You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.348
- Πόντοι
- 3.656
Ειναι ολιγον τι αξεστα τα μελη εδω..Χοντροπετσα..Καμια κακη προθεση δε νομιζω να ειχε ο συγκεκριμενος περαν του να πατε στο μπαλκονι του ξενοδοχειου,εσυ να κατσεις σε μια καρεκλα,να διαβαζεις το βιβλιαρακι σου φορωντας ενα αερινο φουστανακι που κατα λαθος εχει σηκωθει λιγο(κατα λαθος το τονιζω) με τα ποδια σου ελαχιστα ανοιχτα,να εχεις και ενα γλειφιτζουρι στο στομα,αυτος να σε κοιταει λαγνα και να ξερογλυφεται και σιγα-σιγα και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ να αποσυρθει στο μπανιο για να τον παιξει...Ήθελε λέει pay per meet. Εγώ είπα οχι. Τώρα είμαι σπίτι . Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να το πάει αλλού. Αλλά ίσως εγώ λόγω σάιτ έκανα το αρχικό λάθος. Θα είμαι πιο ξεκάθαρη εξ αρχης.
Πάντως ήταν πολύ γλυκός και καλός στο φαγητό. Δεν νομίζω να είχε κακές προθέσεις
Α, εγώ δε θέλω να καπνίζει.Εμένα δεν με νοιάζουν καθόλου οι πίτες
Ψάχνω αποκλειστικά εξπέρ στις πίπες...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.322
- Πόντοι
- 22.886
Εάν όντως αποφάσισες να μας αποχαιρετήσεις , να ξέρετε δεσποινίς ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω το προφίλ .Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
Την καλημέρα μου
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.362
- Πόντοι
- 12.946
Πολύ σωστή παρατήρηση, άμα δε ξέρει να φτιάχνει γεμιστά με κιμάΜια μικρή τροποποίηση, να ξέρει να μαγειρεύει διότι ως γνωστόν ο έρως περνά πρώτα από το στομάχι και νηστικό αρκούδι δεν χορεύει
και να τυλίγει ντολμαδάκια χωρίς τη βοήθεια ντολμαδοπαρασκευαστή
δεν κάνει για σοβαρή σχέση.
Τελευταία τροποποίηση:
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.348
- Πόντοι
- 3.656
Τα σωστα γεμιστα ειναι ΧΩΡΙΣ κιμα...Πολύ σωστή παρατήρηση, άμα δε ξέρει να φτιάχνει γεμιστά με κιμά
δε κάνει για σοβαρή σχέση.
Τα ελληνικα τα ορθοδοξα με γιαουρτι διπλα να βουτας.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.362
- Πόντοι
- 12.946
Τέλος πάντων ας τα φάει ο καθένας όπως θέλει.Τα σωστα γεμιστα ειναι ΧΩΡΙΣ κιμα...
Τα ελληνικα τα ορθοδοξα με γιαουρτι διπλα να βουτας.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Μπραθγουειτ φάση.. τελικά που θα πάει? Στην Έβερτον?Για σοβαρή σχέση ψάχνω, ρε φίλε. Τι θέλεις δηλαδή; Να τη βγάζω με σουβλάκια και πίτσες κάθε μέρα;
Τέλος πάντων, ως Ολυμπιακός δε δέχομαι κάτι λιγότερο από το τέλειο.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.322
- Πόντοι
- 22.886
Είχε βγάλει ένα τέτοιο καλό μαραφέτι παλιότερα η Βέφα τύπε μουΠολύ σωστή παρατήρηση, άμα δε ξέρει να φτιάχνει γεμιστά με κιμά
δε κάνει για σοβαρή σχέση.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.362
- Πόντοι
- 12.946
Το ξέρω γι αυτό το έγραψα, το διαφήμιζε στη τηλεόραση.Είχε βγάλει ένα τέτοιο καλό μαραφέτι παλιότερα η Βέφα τύπε μου
Αλλά πώς να το κάνουμε άλλο τα χειροποίητα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
Τόσο σύντομα ?
Γιατί ???
Κάτσε λίγο, μη φεύγεις.
Ναι, ναι.Μπραθγουειτ φάση.. τελικά που θα πάει? Στην Έβερτον?
Αρίσταρχε, δεν πιστεύω να ήσουν εσύ το ραντεβού της Λολίτας, ε;
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.314
- Πόντοι
- 27.636
Μπορεί και να πήρε τα βουνά.
Ευγενική χορηγία από το κορίτσι.
Ευγενική χορηγία από το κορίτσι.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
Λολίτα μην φύγεις ακόμα- τουλάχιστον κάτσε μέχρι να έρθει ο κ μπλιζ θα ρίξει όλη την ευθύνη σε εμαςπου δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε θυλη στο νήμα θα πέσουν καμπάνες - λυπήσου μας αν πάλι πρέπει οπωσδήποτε να φύγεις άφησε μας κάτι να σε θυμόμαστε κάτι ερωτικό και συνάμα σαγηνευτικό- κάθε γυναίκα πρέπει να αφήνει το στίγμα τήςΉρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.362
- Πόντοι
- 12.946
Δηλαδή τι θέλεις?Λολίτα μην φύγεις ακόμα- τουλάχιστον κάτσε μέχρι να έρθει ο κ μπλιζ θα ρίξει όλη την ευθύνη σε εμαςπου δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε θυλη στο νήμα θα πέσουν καμπάνες - λυπήσου μας αν πάλι πρέπει οπωσδήποτε να φύγεις άφησε μας κάτι να σε θυμόμαστε κάτι ερωτικό και συνάμα σαγηνευτικό- κάθε γυναίκα πρέπει να αφήνει το στίγμα τής
μήπως να σου στείλει ταχυδρομικώς ένα κιλοτάκι στο νησί.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.492
- Πόντοι
- 3.506
Νο Ροντ- μια γυμνή τής φωτό θα ήθελα με αφιέρωση στο νήμα - το κιλοτακι τι να το κάνω -εγώ είμαι ρομαντικός τύποςΔηλαδή τι θέλεις?
μήπως να σου στείλει ταχυδρομικώς ένα κιλοτάκι στο νησί.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.236
Καλά να είσαι κ αν δε βρεις κ θέλεις κανα εξτραδακι με ξεκάθαρες υπηρεσίες κ όχι φαγητά , ποτάκια ,δωράκια κ ναχαμε να λέγαμε εδω ήμαστε .Ήρθε η ώρα νομίζω να πω το μεγάλο αντίο!! Ήσασταν όμως καλή παρέα αλλά εγώ βρέθηκα σε λάθος μέρος να ψάχνω!! Ίσως μείνω λίγο για τη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις