You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.427
- Πόντοι
- 4.027
Ε καλά, σας κάνω τη χάρη και την παίρνω εγώ τότε, μη μαλώνετε...εμεις ψυχή δεν εχουμε ?
εξ αλλου ο κυριος Μπλιζ δε γουσταρει ξανθιες ....ετσι λεει ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Φευ εις τα links, που δεν ανοίγουν!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Ο Νηματοθέτης όμως ήταν ο μόνος που αναρωτήθηκε για την υγεία σας ...Μπα!
Ο όφις έγινε μούτσος της καρδιάς μας τώρα;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Ζω επικίνδυνα, κύριε!Γιατι αμα το μαθει η ξανθια θα σε πανε 4 και ο παπας 5
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.220
- Πόντοι
- 2.536
Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.
P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.220
- Πόντοι
- 2.536
Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.
P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.147
- Πόντοι
- 28.246
Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Με ευχαριστειτε αλλη φορα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Μα ήδη προσπαθώ να φορτώσω την δαπάνη σε άλλους ... σε άλλον για την ακρίβεια ... τον πάμπλουτο κ. @Ωρίων !Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.
Με ευχαριστειτε αλλη φορα.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.960
- Πόντοι
- 3.506
Φαγητό δεν θα έχειΕύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.147
- Πόντοι
- 28.246
Σε ξεχασα εσενα.. Αγραμματος ειπες... Για δωσε μου ενα τηλεφωνο να σε παρω να σου πω τι έγραψα πριν.Φαγητό δεν θα έχει
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.960
- Πόντοι
- 3.506
Μην με παρεξηγείς, είναι πρωί ακόμα..Σε ξεχασα εσενα.. Αγραμματος ειπες... Για δωσε μου ενα τηλεφωνο να σε παρω να σου πω τι έγραψα πριν.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!Φαγητό δεν θα έχει
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Ναι, καλά...Μην με παρεξηγείς, είναι πρωί ακόμα..
Αυτός είναι Ολυμπιακός και σεις είστε Παναθηναϊκός και έχω και τον αχαίρευτο, που κατουράει σε όποιο πράσινο πεδίο βρει ...
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.960
- Πόντοι
- 3.506
Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
Διά τούτο ο Νηματοθέτης επρότεινε να απευνθείτε εις τον Κροίσον, κ. @Ωρίων !Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουδέποτε έχει προσκαλέσει το Νηματοθέτη...Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.046
- Πόντοι
- 26.096
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.220
- Πόντοι
- 2.536
Χωρίς γκόμενες δεν θα έχετε κόσμο. Πρέπει να εκσυγχρονίσετε το νήμα, αλλιώς βλέπω να είναι εκεί μόνο εσείς, ο νηματοθέτης και ο blizardeye.Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις