Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.849
- Πόντοι
- 2.586
φανταζεσαι να μου φερει η κορη μου κανενα τετοιο πραμα και να ειναι και ολυμπιακος
φανταζεσαι να μου φερει η κορη μου κανενα τετοιο πραμα και να ειναι και ολυμπιακος
Γαυρος να ειναι και ας ειναι και με ενα ματι. Που θα σου πεσει και λιγος, ραμολιμεντο.φανταζεσαι να μου φερει η κορη μου κανενα τετοιο πραμα και να ειναι και ολυμπιακος
εγω δεν ειμαι παραξενος ....αλλα να εχει και βυζγια μωρε αδελφε@Ιζνογκουντ fore you
Ευχαριστώ πολύ, κύριε αλλά τέτοια υπάρχει...Για τον κύριο @blizardeye
Σεις παράξενος;;;εγω δεν ειμαι παραξενος ....αλλα να εχει και βυζγια μωρε αδελφε
Αγαπητέ κύριε @blizardeye αυτό το πιπίνι γάλακτοςΕυχαριστώ πολύ, κύριε αλλά τέτοια υπάρχει...
Αναζητώ αδύνατη και μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σεις παράξενος;;;
Α, μπα! Καθόλου!
Πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό;;;
Κατανοητόν!
Επιτέλους θα μου γνωρίσετε μία αδύνατη μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα!!!
Δηλαδη για να καταλαβω ...Ευχαριστώ πολύ, κύριε αλλά τέτοια υπάρχει...
Αναζητώ αδύνατη και μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σεις παράξενος;;;
Α, μπα! Καθόλου!
Πως σας πέρασε αυτό από το μυαλό;;;
Αν ερθει ο τυπος και σου πει "πατερα"() ενα απο τα δυο θα το αλλαξω για χατηρι σου, τι θα προτιμησεις να αλλαξει;φανταζεσαι να μου φερει η κορη μου κανενα τετοιο πραμα και να ειναι και ολυμπιακος
Χμμμμμ θα καταπιω το ολυμπιακος ....Αν ερθει ο τυπος και σου πει "πατερα"() ενα απο τα δυο θα το αλλαξω για χατηρι σου, τι θα προτιμησεις να αλλαξει;
Αφού θα τον δεχτείτε τελικά ρωτήστε του αν έχει μία αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;Χμμμμμ θα καταπιω το ολυμπιακος ....
ουφ ...σε βαρεθηκαΑφού θα τον δεχτείτε τελικά ρωτήστε του αν έχει μία αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;
Με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας, θα υπάρξουν ΑΠΙΘΑΝΕΣ ψηφοφορίες στο μέλλον...
The night is calling, I have to go.
The wolf is hungry, he runs the show.
He's licking his lips, he's ready to win.
On the hunt tonight for love at first sting.