amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.295
- Πόντοι
- 22.785
Εσείς έχετε.Πότε θα βρούμε γκόμενα;
Ο κ.Μπλιζ όμως??
Εσείς έχετε.Πότε θα βρούμε γκόμενα;
Καλημερα..Ενα δικιο το εχεις...Αναγιγνώσκω αλλά είναι δύσκολο να αναρτήσω.
Εν τάχει:
1. Ο 18χρονος Αρίσταρχος γνωρίζει τους Leds;;; Υποκλίνομαι εις την γνωστικήν ικανότηταν των νέων!!!
2. Επιχαίρω που τα μέλη του Νήματος δεν ενεπλάκησαν ουσιαστικώς εις τη νεότευκτον διαμάχην εις έτερον νήμα.
3. Φευ εις τον λίαν σκληρόν και πολλάκις άτυχον κόσμον του μπου.
Hiking, I say. Trekking, she says.
Off and into my day!
άστα αυτά, σε λίγες μέρες έρχεται πάρτι γουρουνοπούλας στην θήβαΚαλημερα..Ενα δικιο το εχεις...
Μονο οι 18 σελιδες απο τις 25 ειναι απο μελη του νηματος!!!!
Δεν ειμαι κρεατοφαγος αγαπητε και φιλτατε eraser...άστα αυτά, σε λίγες μέρες έρχεται πάρτι γουρουνοπούλας στην θήβα
Νομίζω ότι ακολούθησε τη συμβουλή του Παπαγιαννόπουλου και χούφτωσε την κυρία Λολίτα:Εσείς έχετε.
Ο κ.Μπλιζ όμως??
σε 2 νήματα, που θα μπορούσαν να είναι 1, γίνονται οι εμπλοκέςΚαλημερα..Ενα δικιο το εχεις...
Μια μικρή παρέμβαση για εκεχειρία μέχρι να δροσίσει λίγο έκανα.Καλημερα..Ενα δικιο το εχεις...
Είμαστε η αφρόκρεμα τού μπου κ.μπλιζ τα καλύτερα παιδιά όταν βρήτε γκόμενα να μας γνωρίσετε τις φίλες τής είμαστε όλοι ένας και έναςΑναγιγνώσκω αλλά είναι δύσκολο να αναρτήσω.
Εν τάχει:
1. Ο 18χρονος Αρίσταρχος γνωρίζει τους Leds;;; Υποκλίνομαι εις την γνωστικήν ικανότηταν των νέων!!!
2. Επιχαίρω που τα μέλη του Νήματος δεν ενεπλάκησαν ουσιαστικώς εις τη νεότευκτον διαμάχην εις έτερον νήμα.
3. Φευ εις τον λίαν σκληρόν και πολλάκις άτυχον κόσμον του μπου.
Hiking, I say. Trekking, she says.
Off and into my day!
Είναι περίοδος νηστείας αν δεν απατουμαι η μήπως δεν νηστευειςAν σκύψει θα φανούν αρχιδια;
Δεν τα θέλω τα λαικ είναι ψυχρά και μπλέ η καρδούλα η τίποταΘα σου έκανα λαικ αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς?
ΚαλημέραΚαλημέρα γέροντες και καλή σας εβδομάδα.
Καλημέρα γέροντες και καλή σας εβδομάδα.
Δυστυχώς κάποια nicknames δεν σέβονται τίποτα.
Ένας Αλβανός πρώην μπαναρισμένος από την διοίκηση επέστρεψε και γράφει ψεύτικες κριτικές για να λάβει τα ένσημα από πολλά αγάμητα μουνόσκυλα του φόρουμ.
Αναγκάστηκα να λάβω δράση.
Ο δρόμος δεν είναι ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα.
Ο κύριος Ζεμπού για άλλη μια φορά πήρε το μέρος του αρχιψεύταρου Αλβανού και ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό του.
Ξεφτιλίζεται ανεπανόρθωτα και θα με βρίσκει απέναντί του από εδώ και πέρα.
Κάποιοι άλλοι γελοίοι τύποι έχουν ήδη μπλοκαριστεί από μένα.
Ξέρεις πολύ καλά ότι σε έχω σε εκτίμηση, αλλά εδώ το τράβηξες στα άκρα.
Συμφωνούμε πώς ο λεγάμενος έχει πολύ φαντασία και γράφει πράγματα που δεν έγιναν ποτέ, αλλά ας το αφήσουμε έτσι γιατί δε θα βγάλουμε άκρη. Ήδη είπε ψέμματα για κάποιες κοπέλες που γνωρίζω, δεν έχει όμως νόημα να το τραβήξω. Είδες πώς εξελίχθηκε.
Ανέκαθεν υποστήριζα πώς δύναται το κάθε κορίτσι να είναι διαφορετικό στον καθένα. Τώρα αν κάποιες δέχονται ή αρνούνται χατήρια σε κάποιον συγκεκριμένο με αντάλλαγμα να τις αποθεώσει ή να τις θάψει ή και τσάμπα έξτρα, ίσως και υπό απειλή, είναι δικό τους θέμα.
Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά δεν έχει νόημα σε δημόσιο νήμα, καθώς πρέπει να τηρείται και μια εχεμύθεια.
Γιατί...νηστεύει αυτή/αυτός;Είναι περίοδος νηστείας αν δεν απατουμαι η μήπως δεν νηστευεις
Τι ωραία να την βγάζαμε καθαρή με την δικαιολογία ότι το κάνανε και οι άλλοι νομίζω το έχω ξαναπεί είχα πάρει μια βιζιτουλα κάποτε Μ.παρασκευη πρώτα την πήγα για καφέ στα Λαδάδικα πριν το ξενοδοχείο -θυμάμαι ζήτησε καφέ χωρίς γάλα επειδή νήστευε ειστε λίγο παράξενοι εσείς οι θρησκευόμενοιΓιατί...νηστεύει αυτή/αυτός;
Μεγάλη Εβδομάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΜΕΘΑ...μιλάω για το αγαπημένο μας άθλημα το άλμα εις βάθος...επίσης δεν τρώμε κρέας ...ούτε πίνουμε αλκοόλ ούτε καν βάζουμε Βaileys στον φραπε.Τι ωραία να την βγάζαμε καθαρή με την δικαιολογία ότι το κάνανε και οι άλλοι νομίζω το έχω ξαναπεί είχα πάρει μια βιζιτουλα κάποτε Μ.παρασκευη πρώτα την πήγα για καφέ στα Λαδάδικα πριν το ξενοδοχείο -θυμάμαι ζήτησε καφέ χωρίς γάλα επειδή νήστευε ειστε λίγο παράξενοι εσείς οι θρησκευόμενοι