blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Να τα βλεπουν αυτα μερικοι κατσικανιαρηδες που διαδιδουν ψευδη και λασπη οτι εκμεταλλευομαι ηλικιωμενους...Ενω οι ΙΔΙΟΙ εχουν στην κατοχη τους παρανομα δανεια που εχουν λαβει αποσπωντας ευαισθητα προσωπικα δεδομενα με δολιους τροπους!!!Να δείτε τι αποκλήρωση θα φάει το μέλος @troubakhs μου εάν αποδειχθεί ότι σεις, ως γιος μου, θα είστε ο μοναδικός κληρονόμος μου!
Φευ εις τα αρπακτικά σε βάρος των ηλικιωμένων και εύγε στον κ. @Μπιρλας !
Φυσικα ....Ναι...σιγουρα...μονο που στην γειτονια πρεπει να κυκλοφορουμε με τσιγκινο σωβρακο.
Μη τη δει ο νηματοθετης γιατι θα θελει να του γνωρισει μια φιλη της μελαχρινη ...την Καλησπερα μου
Και εγω θελω να μπω εκει μεσα αλλα δεν μπορω.Μη τη δει ο νηματοθετης γιατι θα θελει να του γνωρισει μια φιλη της μελαχρινη ...
ΥΓ καλο ειναι εμπαινα
εισαι μικρο παιδακι εσυ ..Και εγω θελω να μπω εκει μεσα αλλα δεν μπορω.
Εδω ειναι ο καβγας. Και μικροτερος και ανικανος. Εσυ, ακομα και στα βαθια γεραματα σου, γαμας και δερνεις ρε ραμολιμεντο. Ε, ραμολιμεντο.εισαι μικρο παιδακι εσυ ..
αστο για μας τους μαγαλυτερους ( σε ηλικια οχι σε εκατοστα )
ναι ρε φιλε ..το βρηκες και ελεγα γιατι μου εχει στραβωσει το γαμιστηρακι .....Εδω ειναι ο καβγας. Και μικροτερος και ανικανος. Εσυ, ακομα και στα βαθια γεραματα σου, γαμας και δερνεις ρε ραμολιμεντο. Ε, ραμολιμεντο.
Είναι οι υπάλληλοι της ναυτιλιακής μας.189 επισκέπτες
Θα του φτάσουν άραγε ή θα μας ζητάει να του γνωρίσουμε και άλλες
250 επισκεπτες
οι 240 ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μελαχρινες που ηρθαν να γνωρισουν τον πολυχρονεμένο μας
Αυριο θα φερουν και τις φιλες τους , να του γνωρισουν αλλες φίλες να τις βγαλει γκομενες
Αχορταγος ειναι ...ξερω και εγω τι να σου πωΘα του φτάσουν άραγε ή θα μας ζητάει να του γνωρίσουμε και άλλες
Μέχρι να τα μάθει η Μανάρι και να ταΐσει τις γάτες και τους σκύλους τηςΑχορταγος ειναι ...ξερω και εγω τι να σου πω
αυτος σε λιγο θα θελει να γαμησει και μας ...
Μέχρι να τα μάθει η Μανάρι και να ταΐσει τις γάτες και τους σκύλους της