Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.943
- Πόντοι
- 25.036
Σιγά μη σου γνωρίσω τον μπαμπά.Δε ξηγιεσαι καλά..σε μένα έπρεπε να την γνωρίσεις..τώρα θα πρέπει να μου γνωρίσεις τη μητριά σου...
Υπάρχει και μια άλλη που λέει "ντύσου, γδύσου, συλλογίσου, φάγε, πιε, χέσε, κοιμήσου"Υπάρχει μια παροιμία που λέει πως η μητριά του @Ωρίων είναι πολύ ωραία.. ή κάπως έτσι..δε θυμάμαι καλά..
Μόνο να μην ρωτάει κάθε 5 λεπτά "τελείωσες;;;Υπάρχει και μια άλλη που λέει "ντύσου, γδύσου, συλλογίσου, φάγε, πιέ, χέσε, κοιμήσου"
Φυσικά και όχι.Μόνο να μην ρωτάει κάθε 5 λεπτά "τελείωσες;;;
Καλημερα καλε μου φιλε...Καλημέρα!!
Εντάξει..Σιγά μη σου γνωρίσω τον μπαμπά.
Τέλος πάντων, υπάρχει και μια άλλη φίλη, βουλγαρονοτιοαφρικανομεξικάνα.
Δεν την ξέρω..Υπάρχει και μια άλλη που λέει "ντύσου, γδύσου, συλλογίσου, φάγε, πιε, χέσε, κοιμήσου"
Δεν κατάλαβες εκεί κρύβει τα λεφτά για βενζίνηΑααα δεν θα την έπαιρνα ποτέ αυτήν. Το ένα βυζί είναι λίγο μεγαλύτερο από το άλλο και χαλάει την αρμονία...
Ποιος να ρωτάει?Μόνο να μην ρωτάει κάθε 5 λεπτά "τελείωσες;;;
Σίγουρα θα κουβαλάει και πολλά κέρματα μαζί της....Δεν κατάλαβες εκεί κρύβει τα λεφτά για βενζίνη
Μόνο να μην ρωτάει κάθε 5 λεπτά "τελείωσες;;;
Καμία να μην ρωτάει, απαγορεύεται...Ποιος να ρωτάει?
Αααα..εννοούσες να μην ρωτάει η βουλγαρο- πακιστανο - βραζιλιανα...Καμία να μην ρωτάει, απαγορεύεται...
Όταν τελειώσω θα το καταλάβει γιατί θα αφήσω αυτήν και θα πάω καρφί στο ψυγείο...
Υπάρχει και μια άλλη που λέει "ντύσου, γδύσου, συλλογίσου, φάγε, πιε, χέσε, κοιμήσου"
Μόνο να μην ρωτάει κάθε 5 λεπτά "τελείωσες;;;
Λάθος!Καλημερα καλε μου φιλε...
Ταϋγετος?