Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.309
- Πόντοι
- 4.546
Θα πάμε σήμερα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο τρίτση μπας και βγάλουμε καμιά γκόμενα κουκουετζού?αν την βρεις δώστη σε μένα να την κάνω αναρχοαυτόνομη
Θα πάμε σήμερα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο τρίτση μπας και βγάλουμε καμιά γκόμενα κουκουετζού?αν την βρεις δώστη σε μένα να την κάνω αναρχοαυτόνομη
όχι ρε μαν εκεί θα παίζει πολύ αξύριστη μασχάλη μη σου πω και αξύριστο μουστάκι στις γκόμενεςΘα πάμε σήμερα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο τρίτση μπας και βγάλουμε καμιά γκόμενα κουκουετζού?
Δε γνωρίζω, δεν τους έχω ακούσει ποτέ εκτός τυχαίες ακροάσεις σε ραδιόφωνο.Τι λες για το μαδομουνι που γινεται στους πρωην smiths?
κατι μυρια για το brand name και για επανασυνδεση..γυρω στα 150...ψιλικα!!Δε γνωρίζω, δεν τους έχω ακούσει ποτέ εκτός τυχαίες ακροάσεις σε ραδιόφωνο.
Not my style...
Έχουμε κανένα καλό κουτσομπολιό?
Καμιά κληρονομιά, καμια βίλα στο Isle of Man?
Exεις κανενα προβλημα με τους θαμνους Σαουλ;όχι ρε μαν εκεί θα παίζει πολύ αξύριστη μασχάλη μη σου πω και αξύριστο μουστάκι στις γκόμενες
πάμε σε κάνα ρουφ γκάρνεν ή εστιατόρια/μπαράκια που συχνάζουν μιλφάρες να την κάνουμε λαχείο
κανένα αρκεί να φυτρώνουν μακρυά μουExεις κανενα προβλημα με τους θαμνους Σαουλ;
Asian beauties - για τους λατρεις του θαμνου - bourdela.com forum
Δεν ειδα να υπαρχει κατι σχετικο, και ειπα να το ανοιξω. Αν μπορεσουμε να το κρατησουμε σε σοφτ επιπεδο.www.bourdela.com
Ωχ ωχ ωχ...κατι μυρια για το brand name και για επανασυνδεση..γυρω στα 150...ψιλικα!!
Αλλη συμφορα να μη μας βρει!!!Ωχ ωχ ωχ...
Άκυρο
Η Κρεμλίδου κάνει επίθεση, για το νήμα fake nude photos...
Mόλις βγήκε στο σταρ...
Πρυτανης;
Εμφανίστηκε ο πρύτανης??
Το μέλος Πρύτανης.Πρυτανης;
Για συναγρίδα μοιάζει, το πέτυχα?
ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ
Τι ΠΣΑΡΙ είναι αυτό ? ? ? ?
Καλή είναι δε λέω αλλά λίγο δύσκολο να ανοίξει λογαριασμό στο μπου.κομΓια το νηματοθέτη μας μια μελαχρινή μουνάρα: Νίκη Κεραμέως............
Ο @CaptainK τη γνωρίζει. Δε θυμάμαι από πού.Καλή είναι δε λέω αλλά λίγο δύσκολο να ανοίξει λογαριασμό στο μπου.κομ
και να του στείλει π.μ.
Αναζήτηση γκόμενας..φεύ !! - Page 2 - bourdela.com forum
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark: Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.. Θα παρακαλέσω μόνο σοβαρές προτάσεις... Αναζήτηση γκόμενας μόνο σοβαρές προτάσεις οποιαδήποτε πληροφορία η πρόταση θα εκτιμηθεί δεόντως... Ο ενδιαφερόμενος κύριος ((όχι εγώ)) με παχηλή σύνταξη 2400€ !!!!www.bourdela.com
Σιγά μη και δεν τον βρέχει, μας έχει ζαλίσει με ταΟ @CaptainK τη γνωρίζει. Δε θυμάμαι από πού.
Θα μπορούσε να της το πει.
Δεν μπορεί εκείνη; Θα μπορεί κάποια φίλη της.
Δεν μπορεί κάποια φίλη της; Θα μπορεί κάποια φίλη φίλης της.
Πάντως, όλο και κάπου θα βρει να τον βρέξει ο σεβάσμιος νηματοθέτης μας.
Ναι παραλίγο να την χάσω κοίτα πού είναι το κτύπημα...Για συναγρίδα μοιάζει, το πέτυχα?
το είδα, είσαστε και το πρώτο καμάκιΝαι παραλίγο να την χάσω κοίτα πού είναι το κτύπημα...
Merrrsssi.το είδα, είσαστε και το πρώτο καμάκι