Διαγραμμένο μέλος 246659
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 20
Και εγώ τους μπαμπάδες μουΠολύ ταγαπαω τα καλά κορίτσια
Και εγώ τους μπαμπάδες μουΠολύ ταγαπαω τα καλά κορίτσια
Ενημέρωση για το ραντεβού... είμαστε στο εν πλω Βουλιαγμένης.. δεν μιλάει πολύ.. γλυκούλης.. θέλει να με καθοδηγήσει σε ξενοδοχείο για να "χαλαρωσουμε'...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λακομπα λέει λέγετε. Ακούω γνώμες γρήγορα
Δεν θα ακολουθήσω απλά.Πες του "Four Seasons" only daddy.
Δεν θα ακολουθήσω απλά.
Σουγκαρ νταντις και στο λακομπα του 25,ευρου για να σε εντυπωσιασει;Ενημέρωση για το ραντεβού... είμαστε στο εν πλω Βουλιαγμένης.. δεν μιλάει πολύ.. γλυκούλης.. θέλει να με καθοδηγήσει σε ξενοδοχείο για να "χαλαρωσουμε'...
Εγώ θα σε πάω στο Rex..Ενημέρωση για το ραντεβού... είμαστε στο εν πλω Βουλιαγμένης.. δεν μιλάει πολύ.. γλυκούλης.. θέλει να με καθοδηγήσει σε ξενοδοχείο για να "χαλαρωσουμε'...
Κατι σου ειπα εσενα το πρωι.
Πολύ τρίχα έχουν τα μπαλάκια σας κύριε...
Συγνώμη τότε, επιτρέψτε μου να ανασκευάσω:Η συγκεκριμένη μπάλα, παίζοντας ξυλορακέτες, έχει πέσει στη πισίνα άπειρες φορές γιαυτό και είναι ολίγον ζαρωμένη ...
Τού κέρασες τουλάχιστον το γεύμα δεσποινίς λολίτα ?Ήθελε λέει pay per meet. Εγώ είπα οχι. Τώρα είμαι σπίτι . Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να το πάει αλλού. Αλλά ίσως εγώ λόγω σάιτ έκανα το αρχικό λάθος. Θα είμαι πιο ξεκάθαρη εξ αρχης.
Πάντως ήταν πολύ γλυκός και καλός στο φαγητό. Δεν νομίζω να είχε κακές προθέσεις
Τού κέρασες τουλάχιστον το γεύμα δεσποινίς λολίτα ?
Όχι αυτός πλήρωσε. Κοιτάξτε έχω φίλες εσκορτ μου είπαν τι γίνεται κανονικά και πως. Ίσως έγω το χειρίστηκα λάθος αλλά μου είπαν ότι έχω να δω απ' όλα γενικά. Πάντως μόνο και μόνο που με ακούτε εμένα μου αρέσει γιατί μαζεύω γνώμες