NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Επειδή μπήκα εγώ ρε?
Κοιτάξτε κύριε ο @Ωρίων δεν κάνει πρόχειρες δουλειές,
θα κάνει την έκπληξη μια και καλή
Ρε καλως το μαγκα με το τρικυκλοΕπειδή μπήκα εγώ ρε?
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά γιατί η κατάσταση είναι πολύπλοκηΕπειδή μπήκα εγώ ρε?
Μέσα, όποτε μπορείς στείλε notice πιο πριν όχι την τελευταία ώρα.Τώρα ξεκινάει η σαιζόν και θα βρεθούμε στο γνωστό. Ξέρεις εσύ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε γμτ ούτε παράθεση δεν ξέρω να κάνω πια, πόσο άχρηστος.
Θα συζητηθει το θεματακι ανατροπης του σαχλαμαρα του δηθεν Νηματοθετη για να ξερωΤώρα ξεκινάει η σαιζόν και θα βρεθούμε στο γνωστό. Ξέρεις εσύ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε γμτ ούτε παράθεση δεν ξέρω να κάνω πια, πόσο άχρηστος.
Ναι ρε.Μέσα, όποτε μπορείς στείλε notice πιο πριν όχι τη τελευταία ώρα.
περιμενουμε εναγωνιως ,,,Ναι ρε.
Δε νου λες, ακόμη είναι αγαπημένο χόμπι του αδελφού μου νηματοθέτη οι καταδόσεις?
Να ρίξω μερικές πριν φύγω??
Πρέπει να δω τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων πρώτα.Θα συζητηθει το θεματακι ανατροπης του σαχλαμαρα του δηθεν Νηματοθετη για να ξερω
Αλλάξαν τα πράγματα το αγαπημένο χόμπι του νηματοθέτηΝαι ρε.
Δε νου λες, ακόμη είναι αγαπημένο χόμπι του αδελφού μου νηματοθέτη οι καταδόσεις?
Να ρίξω μερικές πριν φύγω??
χθες δε στις ειπα ....? στο πολυωρο meeting που ειχαμε ? ΕΛΕΟΣΠρέπει να δω τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων πρώτα.
περιμενουμε εναγωνιως ,,,
Για ξεκινα και λεγε
Κατι αλλο για τον "αδελφο" σου ?Ξεκινάω από Τζιμάρα 25ποντο. Έχει παραλάβει τη φρεγάτα και ρίχνει κατά ριπάς με τα νέα οπλικά συστήματα.
Πάω σε σχιστοματικοπνίχτη και όχι μόνο κωλόγερο. Έκλεισε ήδη το ταξίδι του χειμώνα στην Ασία. Πάνε τα σχιστομάτικα κωλαράκια.
Έχω και για σένα. Εθεάθης στην πιάτσα με ταξί χθες, δεν μας είχες πει πως είσαι συνάδελφος.
Λάθος ερώτησηΚατι αλλο για τον "αδελφο" σου ?
Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.Κατι αλλο για τον "αδελφο" σου ?
Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.
Να τον πιστέψω?
Μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι έμεινε με ένα μανάρι μόνο.
Να τον πιστέψω?