BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.821
- Πόντοι
- 27.636
Όταν γυρίσω σπίτι θα πέσει πολύ μελέτη, μιας και το γυρίσατε σε ένα σοβαρό θέμα, εφάμιλλο του να ζει κανείς ή να μη ζει.
αν εχεις γερο μυαλο ολες οι εποχες ομορφες ειναιΤο λέω γιατί μόνο ένα κωλοείδος αναπαράγεται με πρωκτικό. Αν δηλαδή δεν είμαστε κωλοείδος, κλάφτα αγαπητέ Jim θα πεθάνουμε από την βαρεμάρα μας, μόνο με μουνί, μέχρι να τελειώσει ο πυρηνικός χειμώνας...
Μίλησες με πραγματική σοφίααν εχεις γερο μυαλο ολες οι εποχες ομορφες ειναι
Κώλοοοοοοοος
Και εμενα το προαιωνιο ερωτημα;
το καταλαβαμε αγαπητε και απο τα προηγουμενα μηνυματα σουΚώλοοοοοοοος
και σε αυτο το ερωτημα και εδω τελμαΚαι εμενα το προαιωνιο ερωτημα;
Η πουτσαμ ταλαιπωρει την χειρα μου;;Η, η χειρα μου την πουτσαμ;;;;
Άστα φίλε Jim κωλοκατάσταση...το καταλαβαμε αγαπητε και απο τα προηγουμενα μηνυματα σου
οι λεξεις κωλος/ κωλοι και πρωκτικο εμοιαζαν σαν το κυριο πιατο και ολα τα αλλα σαν την γαρνιτουρα
Μόνο κωλος, πάντα ΚΩΛΟΣ.
Που να βρεθεί και μελαχροινή εκπαγλου καλλονης τι έχουν να δουν οι οφθαλμοί μας από το γερομπισμπικη.
ΚΩΛΑΣΗΜόνο κωλος, πάντα ΚΩΛΟΣ.
Το έχει ρίξει εκεί γιατί είναι χορτάτος από ύλη, ΧΟΡΤΑΤΟΣ.ΚΩΛΑΣΗ
αυτα ειναι ερωτηματα σοβαρα για ψηφοφορια
οχι σαν αυτα που μας βαζει ο κ.μπλιζ για τον τεττιγα τα μυρμηγκια και τις πεταλουδες
τι χορτατος χορταίνει ποτε ο ανθρωπος στις 5:36 τα χαραματα να δεις θα σε ρωτησει και εσενα αν εχεις καμια φιλη μελαχρινη να του γνωρισειςΤο έχει ρίξει εκεί γιατί είναι χορτάτος από ύλη, ΧΟΡΤΑΤΟΣ.
Για οποία ψυχή ομιλείτε??Το επέλεξαν οι ψηφοφόροι της προηγούμενης ψηφοφορίας.
Θέλουν θέματα για την Σωτηρία της Ψυχής!
Ιδού λοιπόν...
και στις 5:37, 5:38, 5:39, 5:40 κ.ο.κ.......τι χορτατος χορταίνει ποτε ο ανθρωπος στις 5:36 τα χαραματα να δεις θα σε ρωτησει και εσενα αν εχεις καμια φιλη μελαχρινη να του γνωρισεις
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;και στις 5:37, 5:38, 5:39, 5:40 κ.ο.κ.......