κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Εχει καμμια φιλη να του γνωρισει για να την βγαλει γκομενα;Θέλεις το ην Αθηνά Βούλγαρη ??
Εχει καμμια φιλη να του γνωρισει για να την βγαλει γκομενα;Θέλεις το ην Αθηνά Βούλγαρη ??
Θα ρωτήσω....Εχει καμμια φιλη να του γνωρισει για να την βγαλει γκομενα;
Ζούμε ταυτόχρονα κάτι συλλογικό κάτι που μας ενώνει με άπειρους & άβουλους.Την απεριόριση ευγνωμοσύνη μου!
Σεις, άλλωστε, ίστασθε υπεράνω υλικών αγαθών!!!
Ευχαριστώ για την γνωριμία με τις καστανές αιθέριες υπάρξεις (=γκόμενες).Ουάου!
για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοιΕυχαριστώ για την γνωριμία με τις καστανές αιθέριες υπάρξεις (=γκόμενες).
Και για να ανταποδώσω διάβασε Κοσμοπόλιταν σελίδα 14399
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 14399
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Aυτος σε λιγο θα αρχισει να γραφει και στον Αι-Βασιλη γραμματα για να του φερει γκομενα ή καμια φιλη του που εχει καμια φιλη...Εχει καμμια φιλη να του γνωρισει για να την βγαλει γκομενα;
Μπορεί να του γνωρίσει καμιά μελαχρινή ξωτικίναAυτος σε λιγο θα αρχισει να γραφει και στον Αι-Βασιλη γραμματα για να του φερει γκομενα ή καμια φιλη του που εχει καμια φιλη...
Και ποιος λέει ότι δεν το έχει κάνει ήδη?Aυτος σε λιγο θα αρχισει να γραφει και στον Αι-Βασιλη γραμματα για να του φερει γκομενα ή καμια φιλη του που εχει καμια φιλη...
Live ακόμη πιο γρήγορα.Όταν οι slayer μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το 3ο τους album "Reign In Blood" είχαν γράψει 10 τραγούδια διάρκειας συνολικά 40 λεπτών που ήταν ένας τυπικός δίσκος βινυλίου της εποχής. Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων ο drummer τους Dave Lombardo άρχισε να δίνει έναν πολύ πιο γρήγορο ρυθμό και τα υπόλοιπα μέλη άρχισαν να τον ακλουθούν. Το αποτέλεσμα ... όταν τελείωσε η ηχογράφηση το LP είχε πια διάρκεια μόλις 28 λεπτά
παραθέτω το τραγούδι piece by piece για να καταλάβετε ...
let there be thrash
Όταν οι slayer μπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το 3ο τους album "Reign In Blood" είχαν γράψει 10 τραγούδια διάρκειας συνολικά 40 λεπτών που ήταν ένας τυπικός δίσκος βινυλίου της εποχής. Κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων ο drummer τους Dave Lombardo άρχισε να δίνει έναν πολύ πιο γρήγορο ρυθμό και τα υπόλοιπα μέλη άρχισαν να τον ακλουθούν. Το αποτέλεσμα ... όταν τελείωσε η ηχογράφηση το LP είχε πια διάρκεια μόλις 28 λεπτά
παραθέτω το τραγούδι piece by piece για να καταλάβετε ...
let there be thrash
Ωραία όλα αυτά αλλά που θέλετε να καταλήξετε; Έχουν οι Slayer καμία γκρούπι που να έχει κάποια μελαχρινή φίλη την οποία θα γνωρίσουν στο νηματοθέτη για να την βγάλει γκόμενα;Live ακόμη πιο γρήγορα.
Θυμάμαι ακόμη την συναυλία στην Δραπετσώνα...
Είναι μουσικό διάλειμμα από τις σοβαρές εργασίες του νήματοςΩραία όλα αυτά αλλά που θέλετε να καταλήξετε; Έχουν οι Slayer καμία γκρούπι που να έχει κάποια μελαχρινή φίλη την οποία θα γνωρίσουν στο νηματοθέτη για να την βγάλει γκόμενα;
Δεν καταλάβατε καλά κύριε...Προσπάθησε, εις μάτην, να σας το πει πλαγίως...μόνο σε ΕΜΕΝΑ γνωρίζει τις φίλες του, που είμαι ένας άνθρωπος χαρισματικός, με παιδεία, εξαιρετική φιλοσοφική μα και πνευματική αναζήτηση, αριστοκράτης και άλλα πολλά! Να μην μιλήσω για τις επιδόσεις μου στο σεξ διότι φοβούμαι μην τυχόν με διαβάσει κάποια κοπέλα και τρομάξει.. ε δεν είμαι και για χόρτασηΘα μείνει με την κακία του ο κ. @Ωρίων , που αρνιόταν πεισματικά να μου γνωρίσει μία φίλη του για να την βγάλω γκόμενα ...!
Κι εμένα, μου έχει γεμίσει το ινμποξ με μηνύματα από καστανές γκόμενεςΔεν καταλάβατε καλά κύριε...Προσπάθησε, εις μάτην, να σας το πει πλαγίως...μόνο σε ΕΜΕΝΑ γνωρίζει τις φίλες του, που είμαι ένας άνθρωπος χαρισματικός, με παιδεία, εξαιρετική φιλοσοφική μα και πνευματική αναζήτηση, αριστοκράτης και άλλα πολλά! Να μην μιλήσω για τις επιδόσεις μου στο σεξ διότι φοβούμαι μην τυχόν με διαβάσει κάποια κοπέλα και τρομάξει.. ε δεν είμαι και για χόρταση
Υγ : Και κυρίως είμαι μετριόφρων