CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.701
- Πόντοι
- 2.536
Δεν το επιτρέπει η εκκλησίαΩραία!
Το είδαν αυτό.
Γιατί όμως δεν γίνονται μέλη μας;;;
Δεν το επιτρέπει η εκκλησίαΩραία!
Το είδαν αυτό.
Γιατί όμως δεν γίνονται μέλη μας;;;
Χαχαχαχαχαχαχα....Δεν το επιτρέπει η εκκλησία
Ε ναι. Δηλαδή εσείς εμπιστεύεστε τύπους με γένια και μαύρες φούστες; Εγώ πάντως όχι.Χαχαχαχαχαχαχα....
Αυτή είναι η αιτία της κακοδαιμονίας μας;;;
Ε ναι. Δηλαδή εσείς εμπιστεύεστε τύπους με γένια και μαύρες φούστες; Εγώ πάντως όχι.
Κοιτάξτε, κύριε!Ε ναι. Δηλαδή εσείς εμπιστεύεστε τύπους με γένια και μαύρες φούστες; Εγώ πάντως όχι.
Αναμένουμε όμως ενημέρωση επί της εξ Αγίας Πετρουπόλεως μελαχρινης...Υπαγω τώρα να μαζέψω το λάδι της χρονιάς......
Στην πόλη μου ζω υπό το καθεστώς της συνεχούς απειλής εφαρμογής βαρβάρου εθίμου... Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε...Επειδή όμως είμαι large τυπος.... σας πληροφορώ πως η μελαχρινή επισκέπτεται αραια και την πόλη σας.....
Δεν είχε μνημόσυνα μετά την εκκλησία;Σε εμάς τελείωσε η εκκλησία, ήπιαμε και τον ελληνικό μας, εφημερίδα τώρα…
Είχαμε απώλειες?Δεν είχε μνημόσυνα μετά την εκκλησία;
Εμείς;Είχαμε απώλειες?
Όχι, σπανίως, σε μοναστήρι πάω.Δεν είχε μνημόσυνα μετά την εκκλησία;
Tempting!Όχι, σπανίως, σε μοναστήρι πάω.
θειε δινεις μια 600ρου να παω σε μοναστηρια με την κυρια κατερινα?Tempting!
A sexy nun!!!
Με την κα. Κατερίνα, έχω μια γόνιμη , ενδιαφέρουσα και πραγματικά απολαυστική επικοινωνία.
Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
Δικαιούμαι και εγώ μερικές ωραίες στιγμές... Τώρα και λίγο πριν I go belly up.... (γελάω τόσο πολύ με αυτήν την έκφραση..).
θειε δινεις μια 600ρου να παω σε μοναστηρια με την κυρια κατερινα?
Καλημέρα Κατερίνα, στείλε μου ένα μήνυμα σε παρακαλώ όταν μπορέσειςΌχι, σπανίως, σε μοναστήρι πάω.