CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.703
- Πόντοι
- 2.536
Σόρρυ τελείωσαν . Μπούτι, φτερούγα;Για τους φίλους του στήθους έχουμε τίποτα
Σόρρυ τελείωσαν . Μπούτι, φτερούγα;Για τους φίλους του στήθους έχουμε τίποτα
Σόρρυ τελείωσαν . Μπούτι, φτερούγα;
Αίσχος!Σόρρυ τελείωσαν . Μπούτι, φτερούγα;
Από την σχισμή έως το πηγάδι υπάρχει απόστασις, κ. Ωρίωνα ...!!!Σεις δεν αναφέρατε ότι η γκόμενα σας, Μ που δεν υπάρχει, έχει για μουνάκι μια σχισμή;
Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, σαν να προτιμούσατε να έχει αντί για σχισμή, πηγάδι;
Καλημέρα, κυρία!Καλή σας ημέρα
Καλημέρα κυρία.Καλή σας ημέρα
Πολύ ωραία τα λέτε, κύριε!Καλημέρα κυρία.
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να τη γνωρίσω στο θειο (που δεν ειναι θειος μου) για να την βγάλει γκόμενα;
Ηλικία ; Επίπεδο σπουδών ;Καλημέρα κυρία.
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να τη γνωρίσω στο θειο (που δεν ειναι θειος μου) για να την βγάλει γκόμενα;
Take the egg and hair cut it…..Πολύ ωραία τα λέτε, κύριε!
Και η μελαχρινή επιδερμίδα δεν θα έβλαπτε ...
South Eastern Europe!
Am I asking for too much???
Δεν είμαι θείος του, κυρία!Ηλικία ; Επίπεδο σπουδών ;
Marriage oriented?
Πες καμία πληροφορία για τον θείο…
Όλο και κάτι θα υπάρχει...Υπάρχει σύλλογος "φίλοι του μουνιού", όπως οι "φίλοι του Μεγάρου Μουσικής", "φίλοι του παιδιού", "φίλοι του Μουσείου Μπενάκη";
Πού μπορούμε να γραφτούμε μέλη;
Καλημέρα σου... όμορφη μελαχρινή.... με σκούρα επιδερμιδα... μαύρα μακριά μαλλιά... απόφοιτο του Yale....Καλή σας ημέρα
None (but @Sexyjoanna ) actually knows my whereabouts, (tattoed) lady dearest!Ηλικία ; Επίπεδο σπουδών ;
Marriage oriented?
Πες καμία πληροφορία για τον θείο…
Shit high and look far away...Take the egg and hair cut it…..
Δεν μου αρέσουν τα Αγγλικά σας, κύριε.Shit high and look far away...
θα έλεγα αλλά με κάλυψες πλήρως
Όλα γίνονται αγαπητέ, όπως λένε και φίλοι μας οι ΣάξονεςΔεν μου αρέσουν τα Αγγλικά σας, κύριε.
Grab the egg and have its hair cut, θα έλεγα αυτό που ο αναιδής, επαίσχυντος, ζηλόφθων και οπαδός συνοικιακής ομάδος, κ. @barock , ήθελε να πει.
Την δική σας πρόταση δεν την διορθώνω. Δεν μπορώ [ακόμη] να ελέγξω την βαρύτητα ...
Φευ!
Με τρελλαίνουν τα Αγγλικά σας...Όλα γίνονται αγαπητέ, όπως λένε και φίλοι μας οι Σάξονες
With saliva and patience...
Σχετικό και με την ψηφοφορία το γνωμικό.
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχ...Something is running on the gypsy yards ....