The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.251
- Πόντοι
- 25.467
Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα μία γκόμενα και εγώ.
Βεβαίως.
500 ευρώ.
Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα μία γκόμενα και εγώ.
Οοοο εμείς κ.άγιε δεν έχομεν την αλόγιστη ευχαίρια μαρουλιού...Βεβαίως.
500 ευρώ.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν, κάτι θα κάνουμε...Οοοο εμείς κ.άγιε δεν έχομεν την αλόγιστη ευχαίρια μαρουλιού...
Εμείς κύριε θέλομεν κάτι οικονομικόν ή & τζαμπέ ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναμένω μεν κύριεΕις τοιαύτην περίπτωσιν, κάτι θα κάνουμε...
Να αυτά κάνετε και δεν εμφανίζεται ο Ωρίων - μούτσο τον ανεβάζετε μούτσο τον κατεβάζετε - κατά την γνώμη μου σαν νηματοθετης πρέπει να δείξετε καλή πίστη - δεν υπάρχει κ.μπλιζ φαινόμενο Ωρίων - υπάρχει Ωρίων και καπτεν - δάσκαλος και μαθητής κάτι σαν τον ιερό λόχο αλλά ποιός ο λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω - είναι φίλοι μας καί τούς δεχόμαστε όπως είναι από ότι βλέπω και γκόμενα τσιμπήσετε και πλησιάζουμε στις 24.000 σελίδες - να μας ενημερώσετε μέρα και ώρα για το γκαλά και αν γίνεται μην φέρετε και πολλά θαλασσινά στο μπουφέ δεν τα τρώμεΠρώτη φορά συναντώ μούτσο με τόση δύναμη....
Άρα ούτε από την δική σας πλευρά υπάρχει φως..
Μήπως όμως υπάρχει κάποιος φίλος σας που έχει μια αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;;
Στον Ωρίωνα δεν ταιριάζει η ζωή στο καράβι αλλά είναι ικανότατος στις μπίζνες. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία Osan στην Ιαπωνία προκειμένου να κλείσει ένα μεγάλο deal.Να αυτά κάνετε και δεν εμφανίζεται ο Ωρίων - μούτσο τον ανεβάζετε μούτσο τον κατεβάζετε - κατά την γνώμη μου σαν νηματοθετης πρέπει να δείξετε καλή πίστη - δεν υπάρχει κ.μπλιζ φαινόμενο Ωρίων - υπάρχει Ωρίων και καπτεν - δάσκαλος και μαθητής κάτι σαν τον ιερό λόχο αλλά ποιός ο λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω - είναι φίλοι μας καί τούς δεχόμαστε όπως είναι από ότι βλέπω και γκόμενα τσιμπήσετε και πλησιάζουμε στις 24.000 σελίδες - να μας ενημερώσετε μέρα και ώρα για το γκαλά και αν γίνεται μην φέρετε και πολλά θαλασσινά στο μπουφέ δεν τα τρώμε
Κυκλοφορεί στην ανοιχτή θάλασσα ή μόνο σε ιδιωτικό ενυδρείο?Σκορπίνα 52 κιλών!
Νομίζω είδα μια μελαχρινή φίλη τής sugar αλλά δεν νομίζω να θέλετε.. είναι 22 ετών.Παρακαλώ, κύριε. Ελεύθερα!
Να είναι μελαχρινή όμως ...
Μου θυμίζετε τον Σύσιφο που προσπαθεί να ξεπεράσει το απαγορευμένο .Εξαιρετικά!
Δώστε της το τηλέφωνό μου και τα υπόλοιπα αφήστε σ΄ εμένα!!!
Είστε πραγματικός φίλος!
1. Ο Νηματοθέτης έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει ότι ο μούτσος, κ. @Ωρίων , είναι εν εκ των συμπαθεστέρων μελών του παρόντος Νήματος, παρακάμπτοντας την δεδηλωμένην και απάνθρωπην άρνησίν του να γνωρίσει μία αδύνατη, μελαχρινή φίλη του στο Νηματοθέτη για να την βγάλει αυτός γκόμενα.Να αυτά κάνετε και δεν εμφανίζεται ο Ωρίων - μούτσο τον ανεβάζετε μούτσο τον κατεβάζετε - κατά την γνώμη μου σαν νηματοθετης πρέπει να δείξετε καλή πίστη - δεν υπάρχει κ.μπλιζ φαινόμενο Ωρίων - υπάρχει Ωρίων και καπτεν - δάσκαλος και μαθητής κάτι σαν τον ιερό λόχο αλλά ποιός ο λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω - είναι φίλοι μας καί τούς δεχόμαστε όπως είναι από ότι βλέπω και γκόμενα τσιμπήσετε και πλησιάζουμε στις 24.000 σελίδες - να μας ενημερώσετε μέρα και ώρα για το γκαλά και αν γίνεται μην φέρετε και πολλά θαλασσινά στο μπουφέ δεν τα τρώμε
Ο κ. @Ωρίων θα επιστρέψει από την ομίχλη της πραγματικότητος, ως ένας σύγχρονος Άγιος Βασίλης, προσφέροντας δώρα στους φίλους του!Στον Ωρίωνα δεν ταιριάζει η ζωή στο καράβι αλλά είναι ικανότατος στις μπίζνες. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία Osan στην Ιαπωνία προκειμένου να κλείσει ένα μεγάλο deal.
Always to the point!Καλησπέρα στο νήμα των νημάτων που παραδοσιακά φιλοξενεί παρελάσεις όμορφων κορασίδων ανεξαρτήτου ηλικίας, πλην δυστυχώς των αδύνατων μελαχροινών
Δηλώνω παρών!Επέστρεψε η μελαχρινή φίλη μου κι έχει φίλες που αναζητούν ώριμους κυρίους!
Καλησπέρα!
Ναι! Ναι!Νομίζω είδα μια μελαχρινή φίλη τής sugar αλλά δεν νομίζω να θέλετε.. είναι 22 ετών.
Το ξέρει η κυρία Ιωάννα ότι ζαχαρώνετε την μικρή Αννούλα , την αδύνατη μελαχρινή;Μεγάλο suspense για το τελικό αποτέλεσμα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος!
Σχεδόν όλες οι επιλογές ισοψηφούν.
Μία όμως φαίνεται ότι υπερτερεί και ίσως τελικά υπερτερήσει και τότε θα πήξετε εις του Ευαγγελίου το Ανάγνωσμα!
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Η εξαιρετικώς καλώς ομιλούσα την Αγγλικήν, κα. @Anna24 μόνο οίκτο μπορεί να αισθανθεί διά τον υπερήλικα, ασθενή και ταπεινό εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτη.Το ξέρει η κυρία Ιωάννα ότι ζαχαρώνετε την μικρή Αννούλα , την αδύνατη μελαχρινή;