blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.960
- Πόντοι
- 26.096
Hmmm...Δυστυχώς για μένα, δε μου ξεφεύγει τίποτα, αγαπητέ οργανοπαίκτη.
It took me a while ...
Got it!
Hmmm...Δυστυχώς για μένα, δε μου ξεφεύγει τίποτα, αγαπητέ οργανοπαίκτη.
Εχω υποψίες πως ο Αρίσταρχος βρίσκεται αναμεσά μας !Η αλήθεια είναι ότι ο @Aristarxos dj μου έβγαζε την παιδική μου πλευρά και εξάγνιζε κάθε τι κακό.
Και τι δε θα 'δινα για μια ιστορία του από τη Μαύρης Πέτρας...
Αχ, πού να είσαι Αρίσταρχε;
Σίγουρα πάντως μας διαβάζει ...Εχω υποψίες πως ο Αρίσταρχος βρίσκεται αναμεσά μας !
Το ξαναγράφω...
Τσικουλάτα είναι αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
But none noticed the M shape of it ...Τσικουλάτα είναι αυτό
Γιατί μιλάς έτσι Αγράμματε; Δεν ξέρεις σωστά ελληνικά εσύ;Τσικουλάτα είναι αυτό
Τώρα διδάσκομαι από την γκείσα άλλη γλώσσα, το ξέχασες ??Γιατί μιλάς έτσι Αγράμματε; Δεν ξέρεις σωστά ελληνικά εσύ;
Φυσικά και το noticed, όπως επίσης και το χρώμα του σιροπιού.But none noticed the M shape of it ...
Not even mr. @Ωρίων who doesn't miss a thing!
Άσε τώρα τις εξυπνάδες και πες μας, αφού θες να γίνεις μάγειρας σε πλοίο: τι είναι το υλικό που βλέπουμε στην ως άνω φωτογραφία και τι λείπει ώστε να έχουμε ένα πεντανόστιμο κυριακάτικο γλυκό;Τώρα διδάσκομαι από την γκείσα άλλη γλώσσα, το ξέχασες ??
Σας αφιερώνω το παρακάτω, κύριε!Φυσικά και το noticed, όπως επίσης και το χρώμα του σιροπιού.
Η ανάρτηση αυτή υποδηλοί την ανάγκη σας να βρείτε μια γυναίκα που να έχει τις χάρες της κας Μ, αλλά σε μελαχρινό.
Captain, my captain!!!!Άσε τώρα τις εξυπνάδες και πες μας, αφού θες να γίνεις μάγειρας σε πλοίο: τι είναι το υλικό που βλέπουμε στην ως άνω φωτογραφία και τι λείπει ώστε να έχουμε ένα πεντανόστιμο κυριακάτικο γλυκό;
Αποκλείεται. Θα μας το είχε πει. Είμαστε οι πιο στενοί του φίλοι.Εχω υποψίες πως ο Αρίσταρχος βρίσκεται αναμεσά μας !
Δεν είναι ανάμεσά μας αλλά σίγουρα μας διαβάζει, τουλάχιστον από καιρού εις καιρόν.Αποκλείεται. Θα μας το είχε πει. Είμαστε οι πιο στενοί του φίλοι.
Ακούστε, κύριε!
Οι πάμπλουτες και παρασιτίζουσες Ρωσίδες, που εσείς συναντάτε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ένθα δραστηριοποιείστε επαγγελματικώς [... και σεξουαλικώς] δεν ανήκουν στον μέσο όρο των γυναικών της χώρας αυτής.
Μία μέση Ρωσίδα είναι συνήθως πολύ ζεστό άτομο, όταν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της.
Δεν κερδίζεις την εμπιστοσύνη της εύκολα. Σε τεστάρει ποικιλοτρόπως. Ως λαός έχουν περάσει πολλά από εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες.
Όταν λοιπόν ένας άντρας κερδίσει την εμπιστοσύνη της, τότε αυτή κυριολεκτικά προσκολλάται επάνω του. Του δίνεται με όλο της το είναι. Τότε στο χέρι του άντρα είναι να τιμήσει την εμπιστοσύνη αυτή και κρίμα θα είναι αν δεν το κάνει.
Trust me!
Παραλίγο να σε πιστέψω παππού......Ακούστε!
ΔΗΛΩΝΩ ευθαρσώς ότι έχω εκτιμήσει δεόντως το μυαλό, την εξυπνάδα και το χιούμορ της κας. @Katerina .
ΔΕΝ γνωρίζω την εμφάνισή της. Υποθέτω ότι είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα και μάλλον είναι και μελαχρινή [με ό,τι αυτό σημαίνει για εμένα ... που και γι΄ αυτό με ειρωνεύονται].
Αν ήθελα να αγοράσω τον χρόνο της, θα το είχα ήδη κάνει χωρίς ουδείς εδώ μέσα να το είχε καταλάβει. Ούτε η ίδια θα ήξερε ότι είχε συνευρεθεί με τον blizardeye.
Έχω σταματήσει να αγοράζω χρόνο από κοπέλες εδώ και 7 χρόνια.
Έκανα πολλά στο παρελθόν μου και έχω αγοράσει χρόνο από πάρα πολλές κοπέλες ... μετά το χρονικό σημείο κατά το οποίο η Αγγλίς τροφός μου, μετά της οποίας ήμουν μαζί από 18 ετών, έφυγε από την ζωή μου και εγώ έφυγα από την δική της ζωή.
Έχω αγοράσει χρόνο από πολλές πολλές περισσότερες κοπέλες από αυτές που έχω αναφέρει στις 40 κριτικές μου.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ περήφανος για το ότι πήγα με τόσες πολλές γυναίκες. Πλήρωσα για όλες αυτές. Δεν ήταν δύσκολο. Γνώρισα διαμάντια ανάμεσα στις κοπέλες αυτές.
Για την Cinzia έχω γράψει δύο κριτικές και θα την θυμάμαι για πάντα.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη ... αλλά δεν έχει νόημα.
Ποιος τελικά νοιάζεται σε ένα site όπου .... Σας παραπέμπω στην πρώτη ανάρτησή μου στην πρώτη σελίδα του Νήματος, τον Απρίλιο 2015.
Επειδη σας εχω γνωρισει προσωπικα θα πρεπει να θεωρειτε τον εαυτο σας ευλογημένο που δεν κυκλοφορατε σημερα με αναπηρικο καροτσακιΕίμαι ασθενής, υπερήλικας, ταπεινός και αδύναμος, κύριε!
Με έχετε γνωρίσει προσωπικά και έχουμε συναντηθεί πολλές φορές, πριν παρεξηγηθείτε μαζί μου.
Εκείνη την εποχή, πριν θυμώσετε ΑΝΑΙΤΙΩΣ μαζί μου,. σέρνατε το καροτσάκι μου, χαϊδεύατε την άτριχον κεφαλήν μου, αλλάζατε τον καθετήρα μου και με βοηθούσατε να πιω το τσάϊ μου ...
Άρα τι;;;;;