blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.276
- Πόντοι
- 26.096
ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
καλημερα σας ,Ψεύδεσθε, κύριε, διά μίαν εισέτι φοράν.
Εν ατυχές περιστατικόν υπήρξε, την Άνοιξιν 2023, μετά μίας (ξανθογάλανης εκ νέου ... ) Γερμανίδος ήντινα εγνώρισα εις την Κολυμβητικήν Δεξαμενήν...
Ήταν η Elsa.
Αυτά τα έχω γράψει εις το παρόν Νήμα, εις το Νήμα της Αληθείας και της Ειλικρινείας. Πλην όμως σεις συνεχίζετε να ψεύδεσθε!
Ούτε αυτή (η Γερμανίς) μου μιλάει σήμερον όταν συναντώμεθα (τυχαίως) εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν...
Too early to tell ...Ψηφίσαμε.
Χαίρομαι που η ψήφος μου συμβαδίζει με τους περισσότερους.
Γιατί δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
Η αγγλίς τροφός δεν ήτο η Αγγλίς Τροφός αλλά ήτο άλλη αγγλίς τροφός!καλημερα σας ,
αναγνωριζω την αναγκη για ενισχυση της μνημης σας αγαπητε ...
για αρχη συνιστω memodrin θα σας κανει καλο
Καπου εκει υπηρχε και μια αγγλιδα τροφός για την οποια μας τα ειχατε επισης πρηξει
επειδη δε , μετα το 2018 δεν σας μιλαγα , δεν γνωριζω τι και ποσα αλλα αισχη κανατε ..αλλα ενα ειναι βεβαιο ..οτι κανατε
οποτε σας θερμοπαρακαλω , αφηστε τα κλαψομουνιάσματα για οσους δεν σας γνωριζουν
μα αδελφακι μου με τοσες που εχεις εχουμε χασει το μετρημα ...Η αγγλίς τροφός δεν ήτο η Αγγλίς Τροφός αλλά ήτο άλλη αγγλίς τροφός!
Μην ειστε τοσο σκληρος -καντε και εσεις ενα ταξιδι εκτος γης να παρετε λιγο αερα διαφορετικο - το ανθρωπινο μυαλο ειναι μια ferrari ειναι κριμας να σπαταλατε στις ιδιες γηινες διαδρομες - γκαζωστε λιγο με "τρελααα"Αυτα τα ψυχοτροπα εχουν καταστρεψει γενιες και γενιες......
Είστε σοφός, κύριε!Μην ειστε τοσο σκληρος -καντε και εσεις ενα ταξιδι εκτος γης να παρετε λιγο αερα διαφορετικο - το ανθρωπινο μυαλο ειναι μια ferrari ειναι κριμας να σπαταλατε στις ιδιες γηινες διαδρομες - γκαζωστε λιγο με "τρελααα"
ειμαι σοφος οντως αλλα διχως γκομενα για αυτο ας μου επιτραπει να ριχνω που και που κανε καψουροτραγουδο - η σοφια σοφια κ.μπλιζ και η καψουρα καψουραΕίστε σοφός, κύριε!
Παρακαλώ, κύριε!
ειμαι σοφος οντως αλλα διχως γκομενα για αυτο ας μου επιτραπει να ριχνω που και που κανε καψουροτραγουδο - η σοφια σοφια κ.μπλιζ και η καψουρα καψουρα
Αγαπητε....Δεν ειπα οτι δεν εχουν καταστρεψει κι εμενα!!!!!Μην ειστε τοσο σκληρος -καντε και εσεις ενα ταξιδι εκτος γης να παρετε λιγο αερα διαφορετικο - το ανθρωπινο μυαλο ειναι μια ferrari ειναι κριμας να σπαταλατε στις ιδιες γηινες διαδρομες - γκαζωστε λιγο με "τρελααα"
μια χαρα μου φαινεστε η τρελα μας ειναι ακινδυνη για αυτο μας εχουν ακομα οξωΑγαπητε....Δεν ειπα οτι δεν εχουν καταστρεψει κι εμενα!!!!!
Εκπληκτικό live!!!
Δεν γνώριζα την εκτέλεση αυτή.
Στην αρχή με συνεπήραν τα φωνητικά και τα τύμπανα αλλά στην συνέχεια όλη η μπάντα με ενθουσίασε.
Bloody awesome bass riff!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι λίγοι που γνωρίζουν από πραγματική μουσική στο παρόν Νήμα σας ευχαριστούν, κύριε!
Υ.Γ. Θα αναρτήσω το παρόν άσμα στο νήμα της κας. @Sexyjoanna ...
Κατ εμέ μια από τις αξιόλογες προσπάθειες που έγινε φέτος, ήταν η συναυλία των septic flesh στο Ηρώδειο με την κλασική ορχήστρα, πραγματικά ήταν υπερπαραγωγή!!καλά δεν έχει και καμία φοβερή διαφορά από την original studio εκτέλεση του keeper of the seven keys part 2 του 1988 (ένα φανταστικό άλμπουμ συνολικά!!!)
είναι τόσο η ακουστική αυτού του υπέροχου συναυλιακού χώρου όσο και η συμμετοχή των Γιαπωνέζων που ουσιαστικά γίνονται κομμάτι της μπάντας
Εδώ στο Γιουνανιστάν έτσι και γινόταν μια συναυλία σε έναν τέτοιο χώρο οι μισοί θα κάπνιζαν οι άλλοι μισοί θα είχαν σηκωμένα τα κινητά , κάποιοι άλλοι θα ρίχναν καπνογόνα στην σκηνή και την άλλη μέρα ο συναυλιακός χώρος θα ήταν για κατεδάφιση - ίσως για αυτο δεν έχουμε κάτι ανάλογο -γιατί δεν μας αξίζει
τώρα για τα φωνιτικά του Kiske ό τύπος έχασε τα μαλιά του , έχασε την εμφανισή του αλλά όχι την φωνή του , εδώ είναι σε μια υπέροχη μπαλάντα πίσω στο 1992 πάλi με τους helloween
Κατ εμέ μια από τις αξιόλογες προσπάθειες που έγινε φέτος, ήταν η συναυλία των septic flesh στο Ηρώδειο με την κλασική ορχήστρα, πραγματικά ήταν υπερπαραγωγή!