Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.427
Πόντοι
4.027

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.046
Πόντοι
26.096
Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.

P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.

P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!
Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.147
Πόντοι
28.246

Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.

Με ευχαριστειτε αλλη φορα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.046
Πόντοι
26.096
Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.

Με ευχαριστειτε αλλη φορα.
Μα ήδη προσπαθώ να φορτώσω την δαπάνη σε άλλους ... σε άλλον για την ακρίβεια ... τον πάμπλουτο κ. @Ωρίων !

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506

Φαγητό δεν θα έχει :think:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
Μα ήδη προσπαθώ να φορτώσω την δαπάνη σε άλλους ... σε άλλον για την ακρίβεια ... τον πάμπλουτο κ. @Ωρίων !
465676211_959255812903769_4243404566531563411_n.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.046
Πόντοι
26.096
Φαγητό δεν θα έχει :think:
Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.046
Πόντοι
26.096
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.960
Πόντοι
3.506
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !
Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.046
Πόντοι
26.096
Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..:confused:
Διά τούτο ο Νηματοθέτης επρότεινε να απευνθείτε εις τον Κροίσον, κ. @Ωρίων !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";
Ουδέποτε έχει προσκαλέσει το Νηματοθέτη...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.220
Πόντοι
2.536
Χωρίς γκόμενες δεν θα έχετε κόσμο. Πρέπει να εκσυγχρονίσετε το νήμα, αλλιώς βλέπω να είναι εκεί μόνο εσείς, ο νηματοθέτης και ο blizardeye.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom