blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ζω επικίνδυνα, κύριε!Γιατι αμα το μαθει η ξανθια θα σε πανε 4 και ο παπας 5
Ζω επικίνδυνα, κύριε!Γιατι αμα το μαθει η ξανθια θα σε πανε 4 και ο παπας 5
Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.
P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!
Κύριε @blizardeye , αληθεύει ότι στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 24.000 σελίδων του νήματος, θα διοργανώσετε όργιο με την συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων;
Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.Εύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Ως έχω Δημοσίως ομολογήσει είμαι κοντός, χοντρός και γλόμπος και ως εκ τούτου η συμμετοχή πολλών αδυνάτων μελαχρινών κορασίδων καθίσταται ανέφικτος άνευ καταβολής πολλών, πάρα πολλών χρημάτων.
Μα ήδη προσπαθώ να φορτώσω την δαπάνη σε άλλους ... σε άλλον για την ακρίβεια ... τον πάμπλουτο κ. @Ωρίων !Καπεταναιοι, μούτσοι, δεν ξερω κι εγω τι ειστε. Σταματηστε να γραφετε στο νημα ωστε να μην συμπλήρωθουν οι 24000 σελιδες. Ειναι η αχίλλειος πτερνα του νηματοθετη. Θα ενδωσει και θα βγαλει λεφτα απο το κομπόδεμα.
Με ευχαριστειτε αλλη φορα.
Φαγητό δεν θα έχειΕύστοχος η ερώτησίς σας, κύριε.
Θα σας πρότεινα το εξής: Πείτε στον υιό του πλοιοκτήτη και μούτσο της καρδιάς μας, κ. @Ωρίων , να μας κεράσει όλες αυτές τις αδύνατες και μελαχρινές κορασίδες και αυτό θα αποτελέσει και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι Υιός Πλοιοκτήτη και ουχί ένας [unskilled] deckhand or a cabin boy.
P.S,. Ύποπτος η ενέργεια του κ. Ωρίωνα να θέλει να αντικαταστήσει την Γραμματέα του κ. @jim2323 , αμέσως μόλις επρότεινα στον κ. Jim2323 να μου την γνωρίσει ... Λίαν ύποπτος κίνησις!
Σε ξεχασα εσενα.. Αγραμματος ειπες... Για δωσε μου ενα τηλεφωνο να σε παρω να σου πω τι έγραψα πριν.Φαγητό δεν θα έχει
Μην με παρεξηγείς, είναι πρωί ακόμα..Σε ξεχασα εσενα.. Αγραμματος ειπες... Για δωσε μου ενα τηλεφωνο να σε παρω να σου πω τι έγραψα πριν.
Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!Φαγητό δεν θα έχει
Ναι, καλά...Μην με παρεξηγείς, είναι πρωί ακόμα..
Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !
Διά τούτο ο Νηματοθέτης επρότεινε να απευνθείτε εις τον Κροίσον, κ. @Ωρίων !Με τέτοιο φαγητό, το μόνο που θα μπορέσω να κάνω με τις μελαχρινές είναι να πάιξω μπιρίμπα..
Ουδέποτε έχει προσκαλέσει το Νηματοθέτη...Ο @Ωρίων διοργανώνει κάθε εβδομάδα τέτοια όργια για τους συνεργάτες. Δεν σας έστειλε πρόσκληση για την βραδιά "Μόνο αδύνατες μελαχρινές για όλους";
Χωρίς γκόμενες δεν θα έχετε κόσμο. Πρέπει να εκσυγχρονίσετε το νήμα, αλλιώς βλέπω να είναι εκεί μόνο εσείς, ο νηματοθέτης και ο blizardeye.Έχω ήδη απαντήσει πολλάκις εις την ερώτησιν αυτήν!
Εγώ θα προσκομίσω χελιδονοφωλιές [Λευκού Πύργου] μαγειρεμένες εις τον ατμόν. Γαρνιτούρα είναι γρασίδι [Λευκού Πύργου], επίσης μαγειρεμένο εις τον ατμόν μετ΄ ελαχίστου άλατος εκ της παρακείμενης προκυμαίας του Θερμαϊκού.
Για τα υπόλοιπα εδέσματα και ποτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε εις τον πάμπλουτον, κ. @Ωρίων !
Three 's a crowd!Χωρίς γκόμενες δεν θα έχετε κόσμο. Πρέπει να εκσυγχρονίσετε το νήμα, αλλιώς βλέπω να είναι εκεί μόνο εσείς, ο νηματοθέτης και ο blizardeye.
Ο κος Σταικούας παρουσιάζει το σήμα του νέου Μετρο Θεσσαλονίκης με όλη την σοβαρότητα που αρμόζει στην περίπτωση.τι να σχολιάσει κανείς...?
Διορθώνω:Ο κος Σταικούας παρουσιάζει το σήμα του νέου Μετρο Θεσσαλονίκης με όλη την σοβαρότητα που αρμόζει στην περίπτωση.
Καλημέρα!!