Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 482K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ο Αρίσταρχος επέστρεψε ως Gojiberry. Γιατί όλοι αγαπάμε Αρίσταρχο;; (Έως 5 ψήφους )

• Επειδή δεν έχει σταυρώσει γκόμενα εδώ και 17 χρόνια (όπως και εμείς)..

• Επειδή όλες οι γκόμενες της Θεσσαλονίκης τρέχουν από πίσω του.

• Επειδή είναι είδος προστατευόμενο από την UNESCO.

• Ποιος Ελύτης και σαχλαμάρες. Nobel Λογοτεχνίας στον Αρίσταρχο!

• Η γιαγιά μου έλεγε ιστορίες γι΄ αυτόν. Είναι Μύθος ή Άνθρωπος;

• Τελικά δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης;

• Ο Αρίσταρχος ανοίγει τον δρόμο. Εμείς ακολουθούμε.

• Πότε θα βάλετε ψηφοφορία για τον κ. Ωρίωνα;

• Αρίσταρχος και μαλακίες. 18 φορές τελείωσε η εργαζόμενη μαζί μου χθες!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Για να μην παρεξηγηθω και αρχισουν καποιοι και λενε παλι για γδαρσιματα και παστωματα κτλ...
Εγω απο τα συμφραζομενα καποιων κυριων εδω μεσα καταλαβα οτι το μηνυμα ειναι αλλαγη..
Mπορει να καταλαβα και λαθος..
Δεν παιρνω ορκο..
Είσθε νέος εις το παρόν Νήμα και διά τούτο σας συγχωρώ.
Σας παρασέρνουν οι δήθεν επαναστάτες και σας βάζουν μπροστά ως πρόβατο επί σφαγή.

Συνέλθετε, κύριε!

Το μόνο που δύναται να αλλάξει εις το παρόν Νήμα είναι ο τρόπος εκτέλεσης των όποιων αμφισβητούν την Εξουσίαν.
Η Μονομελής Επιτροπή Εκτέλεσης Ποινών θα συσκεφθεί περί του εάν θα αλλάξει το γδάρσιμο και πάστωμα του γδαρθέντος αμφισβητία με εγκλεισμό του αμιφσβητούντος εις σκοτεινόν δωμάτιον έμπλεον πεινασμένων αρουραίων.

Δεδομένης της συγχωρήσεως προς το πρόσωπον Υμών, σας αναθέτω εκ νέου την διαχείρισιν των Οικονομικών μου επειδή ο κ. @troubakhs μου πανηγύρισε όταν σας καθαίρεσα και αυτό με επροβλημάτισε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Υπάρχει μια διαφορά όμως Ωρίων για να είμαστε καί δίκαιοι - τον κασσελακη τον έβαλαν σε αεροπλάνο και τον έφεραν φυτευτο οι Αμερικάνοι - ο κ.μπλιζ το έκτισε μόνος τού το νήμα από τα μπετά
Εις το πρόσωπον Υμών ορώ τον διάδοχον εις την ηγεσίαν του Νήματος.
Ενδεχομένως να σας συμπεριλάβω και εις την διαθήκην μου δεδομένου ότι έχω αποκληρώσει τον μοναδικόν συγγενήν μου, κ. @troubakhs μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Καημένο παιδί. Έχασε και το λίγο που είχε. Βeati pauperes spiritu.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όταν αποχωρήσατε από το Νήμα, ο κ. @Ωρίων έκλαυσε μετά κροκοδειλίων [ως ύστερον απεδείχθη] δακρύων.

Όταν τα δάκρυα τούτα εστέγνωσαν [10 δευτερόλεπτα μετά την αποχώρησίν σας], παράτησε την Σχολήν.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι ως επληροφορήθημεν, ο κ. Ωρίων ήτο λίαν αδιάφορος κατά την διάρκειαν των ολιγοημέρων σπουδών του. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι όταν του εζητήθη να αποστείλει Mayday ούτος απέστειλε το εξής μήνυμα: Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά.

Εις την συνέχειαν ανεχώρησε διά Μύκονον όπου συνεχίζει να διαμένει, διατρεφόμενος εκ της πατρικής περιουσίας και ασχολούμενος με την μελέτην και ερμηνείαν Κειμένων των Πατέρων της Ορθοδοξίας!

Φευ εις τον κληρονόμον!

