Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Οοοο εμείς κ.άγιε δεν έχομεν την αλόγιστη ευχαίρια μαρουλιού...
Εμείς κύριε θέλομεν κάτι οικονομικόν ή & τζαμπέ ..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εις τοιαύτην περίπτωσιν, κάτι θα κάνουμε...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Πρώτη φορά συναντώ μούτσο με τόση δύναμη....
Άρα ούτε από την δική σας πλευρά υπάρχει φως..

Μήπως όμως υπάρχει κάποιος φίλος σας που έχει μια αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;;
Να αυτά κάνετε και δεν εμφανίζεται ο Ωρίων - μούτσο τον ανεβάζετε μούτσο τον κατεβάζετε - κατά την γνώμη μου σαν νηματοθετης πρέπει να δείξετε καλή πίστη - δεν υπάρχει κ.μπλιζ φαινόμενο Ωρίων - υπάρχει Ωρίων και καπτεν - δάσκαλος και μαθητής κάτι σαν τον ιερό λόχο :cheesy: αλλά ποιός ο λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω - είναι φίλοι μας καί τούς δεχόμαστε όπως είναι :smiling-face-with-heart-eyes: από ότι βλέπω και γκόμενα τσιμπήσετε και πλησιάζουμε στις 24.000 σελίδες - να μας ενημερώσετε μέρα και ώρα για το γκαλά και αν γίνεται μην φέρετε και πολλά θαλασσινά στο μπουφέ δεν τα τρώμε :undecided:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Να αυτά κάνετε και δεν εμφανίζεται ο Ωρίων - μούτσο τον ανεβάζετε μούτσο τον κατεβάζετε - κατά την γνώμη μου σαν νηματοθετης πρέπει να δείξετε καλή πίστη - δεν υπάρχει κ.μπλιζ φαινόμενο Ωρίων - υπάρχει Ωρίων και καπτεν - δάσκαλος και μαθητής κάτι σαν τον ιερό λόχο :cheesy: αλλά ποιός ο λόγος να το αναλύσουμε περαιτέρω - είναι φίλοι μας καί τούς δεχόμαστε όπως είναι :smiling-face-with-heart-eyes: από ότι βλέπω και γκόμενα τσιμπήσετε και πλησιάζουμε στις 24.000 σελίδες - να μας ενημερώσετε μέρα και ώρα για το γκαλά και αν γίνεται μην φέρετε και πολλά θαλασσινά στο μπουφέ δεν τα τρώμε :undecided:
Στον Ωρίωνα δεν ταιριάζει η ζωή στο καράβι αλλά είναι ικανότατος στις μπίζνες. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία Osan στην Ιαπωνία προκειμένου να κλείσει ένα μεγάλο deal.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.764
Πόντοι
25.036
Καλησπέρα στο νήμα των νημάτων που παραδοσιακά φιλοξενεί παρελάσεις όμορφων κορασίδων ανεξαρτήτου ηλικίας, πλην δυστυχώς των αδύνατων μελαχροινών:dunno:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Εξαιρετικά!
Δώστε της το τηλέφωνό μου και τα υπόλοιπα αφήστε σ΄ εμένα!!!
Είστε πραγματικός φίλος!
Μου θυμίζετε τον Σύσιφο που προσπαθεί να ξεπεράσει το απαγορευμένο .
ΧΑ ΧΑ χα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
1. Ο Νηματοθέτης έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει ότι ο μούτσος, κ. @Ωρίων , είναι εν εκ των συμπαθεστέρων μελών του παρόντος Νήματος, παρακάμπτοντας την δεδηλωμένην και απάνθρωπην άρνησίν του να γνωρίσει μία αδύνατη, μελαχρινή φίλη του στο Νηματοθέτη για να την βγάλει αυτός γκόμενα.

2. Τσίμπησα γκόμενα;;; Από που συνάγετε το συμπέρασμα τούτο; Άρχισαν πάλι οι προσβολές, οι ειρωνείες και οι λοιδωρίες σε βάρος του υπέργηρου Νηματοθέτου;

3. Ναι! Πλησιάζουμε την Ημέραν των Εορτασμών για τις 24.000 σελίδες. Σεις δεν θέλετε θαλασσινά, άλλοι θέλουν.
Ιδού λοιπόν η λύσις.
Ο κάθε ένας από εσάς θα φέρει το φαγητό που του αρέσει και τα ποτά που του αρέσουν. Όλα βεβαίως εις τριπλασίαν ποσότηταν ούτως ώστε να γευθεί και να πιει και ο Νηματοθέτης.
Ως έχω προείπει πολλάκις, ο Νηματοθέτης θα φέρει Κινέζικο φαγητό. Εγκαταλειφθείσες χελιδονοφωλιές Λευκού Πύργου, μαγειρεμένες στον ατμό και άφθονο φρέσκο νερό από δημόσια βρύση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Στον Ωρίωνα δεν ταιριάζει η ζωή στο καράβι αλλά είναι ικανότατος στις μπίζνες. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία Osan στην Ιαπωνία προκειμένου να κλείσει ένα μεγάλο deal.
Ο κ. @Ωρίων θα επιστρέψει από την ομίχλη της πραγματικότητος, ως ένας σύγχρονος Άγιος Βασίλης, προσφέροντας δώρα στους φίλους του!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Καλησπέρα στο νήμα των νημάτων που παραδοσιακά φιλοξενεί παρελάσεις όμορφων κορασίδων ανεξαρτήτου ηλικίας, πλην δυστυχώς των αδύνατων μελαχροινών:dunno:
Always to the point!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Νομίζω είδα μια μελαχρινή φίλη τής sugar αλλά δεν νομίζω να θέλετε.. είναι 22 ετών.
Ναι! Ναι!
Γνωρίζω καλά πια τις άσωμες, άμωμες και κυρίως ΑΟΡΑΤΕΣ φίλες σας, που -κατά καιρούς- δηλώνετε ότι θα μου γνωρίσετε...
Ξεκινώντας από τις δύο καλόγριες, που θα μου γνωρίζατε ...

Φευ εις την ανοικοδόμησιν αυθαιρέτων κτιρίων και αοράτων γυναικών!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Μεγάλο suspense για το τελικό αποτέλεσμα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος!
Σχεδόν όλες οι επιλογές ισοψηφούν.
Μία όμως φαίνεται ότι υπερτερεί και ίσως τελικά υπερτερήσει και τότε θα πήξετε εις του Ευαγγελίου το Ανάγνωσμα!

ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Μεγάλο suspense για το τελικό αποτέλεσμα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος!
Σχεδόν όλες οι επιλογές ισοψηφούν.
Μία όμως φαίνεται ότι υπερτερεί και ίσως τελικά υπερτερήσει και τότε θα πήξετε εις του Ευαγγελίου το Ανάγνωσμα!

ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Το ξέρει η κυρία Ιωάννα ότι ζαχαρώνετε την μικρή Αννούλα , την αδύνατη μελαχρινή;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.020
Πόντοι
26.096
Το ξέρει η κυρία Ιωάννα ότι ζαχαρώνετε την μικρή Αννούλα , την αδύνατη μελαχρινή;
Η εξαιρετικώς καλώς ομιλούσα την Αγγλικήν, κα. @Anna24 μόνο οίκτο μπορεί να αισθανθεί διά τον υπερήλικα, ασθενή και ταπεινό εν ταυτώ τούτο Νηματοθέτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom