rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.018
- Πόντοι
- 12.946
Ακριβώς, ζουν ανάμεσα μας .Δεν υπάρχουν μόνο εξωγηίνοι, αλλά και σεξογηίνες και κυκλοφορούν σαν εσκόρτ.
Όταν σταματάνε γίνονται αστερισμοί.
Ακριβώς, ζουν ανάμεσα μας .Δεν υπάρχουν μόνο εξωγηίνοι, αλλά και σεξογηίνες και κυκλοφορούν σαν εσκόρτ.
Όταν σταματάνε γίνονται αστερισμοί.
Μην τους ακούτε, κύριε.Μα εκείνος, έβλεπα συνέχεια να ανεβάζει φωτογραφίες ενός ξανθού μαναριού και όλοι οι υπόλοιποι του λέγατε ότι δεν υπάρχει μανάρι.
Και δηλαδή, εγώ, τι έβλεπα;;
Εγω σας πρότεινα να έλθετε στην ομάδα που γράφτηκα, σεις δεν θέλατε όμωςΜην τους ακούτε, κύριε.
Ασκούν συστηματικό bullying σε βάρος του υπερήλικος, αδύναμου και ταπεινού τούτου Νηματοθετου.
Δεν υπάρχει η Δεν υπάρχει μανάρι.
Υπάρχει όμως μία φίλη σας, μελαχρινή, να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
Προτείνατε σε έναν υπερήλικα, αδύναμο και ταπεινό νηματοθέτη να έρθει για ρέικι, να τον πιάνουν όλοι σε όλο το σώμα και να πονά; Γιατί δεν του γνωρίζετε την γιαπωνέζα μασέζ που είναι και μελαχρινή να γλιτώσουμε χρόνο; Αυτή ξέρει που και πώς να τον πιάσει. Έλεος πια. Όλη μέρα χαζεύετε στο νήμα που έφτιαξε για εσάς, για να διασκεδάζετε και να συζητάτε και ούτε μια μελαχρινή γυναίκα δεν του γνωρίζετε για να την βγάλει γκόμενα.Εγω σας πρότεινα να έλθετε στην ομάδα που γράφτηκα, σεις δεν θέλατε όμως
Τι υπερήλικα και αδύναμο, Καπετάνιε μου;;;Προτείνατε σε έναν υπερήλικα, αδύναμο και ταπεινό νηματοθέτη να έρθει για ρέικι, να τον πιάνουν όλοι σε όλο το σώμα και να πονά; Γιατί δεν του γνωρίζετε την γιαπωνέζα μασέζ που είναι και μελαχρινή να γλιτώσουμε χρόνο; Αυτή ξέρει που και πώς να τον πιάσει. Έλεος πια. Όλη μέρα χαζεύετε στο νήμα που έφτιαξε για εσάς, για να διασκεδάζετε και να συζητάτε και ούτε μια μελαχρινή γυναίκα δεν του γνωρίζετε για να την βγάλει γκόμενα.
Ξέρεις εσύ πώς πηδάει ένας εξωγήινος; Μπορεί στο ηλιακό του σύστημα το πηδάω να σημαίνει κάτι άλλο, π.χ. τρώγω φιδέ.Τι υπερήλικα και αδύναμο, Καπετάνιε μου;;;
Τούτος εδώ πηδάει κάθε μέρα!
Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Είναι εκτός αντικειμένου μου. Ξέρω μόνο από Μαρκονική.Ξέρεις εσύ πώς πηδάει ένας εξωγήινος; Μπορεί στο ηλιακό του σύστημα το πηδάω να σημαίνει κάτι άλλο, π.χ. τρώγω φιδέ.
Δεν υπάρχουν αυτές που λες. Είναι ολογράμματα. Τι ζήτησε ο άμοιρος ο alien ? Μια μελαχρινή γυναίκα για να την βγάλει γκόμενα κι εσείς όλο φτηνές δικαιολογίες είστε.Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Είναι εκτός αντικειμένου μου. Ξέρω μόνο από Μαρκονική.
Αλλά ο αγαπητός μας νηματοθέτης έχει ήδη γκόμενα.
Μια καλλονή.
Και την κόρη της.
Και μια σουβλατζού.
Δεν υπάρχουν αυτές που λες. Είναι ολογράμματα.
Εμείς δεν είπαμε τίποτα, μόνο διαβάζαμεΔεν υπάρχουν αυτές που λες. Είναι ολογράμματα. Τι ζήτησε ο άμοιρος ο alien ? Μια μελαχρινή γυναίκα για να την βγάλει γκόμενα κι εσείς όλο φτηνές δικαιολογίες είστε.
Δηλαδή έχει γκόμενα και μας βάζει να ψαχνόμαστε??Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Είναι εκτός αντικειμένου μου. Ξέρω μόνο από Μαρκονική.
Αλλά ο αγαπητός μας νηματοθέτης έχει ήδη γκόμενα.
Μια καλλονή.
Και την κόρη της.
Και μια σουβλατζού.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Θα διακόψω τις σοβαρές εργασίες του νήματος, πότε θα βρει γκόμενα ο Νηματοθέτης
και πότε θα γίνει επανάσταση,
Να ανακοινώσω την αποκάλυψη του Κώστα Πρέκα (μόνο 83 χρονών)
ότι θα παντρευτεί εντός του 2024.
Οι ολόψυχες ευχές από το νήμα των παππούληδων.
Ο Κώστας Πρέκας αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τη σύντροφό του
Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο γάμος με τη Μαίρη Βιντιάδου θα γίνει μέσα στο 2024www.protothema.gr
Πιστεύω αν πάει στο γάμο ο Νηματοθέτης όλο και κάποια φίλη της νύφης θα γνωρίσειαντε και καλούς απογόνους
Ακόμη και αν ο γαμπρός μπορεί, η νύφη μάλλον έχει τεχνικό θέμα...αντε και καλούς απογόνους
Έλα μωρέ η επιστήμη έχει προχωρήσει,Ακόμη και αν ο γαμπρός μπορεί, η νύφη μάλλον έχει τεχνικό θέμα...