Τελευταία τροποποίηση:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.781
Πόντοι
3.656
Σας παρασέρνουν οι δήθεν επαναστάτες και σας βάζουν μπροστά ως πρόβατο επί σφαγή.

Συνέλθετε, κύριε!

Το μόνο που δύναται να αλλάξει εις το παρόν Νήμα είναι ο τρόπος εκτέλεσης των όποιων αμφισβητούν την Εξουσίαν.
Η Μονομελής Επιτροπή Εκτέλεσης Ποινών θα συσκεφθεί περί του εάν θα αλλάξει το γδάρσιμο και πάστωμα του γδαρθέντος αμφισβητία με εγκλεισμό του αμιφσβητούντος εις σκοτεινόν δωμάτιον έμπλεον πεινασμένων αρουραίων.

Δεδομένης της συγχωρήσεως προς το πρόσωπον Υμών, σας αναθέτω εκ νέου την διαχείρισιν των Οικονομικών μου επειδή ο κ. @troubakhs μου πανηγύρισε όταν σας καθαίρεσα και αυτό με επροβλημάτισε.
Γιαλαντζι επαναστατες...χωρις αγωνα θελουν θεσουλα..
Απο τη στιγμη που αποκαθισταται το χαρτοφυλακιο,θα συμφωνησω με τις διαδικασιες εκτελεσης...δε πα να ριχνετε και φιδια στο δωματιο..
Την καλημερα μου :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.699
Πόντοι
22.785
Η Μονομελής Επιτροπή Τηρήσεως Καταστατικού του Νήματος σας ανακοινώνει ότι το Καταστατικό του Νήματος αποτελείται από το ένα και μοναδικό άρθρο:
Εγώ ειμί ο Ών!
Και εγώ ειμί ο ΠΣΑΡΑΣ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Νήμα της Αληθείας!
Το Νήμα της Ειλικρινείας!
Το Νήμα των Καταδόσεων!

:rockon::rockon::rockon:

Συνημμένα

• Screenshot_2024-09-08-14-35-55-699_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-09-08-14-35-55-699_com.miui.gallery.jpg
    790,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Screenshot_2024-08-28-09-38-47-186_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-28-09-38-47-186_com.android.chrome.jpg
    315,8 KB · Εμφανίσεις: 10
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096
Απο τη στιγμη που αποκαθισταται το χαρτοφυλακιο,θα συμφωνησω με τις διαδικασιες εκτελεσης...δε πα να ριχνετε και φιδια στο δωματιο..
Παρακαλώ, λοιπόν αρθείτε εις το ύψος των περιστάσεων και της υπευθυνότητας που τούτο το Χαρτοφυλάκιο απαιτεί και να αποτρέψετε την διασπάθισιν του χρήματός μου εκ μέρους του αχαίρευτου ανεψιού μου, κ. @troubakhs μου!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.529
Πόντοι
456

Συνέλθετε, κύριε!

Προτείνω να αλλάξετε την υπογραφή σας με το εξής:

Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η λύση!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.989
Πόντοι
26.096

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.781
Πόντοι
3.656
Παρακαλώ, λοιπόν αρθείτε εις το ύψος των περιστάσεων και της υπευθυνότητας που τούτο το Χαρτοφυλάκιο απαιτεί και να αποτρέψετε την διασπάθισιν του χρήματός μου εκ μέρους του αχαίρευτου ανεψιού μου, κ. @troubakhs μου!
Για να δουμε εαν θα τολμησει να επανεμφανισθει....Γιατι και η προσφορα αλλαζει πια αλλα και απ'οτι εχω προσεξει,εχει μερες να αρμεξει....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.181
Πόντοι
46.423
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ προς τα νεότερα μέλη του ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!

Ανακοινώνεται αρμοδίως ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ τρόπος λειτουργίας του Νήματος για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις ανάμεσα στα νέα μέλη του Νήματος.

1. Το Νήμα ξεχειλίζει από Δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της και ουδεμία αμφισβήτηση υπάρχει σχετικά με το Δημοκρατικό DNA του παρόντος Νήματος!

2. Όλα τα θέματα επιλύονται και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από Μονομελείς Επιτροπές, των οποίων προίσταται ο Νηματοθέτης και μέλος των οποίων είναι ο blizardeye.

3. Όλες οι αποφάσεις των Μονομελών Επιτροπών λαμβάνονται με ΟΜΟΦΩΝΙΑ (ψήφοι 1-0) και αφού ακουστούν όλες οι απόψεις.

4. Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών είναι συνήθως πολύωρες έως ότου να επιτευχθεί σύνθεση των αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων και τάσεων.
Δεν ανακοινώνεται απόφαση παρά μόνο εφόσον υπάρξει ΟΜΟΦΩΝΙΑ.
Δεν επιτρέπεται έκδοση απόφασης με ύπαρξη μειοψηφούσας γνώμης.

Οι Μονομελείς Επιτροπές του Νήματος εύχονται Υγεία, Χαρά και Ευτυχία εις τα μέλη του Νήματος κατά την διάρκειαν των παραγωγικών και ουσιαστικών ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ Εργασιών του Νήματος.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.052
Πόντοι
3.506
Εις το πρόσωπον Υμών ορώ τον διάδοχον εις την ηγεσίαν του Νήματος.
Ενδεχομένως να σας συμπεριλάβω και εις την διαθήκην μου δεδομένου ότι έχω αποκληρώσει τον μοναδικόν συγγενήν μου, κ. @troubakhs μου.
Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις :happy: πρώτα μου απάντησε ο raopau (απαντά μόνο σε VIP μέλη :2funny:) δεύτερον ορίστηκα διάδοχός και εν δύναμη κληρονόμος ( πιθανότατα για όλο τον Σεπτέμβρη :confused:) αν θα βρω και γκόμενα θα έχω ολοκληρωθεί σαν μέλος :happy:- ευχαριστούμε κ μπλιζ θα τα φάμε όλα μέχρι τελευταίας δεκαρας μην ανησυχείτε

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Καλημερα σας κύριοι ,
Σημερα κατα την διαρκεια πεζοπορίας εις τα ΝΠ , βρηκα μπροστα μου ενα φωτοστεφανο
Και ω του θαυματος ανήκε στον συντροφο συναγωνιστη @NICK TRIVE
Καθως ο εν λογο ειναι ενα απο τα ιδρυτικά μέλη , ειχα τη χαρα και τη τιμή να ανταλαξουμε αποψεις επι της παραπαιουσας καταστασεως εις το νημα
Με ενημερωσε οτι ο @blizardeye επικοινωνησε μαζι του με σκοπο να αποσπασει την ψηφο εμπιστοσυνης
Φευ ...
Δηλωσε κατηγορηματικα οτι τασετε παρα το πλευρο μου και ολων των στασιαστων ( μαζι με το τρικυκλο και το ταξι )
Νηματοθέτη ..ομορφοπαιδο ..για το τρικυκλο του Κοτζαμανη μιλαμε ..εχε το νου σου
1725957916482.png

( Του εταξα θεση επιτιμου νηματοθέτη ) και στελενει τους αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολη την επαναστατική γερουσία

VENCEREMOS
1725958024021.png

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.012
Πόντοι
2.606

wink-alonzo.gif

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.249
Πόντοι
201
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Θέλουμε ψηφοφορία...
Δεν νομιζω να την αρνηθει ο λατρης της δημοκρατιας υπερτατος ηγετης του νηματος, θα τον κουρασουμε βεβαια αλλα σαν βαθεια δημοκρατης θα μας κανει την χαρη εξαλλου βαση του καταστατικου ειναι ο μονος που εχει δικαιωμα ψηφου:kneel:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.822
Πόντοι
12.946
Δεν νομιζω να την αρνηθει ο λατρης της δημοκρατιας υπερτατος ηγετης του νηματος, θα τον κουρασουμε βεβαια αλλα σαν βαθεια δημοκρατης θα μας κανει την χαρη εξαλλου βαση του καταστατικου ειναι ο μονος που εχει δικαιωμα ψηφου:kneel:
παρόλο που είσαι νέος στο νήμα τα βλέπεις σωστά τα πράγματα,
στο θέμα τώρα άμα γίνει ψηφοφορία εγώ θα ψηφίσω @Ωρίων

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.249
Πόντοι
201
  • Χαχα
Αντιδράσεις: wass

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.822
Πόντοι
12.946
ειναι με την σωστη πλευρα της ιστοριας αυτος?
Είναι ταλαντούχος νέος και με εξαιρετικές γνώσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων,
τον υποστηρίζω underground γιατί πιστεύω θα κάνει την έκπληξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom