Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.944
- Πόντοι
- 2.586
και εγω τη δικη σαςΔιαφημίζω την βιογραφία σας, κύριε!
και εγω τη δικη σαςΔιαφημίζω την βιογραφία σας, κύριε!
Κ.Μπλιζ η νεαρά Λολιτα θα εμφανιστεί στην παρέα μας ??Συνειδητοποιώ τώρα ότι ο κ. @genesis έχει να συνδεθεί από 21 Ιουνίου 2024 ...
Ελπίζω να είναι όλα καλά στην ζωή του και κάποια στιγμή να τον ξαναδούμε ανάμεσά μας!
Δεν έχω ιδέα, κύριε!Κ.Μπλιζ η νεαρά Λολιτα θα εμφανιστεί στην παρέα μας ??
Θα παρακαλεσω όταν υπάρξει επικοινωνία να μεταβιβάσετε την θλίψη του τόπικ δια τον ξαφνικόΔεν έχω ιδέα, κύριε!
Θεωρώ ότι δεν ασχολείται πλέον με το Νήμα μας.Θα παρακαλεσω όταν υπάρξει επικοινωνία να μεταβιβάσετε την θλίψη του τόπικ δια τον ξαφνικό
((Θάνατον))
Μ αρέσουν τ ατίθασα αγόρια !!κυρια μου
αυτος αλλου τρωει και πίνει αλλου παει και το δίνει
Να τον προσεχετε
σε ολες τα ιδια λεει
Για καλό και για κακό όταν γυρίσεις Θεσσαλονίκη αγόρασε ένα μεταλλικό εσώρουχο, πότε δεν ξέρειςΚαι λίγα του λές δεν φτάνει που δεν θέλει να παντρευτεί γλυκόκοιτάει και ξένες γυναίκες
Αγορι ο νηματοθέτης μας ?Μ αρέσουν τ ατίθασα αγόρια !!
Υπάρχει μια παροιμία που λέει πως η μητριά του @Ωρίων είναι πολύ ωραία.. ή κάπως έτσι..δε θυμάμαι καλά..Και λίγα του λές δεν φτάνει που δεν θέλει να παντρευτεί γλυκόκοιτάει και ξένες γυναίκες
Όχι δεν είμαι του αγορεου έρωτα ( σεξ με αγόρια - άντρες δηλαδή)Για καλό και για κακό όταν γυρίσεις Θεσσαλονίκη αγόρασε ένα μεταλλικό εσώρουχο, πότε δεν ξέρεις
..
Εντάξει να σε πειράξω ήθελα,με συγχωρείςΌχι δεν είμαι του αγορεου έρωτα ( σεξ με αγόρια - άντρες δηλαδή)
Το ξέρω, εντάξει.. ξέρω ότι ξέρεις, ότι ξέρω, ότι ξέρεις..Εντάξει να σε πειράξω ήθελα,με συγχωρείς
Ποιες καφετέριες είναι αυτές κ. Μπλιζαρντ?Βασικά εις 2-3 καφετέριες, όπου τους επιτρέπουν να φέρνουν τα γλυκά, που ήδη έχουν φτιάξει στο σπίτι τους από την Παρασκευή.
Μία στη Θέρμη. Μία στην Καλαμαριά και μία Χαριλαου.Ποιες καφετέριες είναι αυτές κ. Μπλιζαρντ?
Σιγά!Αγορι ο νηματοθέτης μας ?
αυτο το σαψαλο ?
αυτος ο γατομουστακος ?
Αυτη η γρια σβουνια ?
εμεις κυρια μου στο χωριο μου κατι τυπους σαν τον Μπλιζακι τους πνιγουμε στον ασβεστη να μη χαλασει η ρατσα ....
.Μ αρέσουν τ ατίθασα αγόρια !!
Λες?
κι εμάς ποιος θα μας βάζει μουσική?
Αυτό είναι για τα εγγονάκια μαςΦευ και φευ