Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.096
- Πόντοι
- 2.606
Καταπληκτική η βίλα του θείου!!!Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο του γιεγιε.
Αρκετα ασχοληθηκα.
Ας μεινει αφραγκος να βαλει μυαλο.
Καταπληκτική η βίλα του θείου!!!Δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο του γιεγιε.
Αρκετα ασχοληθηκα.
Ας μεινει αφραγκος να βαλει μυαλο.
Καταπληκτική η βίλα του θείου!!!
Θα εχετε τις καλυτερες τιμες.Καταπληκτική η βίλα του θείου!!!
Κάτσε γιατί βλέπω τσίρκο Σύριζα τώρα, αποσυντονίζομαι...Θα εχετε τις καλυτερες τιμες.
Πειτε μας ημερομηνιες.
θειο την γεροβασιλη ουτε πιπουλα στον θειο μου δεν θα αφηναΚάτσε γιατί βλέπω τσίρκο Σύριζα τώρα, αποσυντονίζομαι...
Θα επανέλθω όταν γνωρίζω.
θειο τηνγεροβασιλημάμρα ο παντοτινός ουτε πιπουλα στον θειο μου δεν θα αφηνα
Σου έχω καλύτερο ... Τζάκρη ...
τζάκρη είναι από άλλη σειρά από το alien vs predatorΣου έχω καλύτερο ... Τζάκρη ...
Σου έχω καλύτερο ... Τζάκρη ...
Βουλτεψητζάκρη είναι από άλλη σειρά από το alien vs predator
έχουμε πολλές μουνάρες στη βουλήΒουλτεψη
Τασια
Φωτιου
Αργυροτοξος λαστιχο
Θα βαλει ο κυριος Αθηναιος την Λατινοπουλου μεσα στις επομενες μαθαινω!!!έχουμε πολλές μουνάρες στη βουλή
Που αγοράζουνε χαλιά.έχουμε πολλές μουνάρες στη βουλή
λατινοπούλου είναι ωραίο μουνίΘα βαλει ο κυριος Αθηναιος την Λατινοπουλου μεσα στις επομενες μαθαινω!!!
ιοχι ρε θειο....μες τα φιλτρα ειναι φωτο....ουτε στον θειο μου δεν θα την εδιναλατινοπούλου είναι ωραίο μουνί
αρκεί να μη μιλάει
Τι λες για το μαδομουνι που γινεται στους πρωην smiths?Μουσικό διάλειμμα...
αν την βρεις δώστη σε μένα να την κάνω αναρχοαυτόνομηιοχι ρε θειο....μες τα φιλτρα ειναι φωτο....ουτε στον θειο μου δεν θα την εδινα
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΑυτοί είναι οι 14 απατεώνες που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Όλοι από Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Μενίδι – ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 14 ατόμων, μελών συμμορίας, που έκλεβαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ σε διάφορες περιοχής της Αττικής.doxthi.gr
Θα πάμε σήμερα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο τρίτση μπας και βγάλουμε καμιά γκόμενα κουκουετζού?αν την βρεις δώστη σε μένα να την κάνω αναρχοαυτόνομη