σκέφτομαι εδώ και καιρό να το αλλάξω. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν πίνω αλκοολ σχεδόν ποτέ. Ίσως 2-3 φορές το χρόνο και όταν το κάνω γίνομαι ντίρλα.
και Vodka Standard
... επειδή όντως μου αρέσει το whiskey και ειδικά τα Single malts [non peaty though]. Εκεί φαίνεται να μου ταιριάζει πιο πολύ η ατμόσφαιρά του.
Anyway ...
Αν ποτέ βρεθείτε σε brit pub και εννοώ σε pub [public house], όπου πάνε οι locals, θα δείτε ότι εκεί έχουν προσφορά κάθε μέρα ένα single malt whiskey. Το αποκαλούν whiskey of the day. Η προσφορά έγκειται στο ότι το κάθε ποτό κοστίζει 6 λίρες αντί 8 ή 9. Βέβαια ένα ποτό δικό μας αντιστοιχεί με 4 δικά τους αφού βάζουν ελάχιστη ποσότητα.
Η γκάμα των single malt whiskeys είναι εκεί απεριόριστη. Στην δε Σκωτία είναι φευ εις το άπειρον!!!!
Παρόλα αυτά ακόμη και στην Σκωτία όλοι πίνουν μπύρα επειδή είναι σημαντικά φθηνότερη. Ενδιάμεσα και κάποια ποτά whiskey αλλά αυτό το κάνουν για να μεθύσουν really fast.
Την Άνοιξη ενεστώτος έτους ήμουν στο Εδιμβούργο ομού μετά της Αγγλίδος τροφού μου. Αυτή πίνει gin από την στιγμή που γεννήθηκε. Δηλώνει English to the core. Αντιπαθεί τους Σκώτους. Votes for the Tory [Conservatives in the U.K.]. Ένα βράδυ που ήμασταν σε ένα pub, είχαν whiskey of the day ένα που το έλεγαν Singleton. Απαίσια φιάλη, που το αδικεί πάρα πολύ. Αυτή πήρε το γνωστό Tanqueray gin και εγώ το Singleton. Εκείνο το βράδυ είχαν live μία local band . Έπαιζαν ροκ τραγούδια της δικής μας εποχής [είμεθα συνομήλικοι απλά η Αγγλίς τροφός μου είναι μεγαλύτερη 4 μήνες και 5 ημέρες από εμένα].
Κάποια στιγμή παίζουν το Suzie Q και αυτή με φιλάει. Της αρέσει η γεύση μου από το Singleton και αρχίζουμε να παίρνουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Γυρίσαμε σχεδόν μεθυσμένοι στο διαμέρισμά μας και παρόλα αυτά καταφέραμε και το κάναμε. Δηλαδή εγώ κατάφερα αφού εις όλους Ημάς και Υμάς είναι γνωστή η αρνητική επίδρασις του αλκοόλ εις το σεξ.
Και πάλι σας ευχαριστώ, κύριε, διά τας συμβουλάς σας!
Να σας τη γνωρίσω να τη βγάλετε γκόμενα?
Ε όχι, πάνω που είχαμε ηρεμήσει.
Ασχολήσου με το φιστίκι σου, ξένε!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Και σε περίπτωση που ο κ. @CaptainK ερωτήσει ποίο ήταν το rock της εποχής μας, του απαντώ ότι ήταν το rock που έπαιζαν στις αρχές του 14ου αιώνα προς Merseyside!Διαβάστε παρακαλώ το παρακάτω...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.127
- Πόντοι
- 26.316
Μην ανησυχείτε.
Ε όχι, πάνω που είχαμε ηρεμήσει.
Ασχολήσου με το φιστίκι σου, ξένε!
Ακολουθώ πλέον τις συμβουλές του πάνσοφου κ. @jim2323 !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις