troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.192
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει θειοBehave, παιδί μου.
Behave yourself!!!!
ενταξει θειοBehave, παιδί μου.
Behave yourself!!!!
One of my kinks, actually!ο θειος μετα το σφουγκαρισμα εχει κινκυ καυλες
Επικό κομμάτι!
Γιατί δεν κοιμαστε;Κομματάρα για τον Jon Lord, ένα μουσικό, που λίγοι έχουν καταλάβει πόση ώθηση έδωσε στα πλήκτρα του Hard Rock.
Αυτός και ο Ray Manzarek [the Doors]...
Απολαύστε το!
Πως να κοιμηθώ,κύριε, μετά το από την Καλλιθέα;;;;Γιατί δεν κοιμαστε;
Κούβα είμαστε, σε καπιταλιστικό και ουχί σοσιαλιστικό θέρετρο. Εξ άλλου η Κουβανοί δεν είναι κομμουνιστές, αν θυμάμαι καλά από ότι έλεγε ο πεθαμένος πλέον ηγέτης τους. Ακόμα δεν έχω κατάφερει να αλλάξω "συνάλλαγμα", αν και οι ντόπιες γυναίκες εδώ ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο ομορφιάς των λατινικών προτύπων, δεδομένου ότι πρέπει να είναι οι Λατινες με τις πιο λευκές επιδερμίδες.Πως να κοιμηθώ,κύριε, μετά το από την Καλλιθέα;;;;
Η αλήθεια είναι ότι τώρα, στα στερνά μου, προσπαθώ να ζήσω όσο περισσότερο γίνεται. Θα έχω χρόνο να κοιμηθώ μετά ...
Πως περνάτε;
Και εάν επιτρέπεται που ακριβώς είστε;
Νομίζαμε ότι υποστηρίζατε οικονομικά τους Κομμουνιστές της Κούβας αλλά η τελευταία ταξιδιωτική ανάρτησή σας μας αποπροσανατόλισε ...
Λειτουργούν τα ανταλλακτήρια;;;
Και γιατί είναι υποψήφιος για το βραβείο;;;Πράγματι, ο Σαούλ είναι δικό μας παιδί, μεγάλο ρόλο στην ανατροφή του και στην διαπαιδαγώγηση του έπαιξε και η κυρία Εριναλ.
Δεν έχουν ξυνισμένη φάτσα ....... σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία των τουριστριων εκ Ρωσίας, με τις ξινισμενες φάτσες.