Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.877
- Πόντοι
- 2.586
Την πιπα ποτε τη θελετε ,,τωρα ή μετα ?Παρακαλώ, να αυξήσετε το ποσοστό της συμμετοχής σας!
Την πιπα ποτε τη θελετε ,,τωρα ή μετα ?Παρακαλώ, να αυξήσετε το ποσοστό της συμμετοχής σας!
Either!Την πιπα ποτε τη θελετε ,,τωρα ή μετα ?
δωστε κινητρα.......Either!
Διαδώσεις Μεγαλειότατε, δε θα μπορούσα να παρεκκλίνω από τα ήθη και έθιμα του παρόντος.This piece of litter, o κ. @barock , ήταν μέλος μας για χρόνια και μας είχε πείσει ότι είναι ένας από εμάς...
Που να ξέραμε όμως τι φίδι κρύβαμε στον κόρφο μας ....!!!
Ιδού η αδιαμφισβήτητη μαρτυρία της κας. @Sexyjoanna :
Να μοιράζω λεφτά πάλι;;;δωστε κινητρα.......
Διαδόσεις;;;Διαδώσεις Μεγαλειότατε, δε θα μπορούσα να παρεκκλίνω από τα ήθη και έθιμα του παρόντος.
καταλαβα...Να μοιράζω λεφτά πάλι;;;
Όλα θα πάνε για το πάρτυ των 24.000 σελίδων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαδόσεις;;;
Έχουμε δει το βίντεο, κύριε και τώρα το έχουμε στείλει σε Εξορκιστή διά τα περαιτέρω!
Θα υπάρχει ένα βαρέλι gin για τον ανεψιό μου και δύο call girls.καταλαβα...
μονο ο κυρ στεφανος θα κονομησει..
ατυχησε παλι το ανηψακι..
Πρέπει να υπάγω και εγώ εις τον Εξορκιστην; Διεύθυνση (προγράμματα, τιμουλες);;Να μοιράζω λεφτά πάλι;;;
Όλα θα πάνε για το πάρτυ των 24.000 σελίδων.
Διαδόσεις;;;
Έχουμε δει το βίντεο, κύριε και τώρα το έχουμε στείλει σε Εξορκιστή διά τα περαιτέρω!
Εικοτολογω αυτοςΘα υπάρχει ένα βαρέλι gin για τον ανεψιό μου και δύο call girls.
Ποιος είναι ο κυρ Στέφανος;
Παρακαλώ, κύριε.Πρέπει να υπάγω και εγώ εις τον Εξορκιστην; Διεύθυνση (προγράμματα, τιμουλες);;
Εικοτολογω αυτος
Μήπως έχουμε εύκαιρο κάτι σε μελαχροινο;;Παρακαλώ, κύριε.
Με δαπάνες του Νήματος!!!
Πρωτα να του δωσετε τα κοριτσια και μετα το βαρελι...Αν προσεξει το βαρελι πρωτο θα πανε χαμενα τα κοριτσια..Θα υπάρχει ένα βαρέλι gin για τον ανεψιό μου και δύο call girls.
Ποιος είναι ο κυρ Στέφανος;
Μήπως έχουμε εύκαιρο κάτι σε μελαχροινο;;
Μήπως τον αδικείτε;;;Πρωτα να του δωσετε τα κοριτσια και μετα το βαρελι...Αν προσεξει το βαρελι πρωτο θα πανε χαμενα τα κοριτσια..
Ημείς, τα τέκνα της εργατικής τάξης, χουφτώνουμε και σας διαβεβαιώνω ότι ένα έμπειρο ηδυπαθές χούφτωμα έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το χάδι μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και αδιαφορία.Ας τα πάρουμε από την αρχή, κύριε!
1. Χειροποίητος Bentley ... Αληθές και απολαμβάνω να την οδηγώ. Πλην όμως ... Can't buy me love.
2. Harley Davidson ... In my wild, wild youth. Not anymore. Ask mr. @rodriguez96 for more.
3. Κατ΄ αρχήν! Ημείς το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας δεν χουφτώνουμε. Η πλέμπα χουφτώνει. Ημείς χαϊδεύουμε.
Secondly δεν έχω συνευρεθεί μετά της κας. @Anna24. Θα έφευγε τρέχοντας όταν θα άνοιγε η πόρτα ...
Η ευγενής ανατροφή μου απαγορεύει το χούφτωμα!Ημείς, τα τέκνα της εργατικής τάξης, χουφτώνουμε και σας διαβεβαιώνω ότι ένα έμπειρο ηδυπαθές χούφτωμα έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το χάδι μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και αδιαφορία.
Ας το επιβεβαιώσει και ο κ. @rodriguez96 ως ανώτερος από έναν ταπεινό Πλοίαρχο
δεν ειστε ο τυπος μου ,συγνωμηEither!
Οι μελαχρινές θέλουν χούφτωμα αγαπητέ νηματοθέτα, αλλά όπως αγαπάτε...Η ευγενής ανατροφή μου απαγορεύει το χούφτωμα!
Καλά ... Ας βρω πρώτα την μελαχρινή και βλέπουμε μετά ...Οι μελαχρινές θέλουν χούφτωμα αγαπητέ νηματοθέτα, αλλά όπως αγαπάτε...
μπα μαζευτηκε και ξεβρακωτος πάλι στο νημα ...Διαδώσεις Μεγαλειότατε, δε θα μπορούσα να παρεκκλίνω από τα ήθη και έθιμα του παρόντος.
Tα μελαχροινα τα κρατάς για την πάρτη σου ρε γερομπισμπικη;;;