κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 19.795
Αν πιάσει αυτήν γκόμενα δεν θα του γνωρίσει την φίλη της.Και γιατί να μην γνωρίσετε απευθείας την ίδια?
Αν πιάσει αυτήν γκόμενα δεν θα του γνωρίσει την φίλη της.Και γιατί να μην γνωρίσετε απευθείας την ίδια?
Ευχαριστώ πολύ
Εκπλησομαι ... Πού την βρήκε??Έχει επίσης και γκόμενα ...
Να τα λέμε και αυτά!
Καλό ξέρω και ένα άλλο, δεν το θυμάμαι ακριβώς και θα το πω με δικά μου λόγια.Ειναι ο λεων στο δασος και αραζει πισω απο κατι δεντρα...
Καποια στιγμη ακουει σουσουρο ,κοιταει και βλεπει τον λαγο σε ενα μικρο ξεφωτο με ενα δεντρο κομμενο..
Ο λαγος κοιταει γυρω-γυρω δεν βλεπει κανεναν βγαζει τα παπαρια του τα ακουμπαει στο κουτσουρο παιρνει μια μεγαλη πετρα απο κατω τη σηκωνει ψηλα και την κοπαναει πανω στο κουτσουρο και φωναζει "ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"....
Τα μαζευει και φευγει...
Την επομενη το ιδιο...Παλι ο λαγος στο ξεφωτο,παλι το λιονταρι κρυφοκοιταει,παλι ο λαγος τα παπαρια πανω στο κουτσουρο,παλι πετρα,παλι "ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"....
Συμβαινει αυτο 5 μερες συνεχομενες οποτε το λιονταρι λεει "ρε τον πουστη τον λαγο κατι εχει ανακαλυψει"...
Παει στο κουτσουρο τα ακουμπαει πανω,παιρνει την κοτρωνα και την βαραει πανω...
Γαμιεται στον πονο και αρχιζει και φωναζει "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"...
Πεταγεται λοιπον ο λαγος απο πισω τν βαραει στον ωμο,γυρναει ο λιονταρος και του λεει ο λαγος
"Η καυλα ειναι να ΜΗΝ τα πετυχεις"!!!!!!!!
Μην εκπλήσσεσθε αφού έχει Ferretti αυτονόητο να έχει γκόμεναΕκπλησομαι ... Πού την βρήκε??
Ηξερα οτι το νημα ειχε μονο ενα Gοebbels ...μετα λυπης μου βλεπω οτι ακολουθειτε κατα ποδας τον αισχρο και καταπτυστο νηματοθέτηΝαί αλλά κύριε ΠΣΑΡΆ τι σας κόπτει εσάς??
Σείς έχετε ferreti...
Αλί σε εμάς με τό 2.80 !!!!
Ανακαλώ βάση της κάτωθι δήλωσηςΜην εκπλήσσεσθε αφού έχει Ferretti αυτονόητο να έχει γκόμενα
Ηξερα οτι το νημα ειχε μονο ενα Gοebbels ...μετα λυπης μου βλεπω οτι ακολουθειτε κατα ποδας τον αισχρο και καταπτυστο νηματοθέτη
Απο πλευράς μου
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του
Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:
Δεν ειμαι κατοχος Ferreti παρα μιας ταπεινης ψαροβαρκας μηκους 5,30μ
Δεν εχω γκομενα , ουτε διατηρω σεξουαλικη σχεση με καμια κυρία
Αυτα @blizardeye @amjik gamieste
Μάλιστα!Ηξερα οτι το νημα ειχε μονο ενα Gοebbels ...μετα λυπης μου βλεπω οτι ακολουθειτε κατα ποδας τον αισχρο και καταπτυστο νηματοθέτη
Απο πλευράς μου
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του
Σχεδόν έκλαψα τώρα που το ξαναδιάβασα...Ηξερα οτι το νημα ειχε μονο ενα Gοebbels ...μετα λυπης μου βλεπω οτι ακολουθειτε κατα ποδας τον αισχρο και καταπτυστο νηματοθέτη
Απο πλευράς μου
Τα έως αυτή την στιγμή αποτελέσματα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος ανατρέπουν καθεστηκύιες αντιλήψεις!
αν ησουν φίλος καλος , θα μου εδινες ενα σιγουράκι στο χωρίο σου ..Τα γουστα μου τα ξερεις ...Σχεδόν έκλαψα τώρα που το ξαναδιάβασα...
Πάλι κουβά ο Καπετάνιος. Δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα κυβέρνηση. Καλά που δεν ψηφίζει το πλήρωμα.Τα έως αυτή την στιγμή αποτελέσματα της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος ανατρέπουν καθεστηκύιες αντιλήψεις!
Για πες τι ψηφίσανε γιατί δεν έχω ψηφίσει ακόμα,Πάλι κουβά ο Καπετάνιος. Δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα κυβέρνηση. Καλά που δεν ψηφίζει το πλήρωμα.
Τι κάνουν εδώ τα καλά τα παιδιά; Σαλιαρίζουν με την κυρία Ιωάννα ;
4, 5, 3, 2, 2, 3, 5 με μόλις 11 ψηφοφόρους να έχουν προσέλθει στις κάλπεςΓια πες τι ψηφίσανε γιατί δεν έχω ψηφίσει ακόμα,
δεν έχει κινηματογραφικές συζητήσεις .
Οκ κι εγώ 4,6.4, 5, 3, 2, 2, 3, 5 με μόλις 11 ψηφοφόρους να έχουν προσέλθει στις κάλπες
Εγώ ψήφισα την 4η επιλογή. Αλλά ζούμε σε καιρούς που το διάβασμα έχει απαξιωθεί, Ναύαρχε.
Δεδομένου ότι ο νηματοθέτης είναι τουλάχιστον 4.500 ετών όπως λέει και ότι κάποιοι είναι πρεσβύτεροι, μην σας φανεί παράξενο εάν οι μαμάδες τους ζουν ακόμα και φροντίζουν ώστε να φορούν ζακέτα για να μην αρπάξουν καμία πούντα.Οκ κι εγώ 4,6.
ήθελα να ήξερα σε νήμα "παππούληδων" ποια μέλη θα ρωτήσουν τη μαμά τους
Η ψηφοφορία στήθηκε διά κάποιο λόγο...Οκ κι εγώ 4,6.
ήθελα να ήξερα σε νήμα "παππούληδων" ποια μέλη θα ρωτήσουν τη μαμά τους